Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

evt arkadaşız ne de olsa. şimdi bn 40 saat düşünürüm yollasam mı acaba yanlış mı anlar die:18:

gerçi yanlış anlamasını istiyorum ztn dimi

at gitsin canım ya, sadece masum bir kandil mesajı hiç düşünme bile..varsın yanlış anlasın nolucak, okullar da tatil, 3 ayda unutulur gider kötü birşey olursa..ama kötü ne olabilir ki ancak teşekkür ederim sağol diye bir msj gelir ya da cvp vermez..cevap vermese de salla gitsin..

attım bile. evt düşünmem çok saçmaydı ama on saat düşündüm yine. bncede bunun hiç yanlış anlaşılcak bi tarafı yok bakalım cvp gelmezse bozulurum vallahi

ay kötü bişe olmaz heralde ne olcak:2: sınıf arkadaşım sonuçta yanlış anlarsa da anlasın ayol millet hiç tanımadıklarına aşkını itiraf edio bnmki ne ki gerçi bu bnm için büyük adım. yava yavaş aşıorum çekingenliğimi

Son düzenleme:
cvp yok. insan bari teşekkür eder ya

nasıl bir mesajdı? ya belki sevmiyordur böyle mesajları. ben de hiç sevmem. ismime özel olursa olabilir ama öyle herkese gönderilen şiirsel mesajlardan hoşlanmam. hem bakalım dini düşüncesi ne? belki bu konulara çok da duyarlı değildir

bana da kandillde bayramda sınıftaki çok alakasız erkek arkadaşlarımdan mesajlar gelirdi, normal karşılardım ben..yani senin dediğin gibi anlamayabilir..
ne mesajı attın ne yazdın ? bir de kız arkadaşı olmadığından emin miyiz?

yok cnm dindar bi biri. msj da şöyleydi kandiliniz mübarek olsun. dualarınızın kabul olması dileğiyle.

cvp atmamasına çok şaşırdım. bi teşekkür bekliodum en azından. öyle duyarsız biri deildir çünkü kibardır.

daha da bişey yapmam. ama yok bn hatayı baştan yaptım. kabul etmicektim dans teklifini. öyle sap gibi ortada kalcaktı bakalım nası oluyomuş.

bu durumdan bnden hoşlanmadığını çıkarıyorum. daha da bişe yapmıyorum

evt cnm öyle anlamasın ztn

kız arkadaşı olmadığından emin gibiyim. face ten takip ediyorum okulda da görüorum sürekli.

ay canım saçmalama namazda,camide olma ihtimali yok mu? hem onda senin numaran var mı belki kimden geldiğini anlayamamıştır..bir kere daha gece bitmedi..atabilir hala..

Son düzenleme:
ümit vermeyin kıza valla kötülük yapıyosunuz. niyetinizi anlıyorum ama kötülük ya.
gemzenk güzelim azıcık hoşlansaydı vakit kaybetmeden saniyesinde cevap yazardı.

ay canım saçmalama namazda,camide olma ihtimali yok mu? hem onda senin numaran var mı belki kimden geldiğini anlayamamıştır..bir kere daha gece bitmedi..atabilir hala..

vardır heralde numaram. aramıştı bi keresinde bişey sormak için.

camide olma ihtimali var ama şimdiye kadar atardı çoktan neyse cnm en azından içimde kalmamı oldu

ümit vermeyin kıza valla kötülük yapıyosunuz. niyetinizi anlıyorum ama kötülük ya.
gemzenk güzelim azıcık hoşlansaydı vakit kaybetmeden saniyesinde cevap yazardı.

canım peşin hükümlü olmayalım bizim demek istediğimiz o, yoksa çocuk gerçekten hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu biz nereden bilicez..

tekrar diyorum , peşin hükümlü olmayalım..
telinin onda kesin olarak kayıtlı olup olmadığından emin değilsin, keşke altına adını yazsaydın..

evt keşke yazsaydım.:44: çünkü numaramın olduğundan tam emin olamadım şu an:44:

belki tl kalmamıştır telefonunda

sanmıyorum cnm ya. ne kadar iyi niyetlisiniz.

ama hoşlanmıo bile olsa en azından bi teşekkür edebilirdi. teşekkür etmesinden benden hoşlanıo sonucunu çıkarmazdım ztn ama bi teşekkür bile etmemesinde onun ne kadar kaba olduğunu anlamış oldum bn öyle bilmiodum çünkü

canım peşin hükümlü olmayalım bizim demek istediğimiz o, yoksa çocuk gerçekten hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu biz nereden bilicez..

böyle diye diye yorulmuyomuyuz tourmaline. peşin olsun bu da. söyleseydi gamzeye varsa bi söyleyeceği zamanında.

sen elinden geleni yaptın ama artık boşver bunu tamamen. bi kandil mesajına bile cevap vermiyo. boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…