- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.461
sanmıyorum cnm ya. ne kadar iyi niyetlisiniz.
ama hoşlanmıo bile olsa en azından bi teşekkür edebilirdi. teşekkür etmesinden benden hoşlanıo sonucunu çıkarmazdım ztn ama bi teşekkür bile etmemesinde onun ne kadar kaba olduğunu anlamış oldum bn öyle bilmiodum çünkü
sen elinden geleni yaptın ama artık boşver bunu tamamen. bi kandil mesajına bile cevap vermiyo. boşver.
canım aslında şunu diyebilirsin ikinci mesaj atıp ; kandil mesajı yazmıştım telimde kayıtlı olan herkese gitti ya yanlışlıkla sanırım sana da gitti o mesaj, numaram da kayıtlı değildir sende kim attı diye düşünme,iyi geceler..ben gamzenk
tourmalincim bu topiktekilerin kaderi sanırım msj atıp cvp alamamak
karşımızda kazmalar var da ondan.......
gamzenk üzülme canım attığın iyi oldu belirsizlik yüzünden üzülmektense gerçeği bilde üzül zaman geçtikçe unutursun zaten en azından 1,5 - 2 ay görmeyeceksin
aslında bn hiç bişe yapmadım cnm hoşlandığımı belli edecek bugüne kadar.
bu ilkti.bundan sonra yapcaımı da sanmıyorum cnm. ztn ilk o geldi bnle ilgilendi. yolda görsem slm vermezdim. çünkü sınıfta hiç konuşmuadığım biriydi daha önce.
yahu erkekler düz mantık. kadınlar gibi değil. bence eğer kendi duygularından eminsen direkt konuş. belki çocuk sana arkadaş gözüyle bakıyordu şimdiye kadar. bence sevgili olma düşüncesini onun aklına sokman gerekir. en azından belli et.
mesajı da öyle herkese gönderilen mesajlardan atmasaydın keşke..
direkt konuşamam cnm ya. en dandirik msjıma bile cvp yazmadı die bozuldum baya. bide konuşup reddedilirsem bidaha yüzüne bakamam yerin dibine geçerim heralde
böyle diyorsan sen bilirsin..
yahu erkekler düz mantık. kadınlar gibi değil. bence eğer kendi duygularından eminsen direkt konuş. belki çocuk sana arkadaş gözüyle bakıyordu şimdiye kadar. bence sevgili olma düşüncesini onun aklına sokman gerekir. en azından belli et.
mesajı da öyle herkese gönderilen mesajlardan atmasaydın keşke..[/QUOT
bende aynı fikirdeyim konuş söyle ve git en azından aklına sok zaten hoşlandığı birisi yoksa sana mutlaka fırsat verir..
mesajı da öyle herkese gönderilen mesajlardan atmasaydın keşke..[/QUOT
bende aynı fikirdeyim konuş söyle ve git en azından aklına sok zaten hoşlandığı birisi yoksa sana mutlaka fırsat verir..
açık açık söyle diosunuz yanio kadarını yapamam ama. belli etmeye çalışırım. çünkü soğuk durdum bugüne kadar hep
neyse artık bakalım yakında görcem nası davrancak. şu tanıtım işi iptal olmasaydı iyi olcaktı. hem beraber baya bi vakit geçircektik. kesin anlardm hoşlanmadığını. kaç kere gelip söyledi ayıp oldu birazneyse aman oh cnma değsin iyi oldu biraz da o reddedilsin
açık açık söyle diosunuz yanio kadarını yapamam ama. belli etmeye çalışırım. çünkü soğuk durdum bugüne kadar hep
neyse artık bakalım yakında görcem nası davrancak. şu tanıtım işi iptal olmasaydı iyi olcaktı. hem beraber baya bi vakit geçircektik. kesin anlardm hoşlanmadığını. kaç kere gelip söyledi ayıp oldu birazneyse aman oh cnma değsin iyi oldu biraz da o reddedilsin
sen bilirsin ama başka birisi senden hızlı davranıp kaparsa çok pişman olursun keşkelerinle kalırsın en azından şansını dene olursa olur olmazsa olmaz ama ilerde iyiki yapmışım diyeceksin ve kendi kaybeder tabi bu olumsu tarafı herşy daha güzelde olabilir bunu sakın unutma...
sen bilirsin ama başka birisi senden hızlı davranıp kaparsa çok pişman olursun keşkelerinle kalırsın en azından şansını dene olursa olur olmazsa olmaz ama ilerde iyiki yapmışım diyeceksin ve kendi kaybeder tabi bu olumsu tarafı herşy daha güzelde olabilir bunu sakın unutma...
haklısın cnm başka biriyle çıktığını görsem çok üzülürüm
ama kimseyle çıkcaını sanmıyorum. daha öncede demiştim dindar biri. o sebepten çıkmak istemio olabilir die. okulun ilk senesinde kapalı bi kızla çıkar gibi oldular. hatta biz arkadaşlarla takip ederdik bunları sürekli. sonra ne olduysa ayrıldılar. çok uzun sürmedi ilişkileri
bilemiyorum tabi belki de hoşlandığı başka biri vardır ama zannetmiyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?