Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

canım aslında şunu diyebilirsin ikinci mesaj atıp ; kandil mesajı yazmıştım telimde kayıtlı olan herkese gitti ya yanlışlıkla sanırım sana da gitti o mesaj, numaram da kayıtlı değildir sende kim attı diye düşünme,iyi geceler..ben gamzenk

biir erkeğin bana aşık oldugnu benm için ağlamasından anlarım ben aşık olduğumdaysa seneler geçsede haala onun için herşeyden vazgeçebileceğimi bilidiğimden anlarım ki buda senelerin onu bende unutturmadığını yani gerçek aşkım oldugunu gösterir

sen elinden geleni yaptın ama artık boşver bunu tamamen. bi kandil mesajına bile cevap vermiyo. boşver.

aslında bn hiç bişe yapmadım cnm hoşlandığımı belli edecek bugüne kadar.

bu ilkti. bundan sonra yapcaımı da sanmıyorum cnm. ztn ilk o geldi bnle ilgilendi. yolda görsem slm vermezdim. çünkü sınıfta hiç konuşmuadığım biriydi daha önce.

mantıklı bi msj ama. numaram kayıtlı da olabilir.

ayrıca daha msj atmam bn ya banane o koşsun peşimden

tourmalincim bu topiktekilerin kaderi sanırım msj atıp cvp alamamak

neyse en kötüsü belirsizlikti. en azından artık hareketlerinden filan umutlanmıcam çünkü hoşlansaydı hmn msj atardı die düşüncem. bu da unutmamı kolaylaştırcak

gamzenk üzülme canım attığın iyi oldu belirsizlik yüzünden üzülmektense gerçeği bilde üzül zaman geçtikçe unutursun zaten en azından 1,5 - 2 ay görmeyeceksin

gamzenk üzülme canım attığın iyi oldu belirsizlik yüzünden üzülmektense gerçeği bilde üzül zaman geçtikçe unutursun zaten en azından 1,5 - 2 ay görmeyeceksin

çok saol cnm. evt gerçeği bilmek daha iyi en azından daha fazla umutlanmazsın

evt 2 ay görmeyeceğim inş unuturum o süreçte

biz daha iyilerini hakediyoruz kızlar. süründürmeyecek, değer verecek birisi elbet çıkacak karşımıza. boşuna bunlarla zaman kaybetmeyelim derim.

yahu erkekler düz mantık. kadınlar gibi değil. bence eğer kendi duygularından eminsen direkt konuş. belki çocuk sana arkadaş gözüyle bakıyordu şimdiye kadar. bence sevgili olma düşüncesini onun aklına sokman gerekir. en azından belli et.
mesajı da öyle herkese gönderilen mesajlardan atmasaydın keşke..

direkt konuşamam cnm ya. en dandirik msjıma bile cvp yazmadı die bozuldum baya. bide konuşup reddedilirsem bidaha yüzüne bakamam yerin dibine geçerim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…