Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

slm kızlar. yine kimse yok çok boşluosunuz topiğimizi

eveeeet bugün olanları anlatıyorum. aslında bugün onun için hiç mi hiç kolay bi gün deildi sınavımız vardı ve onun durumu kritikti. sınıfta kalma tehlikesi vardı anlıcanız sınavda çok zordu.sınav çıkışı kötüydü baya inş sınıfta kalmaz ya çok üzülürüm öyle bişe olursa

sınav öncesi olanları anlatıyim bn okula gittim işte arkadaşlarla beraber sorulara bakıyoruz. uzaktan göz göze geldik. bu yanımıza geldi hemen benim yakınıma geçti baya. beraber soru tartıştık filan sınav sonrası da uzaktan baktı önce. sonra yanımıza geldi sohbet ettik.

sonuç olarak msjımı alıp almadığını öğrenemedim. bi şekilde öğrencem inş. ama şöyle düşünüyorum. eğer hoşlanmasaydı o msja gıcık olup iyice soğuk davranırdı . her zamanki gibi davrandı. uzaktan görür görmez yanımıza geldi:78: sınav çıkışı hemen yanıma gelip sınav nasıldı diye sordu. ki normalde demişimdir öyle arkadaş olarak hiç muhabbetimiz yoktu. ya bilmiorum bn mi yanlış anlıyorum ama kadın anlar ya hani bakıştan:26: hisseder hani. yani aşk deil belki ama bi hoşlantı yada beğeni var gibime gelio. siz ne diyosunuz kızlar

yorumlarınızı bekliyorum

ama o zmn neden bn bu kadar çekingenim:44:

bilmem ki canım ya ben de çekingenim. yani aslında değilim de aşık olunca öleyim. adama aşığım deliriyorum hemde daha ilk buluşmadan. sonra ikinci buluşmada dilim tutuldu konuşamadım. sorular soruyor fikir soruyor yok konuşamadım.

bnde öyle ya herkesle rahat rahat konuşurken onunla konuşamıdum. ama eskidendi artık alıştım sanırım rahatım onun yanında da

hmm burdan biri, erkek arkadaşından ayrılan kıza öğüt verirken yazmış erkek arkadaşına öyle söyle diyor, ilk defa duydum anlayamadım tam..fizikte bu laf geçiyormuş gerçekten..

bu kadar yıl fizik dersi aldım hiç duymadım bu sözü :)

canım mesajı senin attığını bilip bilmediğini bilmiyoruz..
eğer senin attığını biliyor ve hoşlanıyorsa yakın davranması çok güzel ama mesaja cevap vermemesi(biliyorsun benmki de mesaj özürlü,yazmadığı halde hoşlandığıı biliyorum) ilginç..
eğer senin attığını bilmiyorsa ve her zamanki gibi davranmış da olabilir,yani sen öyle herzamanki gibi davrandı yazmışsın çünkü..

ama bakış varsa hoşlantı ya da ilgi de vardır diye zaten düşünüyorum kim beğenmediği insana bakar ki öyle uzun uzun ..

bakış var evt. önce uzaktan bakıo göz göze geliyoruz sonra yanımıza gelio. önceleri diodum ya bnm gözüme hiç bakmıo. geliodu ama hep arkadaşımla muhabbet ediodu. ama bugün direk geldi bana sordu şaşırdım doğal olarak evet eğer bi hoşlantı olmasaydı o msjdan sonra hiç yanıma gelmemesi, bakmaması lazımdı. şahsen bn öyle yapardım yanlış anlamasın karşı taraf die

kızlar bu sabah yine gördüm ve uzuuun uzzuuun yine baktı banaa, dün çok sinirliydim sileyim gitsin diyordum ama bugün onu öyle aşktan kıvranıyor da söyleyemiyormuş gibi bir havada görünce içimin yağları eridi ((((

ay çok ilginç bu erkekler yahu. bak seninki de bakıo ediyo ama msja cvp yok ikimizde benzer huylara sahip erkkeklere rastlamışısz cnm ya. nolcak bizim bu halimiz

evet birini çözersek diğerini de çözmüş olucaz şu mesaja cvp vermemleri erkeklerin toplu özelliği mi acaba ya :26:

olabilir cnm bnde ciddi cidd düşünmeye başladım..

ayrıca bi yerde okudum kimi erkek hoşlandığı kızın dibinden ayrılmazmış. kimisi herkesle konuşur özellikle hoşlandığı kişiyle konuşmaz görmemezlikten gelirmiş bizimkiler de böyle olabilir mi acaba:26:

Son düzenleme:
kızlar bir yerde okumuştum eğer bir erkeği kendinize aşık etmek istiyorsanız önce onun olduğu mekanlara gidin hep ve özgüveninizle yanınızdakilerle gülüşün rahat ve özgüveni yüksek olduğunuzu hissettirin bakıyorsa siz de ona bakın sonra da yavaş yavaş kendinizi çekin onun olduğu ortamlara girmeyin sizi özleyecektir ve hep sizi aramaya başlayacaktır diye

bu da güzel bi taktikmiş

kızlar peki şu ne demek; burda kim bırakmış sizce , yazıyı yazan mı ?

Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki, üstüne milyonlarca şey söylenir...

benimki konuşmuyordu pek benle..günaydın derken bile sesi titriyordu..

kızlar peki şu ne demek; burda kim bırakmış sizce , yazıyı yazan mı ?

Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki, üstüne milyonlarca şey söylenir...

bu incir reçelin de geçmişti sanırım. ama kimin kime söylediğini hatırlamıyorum:44:

benimki konuşmuyordu pek benle..günaydın derken bile sesi titriyordu..

hadi ya yazık çocuğa bnmki de yeni yeni açıldı. yanımıza gelip bana hiç bakmadan konuşunca bozuluodum valla

ama bi de şey var sizin çok muhabbetiniz yok. biz sınıf arkadaşı olduğumuz için konuşuoruz sürekli. bnde başlarda heycanlanıodum biraz ama şu an gayet rahatım. sıfır heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…