- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.661
Hep aynı başlıyor bitiyor ve İki kişiden biri vazgeçiyor ve Biri hep daha çok çok seviyor be ..
Sıla'nın şarkısından alıntı
dertli gördüm cnm bugün seni
kızlar nerdesiniz ????
evet moralim çok bozukçok enerjisizim..uzaktan uzağa bakışıp aşk yaşayacak enerjim kalmamış benim
içimde o çoşkuyu hissedemiyorumbu durum sadece moralimi bozuyor başımı ağrıtıyor
zaten onu göremeyince de çok huzursuz oluyorumöff böyle ömür geçmez dipdibeyiz bir de
bir sonuca varmayacağını biliyorum ama elimden de birşey gelmiyorkesti adımımı karşımda kaprisli biri var
kalbimi kırdı ama gönlümü almıyor da
nolcak bizim halimiz cnm ya
yine ağlama duvarı gibi oldu topiğimiz
kızlar benimki yine kaçma ve saklanma modlarına girdiii,yine başa döndük, beni görünce yine saklanıyor..
şu seninkini elime geçirirsem varya ne olur bilmiyorum çocuk gibi
kızlar benimki yine kaçma ve saklanma modlarına girdiii,yine başa döndük, beni görünce yine saklanıyor..
nası mesela cnm. seni görünce içeri mi kaçıyo:26: hakkaten seninki bi tuhaf yahu.:44:benimki beni görünce uzaktan bi müddet keser. sonra hmn dibimde biter. hiç öyle kaçma gibi bi durum yaşamadım:44:
kızlar bakın ilişkinin akışı nasıl olmalıymış. başka bi topikte gördüm.
1- Erkek kızdan hoşlanır
2- Ona yaklaşmaya çalışır
3- Kız bunun farkına varır
4- Görmemezlikten gelir ama ondan hoşlanmışsa sürekli onun yakınlarında dolaşır sırf ona daha çok acı çektirmek için
5- Erkek artık dayanamaz açılır
6- Kız dalga geçer gibi bi cevap verir. "Ama ben sana hiç o gözle bakmadım kiiii...Zamana bırakalım mı ne dersin"
7- Erkek hoşlanıyosa buna hayır demeyecek
8- Aradan zaman geçtikçe kız da hoşlandığı için fırtınalı bir birliktelik başlayacak. Henüz adı konmayacak , herşey çok gizemli bi şekilde sürecek. Erkeğin bizim durumumuz şimdi ne diye sormasına fırsat bile verilmeyecek. Bi taraftan ona sevginizi belli edeceksiniz, bi taraftan bi ilişkiye başlamamış gibi yapacaksınız. O bunu daha çok büyüleyecek. Kafa yoracak sizin için ..
9- Sonra sevginizi sonuna kadar belli edeceğiniz zaman gelecek. O kadar sevginizi belli edeceksiniz ki gözleri kör olacak kendinden geçecek....
10- Bi müddet sonra ilginizi azaltmaya başlayacaksınız. Artık eskisi gibi çok değer verdiğinizi göstermeyeceksiniz.
11- Bu defa erkek eski sizi tekrar bulabilmek için elinde avucunda ne varsa dökecek ortaya. Sizin eski hallerinizi anımsatan en ufak bi yaklaşma onu mutlu edecek...
Yani sözün özü... Önce onu ne kadar mutlu edebileceğini göster, sonra kaççç süprizzzz...
bnm çok hoşuma gitti ya. okul açılsın denemeye çalışcam. tabi önce benimkinin bana açılması lazımo veya başkası bi açılsın aynı burdaki taktiği uygulıcam. bn seni arkadaş olarak gördüm, ama tanımak isterim zamana bırakalım dicem hem bu sayede gerçekten sevip sevmediğini de anlayabiliriz. çok hoşuma gitti ya bu taktik benim
keşke okulda erkek psikolojisi okutsalardı bize..:26:
sigara içiyordu , beni görünce otların arasına girdi sırtını döndü bana, onu göremeyceğim şekilde yani...o görmemi istemedi belki..ya da beni görmek istemedi..çünkü bana dönük olunca baya bir bakıyor, belki bakmamak için yaptı,unutmaya çalışıyor olabilir..
cidden erkekleri anlamak zor
hele seninki başlı başına detaylı incelenmesi gereken bi vaka bncebu nedir ya o daha ne istediğini bilmio
aslında o da beni çok tanımıyor, ona hiç bakmıyorum, belki bana çok aşık değil, belki sadece ufak bir hoşlantısı var, aynı zamanda babam yanımda hep hafilerimle geziyorum yane..babamdan çekiniyordur mutlaka, ciddi bir ilişkiye düşmek istemiyordur birden..ama tereddütlerin arasında uğraşırken bana da ışık yakıyor arada ,tamamen beni kaybetmek istemiyor, arada o ışığı kapatıyor çünkü tamamen beni kazanmak istemiyor..ya da bir kız arkadaşı var karar veremiyor ikimiz arasında...ay bilmiyorum işte anlayamıyorum..belki de hiçbiri değil...belki gerçekten de çok ürkek biridir..
kızlar bakın ilişkinin akışı nasıl olmalıymış. başka bi topikte gördüm.
1- Erkek kızdan hoşlanır
2- Ona yaklaşmaya çalışır
3- Kız bunun farkına varır
4- Görmemezlikten gelir ama ondan hoşlanmışsa sürekli onun yakınlarında dolaşır sırf ona daha çok acı çektirmek için
5- Erkek artık dayanamaz açılır
6- Kız dalga geçer gibi bi cevap verir. "Ama ben sana hiç o gözle bakmadım kiiii...Zamana bırakalım mı ne dersin"
7- Erkek hoşlanıyosa buna hayır demeyecek
8- Aradan zaman geçtikçe kız da hoşlandığı için fırtınalı bir birliktelik başlayacak. Henüz adı konmayacak , herşey çok gizemli bi şekilde sürecek. Erkeğin bizim durumumuz şimdi ne diye sormasına fırsat bile verilmeyecek. Bi taraftan ona sevginizi belli edeceksiniz, bi taraftan bi ilişkiye başlamamış gibi yapacaksınız. O bunu daha çok büyüleyecek. Kafa yoracak sizin için ..
9- Sonra sevginizi sonuna kadar belli edeceğiniz zaman gelecek. O kadar sevginizi belli edeceksiniz ki gözleri kör olacak kendinden geçecek....
10- Bi müddet sonra ilginizi azaltmaya başlayacaksınız. Artık eskisi gibi çok değer verdiğinizi göstermeyeceksiniz.
11- Bu defa erkek eski sizi tekrar bulabilmek için elinde avucunda ne varsa dökecek ortaya. Sizin eski hallerinizi anımsatan en ufak bi yaklaşma onu mutlu edecek...
Yani sözün özü... Önce onu ne kadar mutlu edebileceğini göster, sonra kaççç süprizzzz...
bnm çok hoşuma gitti ya. okul açılsın denemeye çalışcam. tabi önce benimkinin bana açılması lazımo veya başkası bi açılsın aynı burdaki taktiği uygulıcam. bn seni arkadaş olarak gördüm, ama tanımak isterim zamana bırakalım dicem hem bu sayede gerçekten sevip sevmediğini de anlayabiliriz. çok hoşuma gitti ya bu taktik benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?