- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.701
yok cnm o konuyu hiç açmadı.hatta msj dan sonra daha samimi davranmaya başladı
bi gün öğrencem numaramın onda olup olmadığını er yada geç bakalım ne zaman
seninkini çözersek benimkini de çözmüş oluruz
inşallah öğrenirsin çünkü ben benimkine hayatta soramam
Kasmaya gerek yok, tek bakış yeter
tek bakış yeter diosun ha:44: tabi bakış var bakış var dimi
aynen. Bırak sen değil gözler anlatsın. Daha etkili oluyor hem
aklımda o kadar çok taktik var ki hangisini uygulıcamı şaştım valla
inş hepsini birbirine karıştırıp rezil olmam
ben kasma diyorum taktik diyo ayol akışına bırak doğal ol
aşıksan zaten kendi kendini ele vericeksin kaçışın yok
yok kuşum ne gelişmesi olucak, benimki kaçma moduna girdi yine, ben bir action yapıcam ki yine gün yüzüne çıksınhaklısın bizimkiler benziodu dimiama benimkinin kaçma gibi bi huyu yok Allah tan
valla seninkine o kadar gıcığım ki anlatamam. iyi ki yakınında filan deilim her an bişe yapabilirim o derece yani
sen de var mı bi gelişme:26:
walla şu an o bana gözleriyle anlatıyor acaba senin dediğine göre o mu benden teklif bekliyor olabilir yaniiii
aynen. Bırak sen değil gözler anlatsın. Daha etkili oluyor hem
ahaha walla ortaya karışık birşeyler uygula iştee benimki de karıştı wallaaklımda o kadar çok taktik var ki hangisini uygulıcamı şaştım valla
inş hepsini birbirine karıştırıp rezil olmam
geçen balkondaN üzerime sarktı falla kafama düşücek diye korktum
ben hiiç bakmadım ona bakmamama çok sinir oluyor galiba ya ondan kaçıyor bu sanırsam:26:
kızlar nerdesiniz hanii şarkı önerilerim nirdeee
ay bugün de göremedim deli olucam, ama artık biliyorum ki bana görünmediği zamanlarda da duyguları bitmiyor..
kızlar nerdesiniz hanii şarkı önerilerim nirdeee
ay bugün de göremedim deli olucam, ama artık biliyorum ki bana görünmediği zamanlarda da duyguları bitmiyor..
son durumlar ne tourmaline'cim??
(ay sana türkçe yazamıyorum bi garip oluyorum)
cemre bir de aşk bulaşıcıdır eğer her iki kalpde de bir kıvılcım varsa..nasıl çevrilir bu sözü yazsam mı ki :S
(Love is contagious if there is a spark between both two of hearts..doğru olmuş mu ? )
(cnm bu arada, bana ingilizce yazabilirsin türkçe yazmakta zorlanıyorsan:)
bir değişiklik yok canım, bir kaçma saklanma moduna giriyor sonra ben bir iki şarkı yayınlıyorum, aşka geliyor sanki, beni görünce çıkıp bana bakıyor tekrar içeri giriyor, uzun bakıyor artık, ama şu an yine kaçma moduna girdi..açılmayı düşünmüyor sanırsam böyle oyalanıyor mudur nedir ?
cnm bana manalı bir şarkı bulabilir misin ? vazgeçtimi yayınlasam yanlış anlar belki vazgeçtiğimi düşünür ama belki de iyi gelir gaza gelir belki , belki de iyice bırakır..
cemre bir de aşk bulaşıcıdır eğer her iki kalpde de bir kıvılcım varsa..nasıl çevrilir bu sözü yazsam mı ki :S
(Love is contagious if there is a spark between both two of hearts..doğru olmuş mu ? )
(cnm bu arada, bana ingilizce yazabilirsin türkçe yazmakta zorlanıyorsan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?