- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.681
bu taktiğin tıpkısının aynısı benm tarafımdan uygulanmıştırama taktik olsun diye değildi resmen yapımda var sadece son hadde kadar gelemedik o ayrı tabi ama kesinlikle işe yarıyor erkeğin en özgüvenlisi bile bunları yaşarken deliye döner gömeriz onları her halükarda
kızlar buarada yoktum bayadr nasıl son gelişmeler? neler yaptınız
cnm tam aklımdan sen geçiodun var ya. hiiç topiğe uğramadı naptı acaba diodum.
noldu cnm son durum nedir var mı bi gelişme:26:
şu taktiği nasıl ve kime uyguladın az anlatsana merak ettim
bn anlatıyim cnm hmn bişe yok çünkü
en son kandilde kandil msjı attım. muhakkak bi cvp veriri die bekliodum ama hiç bi cvp yazmadı.heralde hoşlanmıo die düşündüm okulun son günü soğuk davrancaktım sonra vazgeçtim. yine hemen geldi arkadaşlarla soru çalışırken. beraber soru filan baktık. çıkışta da direk görür görmez geldi yanıma nasıldı sınav die sordu aynı sınıftayız ama daha öncesinde hiç konuşmadığımız için bunlar büyük bi adım aslında uzaktan bi sürü gözgöze geldik bu kadar işte. aslında o gün morali çok bozuktu kalma tehlikesi var çünkü
dvmı iseeee 2 ay sonra
canm gelen giden falan oldu buaralar çok ondan pek uğruyamdım ama meraktaydımvalla ben bunu o sizlere bahsetmiş olduğum kişi vardı ya ona aynısını uyguladım ki kendisi son derece özgüven sahibi çevrisi tarafından hep böyle bilinir "bana özgüvenimi kaybettiriyosun demişti" acıldığında benden hoşlanıyomusun diye sorduğunda sırf gıcık etmek için etkileniyodum ama bittii dedim emin değilim dedim o anda yaşadığı şok eziklik hayel kırıklığı paha biçilemez napıcağını nediyceğini şaşrdı ama sonra kendi duygularından sorumlu olduğu için o içindekileri bir bir söylemeye devam etti cesaretliymiş:89::89:sonra bu hep böyle devam etti ve benm pişmanlıklarım başladı fazla abarttım çünkü hani derler ya b...çıkardın diye aynen öyle oldu :82: ama bilidğiniz gibi işte son durumumz böyle ama bu kadar abartığım için pişmanım belli etmemeye çalışıyorum
msjına cvp vermemiş olması hoş değil ama yanlış şeyler düşünme oluyo böyle şeyler o anda kötü durumdadr o modda değildir belki bilemeyiz ama sana karşı ilgisi var gibi bu kaçınılmaz ama açılamıyo dimiişte herşey orda çözülcek bunu bi yapsa ama sabır pes etme son hadde kadar güzel şeyler hiç ummadığın anda beklemediğin anda gercekleşir
o kadar çok ihtimal var ki hakikaten, tanımadığın için tabi.
peki cnm bi adım atmayı bişe yapmayı düşünüomusun:26: muhabbetiniz olsaydı iyiydi aslında.
o bişe yapmıcak sanırım kaçıo gene:26:
de hep babanla geçmesen arada tek geçsen önünden napcak bakalım o zmn:26:
anladım cnm tuh keşke bu kadar abartmasaymışsın
sendeki de iyi cesaret cnm ne güzel ya. o veya bi başkası bana da açılsa kesin kararımı verdim aynısını yapcam. hemen yelkenleri suya indirmemek lazım dimi ama:26:
inş cnm. seninkninin sana açılması ne kadar sürdü peki:26: iş arkadaşınmıydı senin bu çocuk unutmuşum yahu:26:
kızlaar aranızda kahve falı bakabilen var mı ?
bizi çok yakın arkadslarımız tanıştrmıştı etkilendik yani o fazla oldu tabi görüşmeye başladık ilk buluşmamzda hoşlandığını söyledi ama ben gercekten emin değildim biraz daha zaman istedim hak verdi. sonra aramalar devam etti ben hiç aramıyodum yalvarıyodu resmen bi kerecik merak et diye sonrada patladı bigün aniden işte o yazdığım şeyler oldutanıştıktan 2 ay sonra acıldı tamamen ben hiç zemin hazırlamadım :82:
sizin ora nereki ?canm burda çok güzel bakan bi yer var imkanın varsa gel amaazeri bi bayan bakıyo ben yeni baktrmıştım aslında hiç inanmam ama herşeyi bildi ben etkilendim
manisada baktrdım canm
burda netten bakanlar da vardı da bulamadım şimdiii...
kızlaaarr. size yeni haberlerle geldimyine kimse yok ama dayanamıcam anlaatıcam şimdiden
bugün tek başıma dışardayken bi baktımm karşıdan o ve sınıftan bi arkadaş geliyo.:18: biraz sınavdan filan muhabbet ettik. sordu ki bana tatilde ne yapıosun. bn söylemeye kalkmadan kendisi ne yapcaımı söylediben tabi şaşırdım. sonra bozuntuya vermemek için ya sen demiştin filan dedi. bn içimden gülüyorum. tabi tabi diye çünkü hep söylediğim gibi muhabbetimiz olmadığı için benim hakkımda hiç bişe bilmio.tatilde ne yapcaımı nerden ve kimden öğrendiyse artık:44: işin ilginç yanı tek yakın arkadaşlarım biliodu ne yapcamı.bak şimdi hatırladım bunun bi arkadaşına daha demiştim ne yapcamı demek ki ondan öğrendi yoksa bilmesi imkansız. demek ki arkadaşına sormuş beni
sonra bu baya utangaçtı ya böyle suratıma tam bakamıo filanuzaktan gördü bi tuhaf oldu ztn. bi yere bakıo bi bana bakıo. tabi bn görür görmez önlerine atladım o kadar rahat konuştum ki kızlar kendimi ayakta alkışladım. soğuk nevale olmadığımı gösterdim nihayet
yorumlarınız bekliyorum kızlarr ne diyosunuz:26:
walla senden hoşlanıyor diye çıkarıyorum anlattıklarına göre...mesaj olayını konuşmadınız dimi hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?