• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

:9::9::9: ay sorma kız bende öyleyim cevap vermeyeceği halde gidip atıyorum sonuç yine üzüntü :58::58:

canım senin ilk yazını okudum biraz üni.tede benzer bir durum benim de başıma gelmişti..son durum ne şu an ? o bahsettiğin kutuyu hazırlayıp gönderdin mi kitap yaptın mı ? neler oldu canım ?

Son düzenleme:
slm kızlar. 15 temmuz berat kandiliymiş. yine kandil mesajı atsam mı acaba benim oduna:1:

hani yenilen pehlivan güreşe doymazmışya benimkide o hesap:60:

ayy çok güldürdün beni ya , hatta acaba ben de mi mesaj atsam hahaha :52:
tüm mesajları kandillerde atmıştım mübarek gün deyip, ee bekler de şimdi beni mesaj atsa da cevap vermesem diye..:52::52::52::52: traji komik halime gülüyorum bir taraftan da ağlıyorum iştee:43::43::43::43:

canım senin ilk yazını okudum biraz üni.tede benzer bir durum benim de başıma gelmişti..son durum ne şu an ? o bahsettiğin kutuyu hazırlayıp göndedin mi kitap yaptın mı ? neler oldu canım ?

evt bnde mrk ediyorum son durumu:52:

tourmaline cidden sende benzer bişey yaşadın mı:52: nası sonuçlandı peki:26: şu an benim bi arkadaşımda anı durumda:26: hocasından hoşlanıo ama o bişe yapmıcak sanırm.

ayy çok güldürdün beni ya , hatta acaba ben de mi mesaj atsam hahaha :52:
tüm mesajları kandillerde atmıştım mübarek gün deyip, ee bekler de şimdi beni mesaj atsa da cevap vermesem diye..:52::52::52::52: traji komik halime gülüyorum bir taraftan da ağlıyorum iştee:43::43::43::43:

bn cidden düşünüorum tekrar kandil msjı atmayı. cvp yazmazsa yazmasın. alıştım nasılsa eskisi kadar koymaz artık:37:

sende face ten yollasana kandil mesajı:37:

bn cidden düşünüorum tekrar kandil msjı atmayı. cvp yazmazsa yazmasın. alıştım nasılsa eskisi kadar koymaz artık:37:

sende face ten yollasana kandil mesajı:37:

yok cnm ya adam benden saklanıyor, buna saygı duymam gerek...artık bir mesaj atarsam bu yüzsüzlük olur..o atmalı..kırgın olan benim..
hem belki kandile kadar kalmaz silerim, silmeyi düşünüyorum..kaldıkça duramıyorum çünkü devamlı feyste birşeyler paylaşıyorum, yorumlar yazıyorum birilerine,infomu about me kısmına birşeyler yazıyorum..devamlı hareket oluyor bende..onda ise hiçbir şey,sadece sükunet var onda..:43:

Ay kızlar ben de kandil mesajı atıp (kandilleri kötü emellerime alet edip:)) cevap bekleyip duranlardanım ya:) Aynen bana da cevap yokk

yaaa inanamıyorum hepimizin durumu aynı yaaa :( onlarda da tık yok yaa :(
benden hoşlanan biri vardı eskiden, açılmıştı da bana, kabul etmemiştim, ama yine de kandillerde, bayramlarda mesaj atardı, ben de cevap atardım, ne var yani bir iyi dileğe cevap atılamaz mı, bu erkekler ne kadar gaddar ya, umut veriyorlar,sonra yüz vermiyorlar, hayatlarında birileri vardır desem böyle bir durumda bizim duygularımızla oynamaları büyük yanlış, baştan kalkışmamaları gerek zaten bu noktaya bizi onlar getiriyor..

Herkes mi aynı durumda olur? Tek ben böyleyim sanıyodum, bana da kendisi başlattı onu sevdiğimi bile bile mesajlar attı, sonradan olmuyo diye bitirelim görüşmeyelim dedi, ben sabrettim, beni istemiyosa dedim, ama o durup durup mesajlar atmaya kendini unutturmamaya devam etti...

demek kandil mesajına kimse cvp yazmıo:5:
hmm demek ki bu erkekler arasında bir gelenek :26::1:
Halbuki ne iyiniyetle yazıyoruz insan kandilin hatrına yazar bi cevap di mi, iyi dileklerde bulunur:)

dimi yani yoksa asılmak gibi amacımız yok bizim , geçen gün bir çocukla konuştum ; çocuk feysten okuldan bir kızı eklemiş profil fotosunu beğenip;sonra diğer fotolarına bakınca beğenmedim diyor,kız tabii sohbet kısmında ne zaman görse merhaba diye mesaj atıyormuş çocuğa,çocuk da nezaket icabı 1-2 kere cevap verdim ama sonra yine atınca cevap vermedim ,kibarca reddettiğimi anlasın dedi bana..bu durum aklıma kendi durumumu getirdi ama sonuçta o benim her halimi görmüştü, en bakımsız hallerimi bile görmüştü yani...

hmm demek ki bu erkekler arasında bir gelenek :26::1:

dimi yani yoksa asılmak gibi amacımız yok bizim , geçen gün bir çocukla konuştum ; çocuk feysten okuldan bir kızı eklemiş profil fotosunu beğenip;sonra diğer fotolarına bakınca beğenmedim diyor,kız tabii sohbet kısmında ne zaman görse merhaba diye mesaj atıyormuş çocuğa,çocuk da nezaket icabı 1-2 kere cevap verdim ama sonra yine atınca cevap vermedim ,kibarca reddettiğimi anlasın dedi bana..bu durum aklıma kendi durumumu getirdi ama sonuçta o benim her halimi görmüştü, en bakımsız hallerimi bile görmüştü yani...

inat deil mi o cvp yazmadıkça bnde her kandilde inadına msj atcam işte:63:

Merhaba kızlar ;

Size 2 sorum var :

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu/Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

Siz Bir Erkeğe Aşık Olduğunuzu Ona Nasıl Belli Edersiniz/ Yoksa Belli Etmez misiniz Saklar mısınız?

valla goncamın aşık olduğum ilk insan olduğunu ''nefes almasının bile tanrının ne büyük mucizesi olduğunu'' düşündüğümü farkettiğimde anladım...
:17:

Back
X