• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

evet çok stresli bir durum bilirim yakından :2:

ay evet ya. her gelen msjda zıplıodum ondan mı acaba die. telefondan ses gelmmesine rağmen belki duymamışımdır die tekrar tekrar bakıodum:60:

şu an çok komik gelio yaptıklarım:9:

ayy şarkıyı tekrar dinledim de bunu yayınlamak cesaret istiyor sanırım ben cesaret edemem :D:D totoşu kalkmasın daha da..

‪gülsen-be adam‬‏ - YouTube

şu nası ? ‪Adı Aşk Sebebimin (Gülşen)‬‏ - YouTube

‪Gülşen - Sakıncalı‬‏ - YouTube

canm giremeidm ben bugün fazla bu şarkı olayı valla tam oturucak ama cesaret ediyosan paylaş :52:ki bence sen cesaretlisin onu faceten eklemekte cesaret işiydi sönuçta bunu başardın:16: totoşu kalkmasın tabide bi dene bakalım ne kaybediceksinki:24::24:

kızlar buarada hepinizin kandili mübarek olsun allah hepimiizn gönlüne göre versin inşalahhh biraz gec oldu ama affedin:69:

idare eder,canım sıkılıyor..sen o mesajı göndermedin dimi cnm sonradan vazgeçip ?

yok göndermedim cnm. çünkü baya unuttum aklıma gelmio görmediğim için sanırım. o yüzden tekrar hatırlamak istemedim:50:

tatilde düşünmiyim bari onu:36: okul açılınca sürekli burun buruna olcaz ztn:43:

kızlarrr nasılsınız uzun zamandır giremiyordum neler oldu varmı gelişme???

evt cnm özledik seni bayadır yoktun..

okudun mu bilmiorum ama en son bnde şu oldu. benimki arkadaşına sordurttmuş benim nerde oturdumu tatilde napcamı filan. sonra bn demeden ağzından kaçırdı evt tatilde böyle yapcakmışsın die. sonrada sen demiştin filan die kıvırmaya çalıştı. ayrıca baya utangaçtı en son konuşmamzda. son gelişme bu cnm. tatildeyiz artık göremiorum. unutma modundayım anlıcan:19:

kızlarr merhaba ben burda olanları hepsini değil ama çoğunu okudum erkekler çok zor cidden size yaşadılarımı anlatsam hem güldürür hem ağlatır hemde erkeklerden nefret ettiririm benide alın aranıza erkekler çeşit çeşit kimisi hava atıcam die kendini paralar kimisi hiç konuşmaz görüşmez aşık oldum der hönk kalırsın :D kimisine mrb dersin eve gidelim der ve dahası varrr evden kaçan kafayı yiyen oscar ödülü alıcak kadar iyi oynayan seç beğen al bide şöle bi söz var hiç sevmem sevdiğine değil seni sevene ver kalbini die öle saçma şey mi olur ben merve bu arada size anlatıcak çoookkk şeyy var bide 100 mesajı geçmeme yardım edin :)) selam hepinizee

kızlarr merhaba ben burda olanları hepsini değil ama çoğunu okudum erkekler çok zor cidden size yaşadılarımı anlatsam hem güldürür hem ağlatır hemde erkeklerden nefret ettiririm benide alın aranıza erkekler çeşit çeşit kimisi hava atıcam die kendini paralar kimisi hiç konuşmaz görüşmez aşık oldum der hönk kalırsın :D kimisine mrb dersin eve gidelim der ve dahası varrr evden kaçan kafayı yiyen oscar ödülü alıcak kadar iyi oynayan seç beğen al bide şöle bi söz var hiç sevmem sevdiğine değil seni sevene ver kalbini die öle saçma şey mi olur ben merve bu arada size anlatıcak çoookkk şeyy var bide 100 mesajı geçmeme yardım edin :)) selam hepinizee

hoşgeldin cnm aramızaa:42:

paylaşımlarını heycanla bekliyorumm:52:

ama önce bizim topiğin sorularını soralım bakalım:1:

yaş kaç? daha önce birileriyle çıktın mı? bir de burcun nedir?:26:

hoşgeldin canım,

yaşadıklarını bizlerle de paylaş lütfen..birbirimizden fikir alalım :D

yaşın kaç ,daha önce biriyle çıktın mı, burcun balık mı ?

hoşgeldin canım,

yaşadıklarını bizlerle de paylaş lütfen..birbirimizden fikir alalım :D

yaşın kaç ,daha önce biriyle çıktın mı, burcun balık mı ?

hoşbulduk cnm ben merve 19 yaşında başak burcuyum daha önce evet az ama öz ilişkiler yaşadım 2 kişi yani dierlerine ilişki demiyorum çünkü bi çok sebepten olmadı kimisine iyikide olmadı dedim kimisinede kendi kaybederr ama şunu söliim erkekler ergenlikten tut 32 yaşına kadar aklı hep uçkurundadır ne zaman ekmeğini kendi kazanmaya başlarsa o zaman akıllanır ha bide bazı istisnalar da vardır babadan zengin olup bu saltanatı devr alan tipler onlar hiç bi zaman akıllanmaz benden söylemesi benm aslında anlatcak çook fazla şeyim var siz sorun ben anlatiim böyle daha iyi olur :)

Back
X