- Konu Sahibi tourmaline
- #1.801
msj göndermedim. göndercektim ama ne biliim cnm istemedi. içimden gelmedi nedense
boşalttım cnm atabilirsin msj.
bilirsin ama aslında göndersen iyi olurdu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
msj göndermedim. göndercektim ama ne biliim cnm istemedi. içimden gelmedi nedense
boşalttım cnm atabilirsin msj.
bilirsin ama aslında göndersen iyi olurdu...
hazır baya uzak kalıp unutmuşken. msj çekip cvp bekleme durumunu yaşamak isemedim cnm
hemde koltukları kabarıp kendini iice bişe sanmasın
o bana yollasın banane![]()
evet çok stresli bir durum bilirim yakından :2:
ayy şarkıyı tekrar dinledim de bunu yayınlamak cesaret istiyor sanırım ben cesaret edememtotoşu kalkmasın daha da..
‪gülsen-be adam‬‏ - YouTube
şu nası ? ‪Adı Aşk Sebebimin (Gülşen)‬‏ - YouTube
‪Gülşen - Sakıncalı‬‏ - YouTube
kızlar buarada hepinizin kandili mübarek olsun allah hepimiizn gönlüne göre versin inşalahhh biraz gec oldu ama affedin![]()
geçmiş kandiliniz mübarek olsun nabersiniz ?
iyidir cnm senden naber:26: napıosun?
idare eder,canım sıkılıyor..sen o mesajı göndermedin dimi cnm sonradan vazgeçip ?
yok göndermedim cnm. çünkü baya unuttum aklıma gelmio görmediğim için sanırım. o yüzden tekrar hatırlamak istemedim
tatilde düşünmiyim bari onuokul açılınca sürekli burun buruna olcaz ztn
![]()
kızlarrr nasılsınız uzun zamandır giremiyordum neler oldu varmı gelişme???
cıkkksss.....sende ?
kızlarrr nasılsınız uzun zamandır giremiyordum neler oldu varmı gelişme???
kızlarr merhaba ben burda olanları hepsini değil ama çoğunu okudum erkekler çok zor cidden size yaşadılarımı anlatsam hem güldürür hem ağlatır hemde erkeklerden nefret ettiririm benide alın aranıza erkekler çeşit çeşit kimisi hava atıcam die kendini paralar kimisi hiç konuşmaz görüşmez aşık oldum der hönk kalırsınkimisine mrb dersin eve gidelim der ve dahası varrr evden kaçan kafayı yiyen oscar ödülü alıcak kadar iyi oynayan seç beğen al bide şöle bi söz var hiç sevmem sevdiğine değil seni sevene ver kalbini die öle saçma şey mi olur ben merve bu arada size anlatıcak çoookkk şeyy var bide 100 mesajı geçmeme yardım edin :)) selam hepinizee
kızlarr merhaba ben burda olanları hepsini değil ama çoğunu okudum erkekler çok zor cidden size yaşadılarımı anlatsam hem güldürür hem ağlatır hemde erkeklerden nefret ettiririm benide alın aranıza erkekler çeşit çeşit kimisi hava atıcam die kendini paralar kimisi hiç konuşmaz görüşmez aşık oldum der hönk kalırsınkimisine mrb dersin eve gidelim der ve dahası varrr evden kaçan kafayı yiyen oscar ödülü alıcak kadar iyi oynayan seç beğen al bide şöle bi söz var hiç sevmem sevdiğine değil seni sevene ver kalbini die öle saçma şey mi olur ben merve bu arada size anlatıcak çoookkk şeyy var bide 100 mesajı geçmeme yardım edin :)) selam hepinizee
hoşgeldin canım,
yaşadıklarını bizlerle de paylaş lütfen..birbirimizden fikir alalım
yaşın kaç ,daha önce biriyle çıktın mı, burcun balık mı ?