- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
- #1.781
bir gelişme yok ben siliyorum..
sen bilirsin cnm. sonra pişman olmazsın inş:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir gelişme yok ben siliyorum..
sen bilirsin cnm. sonra pişman olmazsın inş:26:
göremedim bn de en son olaydan sonra. 1,5 ay kaldı okulların açılmasında o zamana kadar göremem büyük ihtimal![]()
1,5 ay dediğin nedr ki gamzenkçim çabuk gecer
canım neden pişman olacağımı düşünüyorsun ? ne olabilir ki artık ?sen bilirsin cnm. sonra pişman olmazsın inş:26:
bence silme çünkü eğer şimdi siliceksen onu,ona bi beklenti içinde olduğun dahada belli olucak..yani beklentilerin olmadı gercekleşmedi sende kafanda kurup silmiş olucaksın..bence dursun.. bu umut daha güzel, silersen hiç bişey kalmıycak bunu düşün![]()
canım neden pişman olacağımı düşünüyorsun ? ne olabilir ki artık ?
umut var mı ki ? silersem şu an bir değeri var, ama zaman geçince silmemim değeri olmayacak..o zamana silsem de olur silmesem de..
evet belliydi zaten beklentim olduğu en başından ne de olsa o kadar aradım buldum eklemiştim onu..bir de bu kız benden hoşlanıyor ne zaman olsa onu tavlarım, benle konuşmaya istekli şeklinde düşünüyorsa şu an ,amacım benim resti çektiğimi bilmesi...böyle ona tavır yapamıyorum ki( hazmedemiyorum bir türlü cvp atmamasını, başka ne yapabilirim ki ?emin misin silme derken ?(kendimce silmemin mantıklı bir açıklaması var ; feyste hep iletişimde olduğum insanlar var ama o iletişimden yana değil ve niyeti iyi mi kötü mü belli değil, duvarı da kapalı , yani ben ona artık ne kadar mesaj atarsam atayım bana cvp vermeyecek,salak yerine koyuldum ya,çok moralim bozuk,bir nevi hıncımı almak istiyorum
(()
söylediklerinde haklısın aslında. sil o zmn cnm bncede. :26:
canım neden pişman olacağımı düşünüyorsun ? ne olabilir ki artık ?
umut var mı ki ? silersem şu an bir değeri var, ama zaman geçince silmemim değeri olmayacak..o zamana silsem de olur silmesem de..
evet belliydi zaten beklentim olduğu en başından ne de olsa o kadar aradım buldum eklemiştim onu..bir de bu kız benden hoşlanıyor ne zaman olsa onu tavlarım, benle konuşmaya istekli şeklinde düşünüyorsa şu an ,amacım benim resti çektiğimi bilmesi...böyle ona tavır yapamıyorum ki( hazmedemiyorum bir türlü cvp atmamasını, başka ne yapabilirim ki ?emin misin silme derken ?(kendimce silmemin mantıklı bir açıklaması var ; feyste hep iletişimde olduğum insanlar var ama o iletişimden yana değil ve niyeti iyi mi kötü mü belli değil, duvarı da kapalı , yani ben ona artık ne kadar mesaj atarsam atayım bana cvp vermeyecek,salak yerine koyuldum ya,çok moralim bozuk,bir nevi hıncımı almak istiyorum
(()
çok karmaşık bi durum aslında çok da zor kestrip etmak bu yazdıklarından sonra senn duygularını dahada iyi anladım.salak yerine koyuluyorum deme sakın asla kendini bu konuma koyupta böyle düşünüpte karamsarlaşma canm.. salak yerinde olan aslında kendisi bakıyo bakıyo mal gibi icraat yok sevsinler onun erkekliğini bu mu leneğer ki gercekten senden etkilenipte ama bile bilede kaçtıysa aptalın önde gideni demek tam cuuk otrurur onun için.. gizem yaratmaya entrikalar cevirmeye davam etsin beyimiz
silmeyi gercekten istiyorsan sil gitsin. nasılsa senn hisetiğin önemli az çok insan derinlerde hissediyo olup olmuycağını ama tamamen kafanda bitiriceksen yap bunu, onun olduğu yerden gecerkende hiç ilgini çekmemesi lazımki adam ne kaybetiğini görsün .gerci hoş senn fikirlerin, değiştikten sonra kaybetiğini anlasa kaç yazıcak vaktinde gelmeyi bilmiyo bu yaratıklar hepsi böyle
![]()
haklısın cnm, üff artık bilemiyorum ben de ne yapacağımı, kesin bir fikrim yok..sadece düşündükçe iletişim kurmadığım yanından geçerken bile bakmadığım birinin listede kalması fikri saçma geliyor..ama şöyle birşey var, ne yapıp ettiğimi feysten takip edebiliyor o, ben onunla ilgili birşey öğrenemesem de..bu da mutlaka onda bir alışkanlık olmuştur eğer hoşlanıp da bakıyorsa tabii..
tourmaline aklıma geldi gülşenin be adam şarkısını paylaşsan, zaten üstüne cekiceksede ceksin klibin sonundaki adam akıllanıyodu belki akıllanır akıllanmazsada aklını alırız![]()
tourmaline aklıma geldi gülşenin be adam şarkısını paylaşsan, zaten üstüne cekiceksede ceksin klibin sonundaki adam akıllanıyodu belki akıllanır akıllanmazsada aklını alırız![]()
kızlar bugün kandil. kandiliniz mübarek olsun.
sizce nası bi kandil msjı atıyim:26: yada atmıyım mi:26:
kızlar ya bir haftadır hiç göremedim içim sıkılıyor görmeyince tatile çıktı sanırım gerçekten de..ne zaman döner acaba![]()
büyük ihtimalle tatile gitmiştir cnm. nerde oturduğunu filan bilio musun :26:
bnde aynı cnm 1 haftadır göremedim. göremicemi biliodum ama face e de hiç bişe yazmıo yaaa
önceden nereye gitse yazardı. nazar değdirdim galiba:44:
canım eğer tatile gitmişse ve nete telden girmiyorsa nete girememiştir..üzülme canım..siz yakın mı oturuyorsunuz _?
ben feysten genel olarak herkese hayırlı kandiller yazdım, bak hoşlansa buna bile cevap verebilir değil mi, öff öfff kazma benimki kesinlikle..anca o balkondan falan üzerime sarksın..
tatile gitmicek die biliorum ama gitmiştir belki de:44:
cnm mesaj gönderdin mi ? bir de posta girişin dolmuş özelden msj atamadım sana..