- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.861
walla ben oğlak burcuyum ama erkekleri çok fenadır..yani seni tavlar, sana nasıl davranacağını nasıl konuşacağını çok iyi bilir, ama sadık olmazlar..hemen ortya çıkmaz bu çook seneler sonra yaparlar bunu ...etrafımda ne kadar oğlak erkeği tanıdık varsa eninde sonunda eşlerini aldatıyorlar..bu çok umutsuz bir konuşma olmuş,senden hoşlanıyor gibi değil bu konuşmalarda ama asıl onun içinde neler var bilemeyiz, belki ilk mesajı sen attın diye kendini ağırdan satma modundadır bende de var biliyorsun öyle bir model benimki balık burcu ya balık burcunu bilen var mı peki ?
benim attığım adımlara tepkisiz kalıp sonradan peşime düşen cinsten biri..ama asla mesaj atmıyor feysten..(tellerimiz yok )deli gibi bakıyor, ama hiç oralı olmuyorum..
eşlerini aldatırlarmıyok canım hepsi için de geçerli değildir yani..
ilk defa bu kadar çaresiz hissttim kendini KK kızları sizi tanıdığıma çok mutluyum anlıyorsunuz beni doğru yolu bulmalıym bu arada facete ilişkim yok yazıo ayrıca biliyor olayıda anlattım bana karşı davranışlarını az çok biliosunuz dha fazla öneriye ihtiyacım var ben bu kadar tökezliceğimi bilmiodum neymiş bu oğlak burcu ya bide benm en yakın dostum taa liseden kankamla aralarında bi gün var kzı çözdüm onu çözemedim yaa kzı erkeği farklı :) öff
böyle değildi bana ilk defa böyle yaptı normalde okulda konuşmasak bile bakıo karşılaşıyoruz görüyorum bakyorum ama baktığımı belli etmiyorum onu bakarken yakalıyorum önünde direk oluo göremeyince beni eğilio flan aama tabii okulda bitti tek korkum bide yurt dışına gitti ya birini bulursaa işte o zmn ölürüm beennnım evet bir de şu var, seni kıskanmış ve bozulmuş olabilir sana..o yüzden öyle davranıyor olabilir..bu daha ağır bir ihtimal bence..
normalde öyle konuşur muydu senle ? sorularına olumsuz cevaplar falan verir miydi, peki yakın arkadaşından da hoşlanmıştın sen bunu o arkadaşıyla konuşmuş olabilirler mi ?
böyle değildi bana ilk defa böyle yaptı normalde okulda konuşmasak bile bakıo karşılaşıyoruz görüyorum bakyorum ama baktığımı belli etmiyorum onu bakarken yakalıyorum önünde direk oluo göremeyince beni eğilio flan aama tabii okulda bitti tek korkum bide yurt dışına gitti ya birini bulursaa işte o zmn ölürüm beenn
kızlar ne yapsam bilemedim ama şimdi ben ona ilgi gösterirsem beni elinin altında bilir uğraşmaz bişi yapmalıyım ki benmle uğraşsın çok içe kapalı biri sır küpü kimseye bişey anlatmayan herşeyi içinde yaşayan biri sanırım bide bi ara sevgilis yüzünden acıyodum ona küçük fare diodu kız buna one yaa erkeğe küçük fare mi denir yuhöneri istiyorum seviyrum sizi kızlarr kk MELEKLERİ OLUCAZZ :)
2 sene dersler aynı çakışıo bölüm farklı 2 sene aynı dersleri görcezz :)
ilk defa bu kadar çaresiz hissttim kendini KK kızları sizi tanıdığıma çok mutluyum anlıyorsunuz beni doğru yolu bulmalıym bu arada facete ilişkim yok yazıo ayrıca biliyor olayıda anlattım bana karşı davranışlarını az çok biliosunuz dha fazla öneriye ihtiyacım var ben bu kadar tökezliceğimi bilmiodum neymiş bu oğlak burcu ya bide benm en yakın dostum taa liseden kankamla aralarında bi gün var kzı çözdüm onu çözemedim yaa kzı erkeği farklı :) öff
kızlar ne yapsam bilemedim ama şimdi ben ona ilgi gösterirsem beni elinin altında bilir uğraşmaz bişi yapmalıyım ki benmle uğraşsın çok içe kapalı biri sır küpü kimseye bişey anlatmayan herşeyi içinde yaşayan biri sanırım bide bi ara sevgilis yüzünden acıyodum ona küçük fare diodu kız buna one yaa erkeğe küçük fare mi denir yuhöneri istiyorum seviyrum sizi kızlarr kk MELEKLERİ OLUCAZZ :)
benim bunu yapmam için emin olmam lazım diyorum sen bana git direk açıl diosun kendimi kötü hissettim şimdi emin olsam ben söylemeden zaten bşiler yaparım açılmaya bile gerek kalmaz anlatabildi mi benm istediğim ondan emin olmak ::) ama nasıl bu kadar tecrübe edindim buna bulamadım çözüm bide formspring die bi site var oda bi soruya şöle cevap vermişti risk almam ben fln die risk almayı sevmio bide böle bi sorun var ama herşeyden önce emin olmam lazımmwalla sana ne söyliyeyim başka, çocuk seni gözden çıkarmış gibi..böyle davrandığına göre demek ki yakın arkadaşıyla konuşmuş..bununla ilgili bilgin yok dimi ?
güvenini sarsmış olabilirsin..ille birşey yapmak istiyorsan mecbur mesaj atıcaksın görüşemiyorsanız..kötü sonuçlanıcak bence ama %80..ister mesaj at ister hazır tatile girmişken aklından çıkarmaya çalış..mesaj atarsan herşeyi tüm kalbinle açıkla, en baştan beri onu sevdiğini ama ikinizin de hayatında birileri olduğu için çok üzüldüğünü içine attığını söyle..ayrıldığını öğrenince çok sevindim ama sevincim buruktu de, çünkü o zaman da benim engelim vardı de..bir de gerçekten bu çocuk senden hoşlanıyor muydu acaba ?
benim bunu yapmam için emin olmam lazım diyorum sen bana git direk açıl diosun kendimi kötü hissettim şimdi emin olsam ben söylemeden zaten bşiler yaparım açılmaya bile gerek kalmaz anlatabildi mi benm istediğim ondan emin olmak ::) ama nasıl bu kadar tecrübe edindim buna bulamadım çözüm bide formspring die bi site var oda bi soruya şöle cevap vermişti risk almam ben fln die risk almayı sevmio bide böle bi sorun var ama herşeyden önce emin olmam lazımm
benimkinden haber alamıodum ya. nihayet geldi haberi geziomuş beyimiz o yüzden girmio nete demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?