- Konu Sahibi tourmaline
yorum almak bir yana- uzun zamandir yazdiklarinizi takip ediyorum. tourmaline benzer bir durum bendede söz konusu.
Önce o kisi kendisi ilgisini gösterdi ben kactim. Simdide ona karsi hislerim oldugunu anladim. Bende malum siteden ekledim (hicbirzaman yapmadigim birseydi) Hic yazmadi. Bekledim, bekledim yazmadi...baktim olmuyor, cesaretimi toplayip yazdim. Cevapladi. Ve hep yazan ben oldum. Amacim cesaret vermekti. Baktim hep yazan benim (ayda bir yaziyordum, sik sik da degil,) yani ona taptigimi sanmasin diye. Ama ilk baslarda üc gün sonra cvpliyordu. Zaman gectikce hemen cvplamaya basladi. Baktim bu birsey yazmiyor hep yazan benim. Gidip herseyi acikca yazdim. Benimle konusmak istemiyorsan acikca söyle dedim. Yok öyle birsey dedi. Ve ogün bugündür birsey yazmiyorum...Eskiden ben onlineken o kacardi off olurdu. Simdi ben online olunca oda online yolumu gözlüyormus gibi. Ama artik ben kattiyen yazmiyorum ona!!! Anlasin sira onda :) Tourmalinecim bence mesaj yaz, hatta fazla bekletme farkli düsünebilir. Ama en önemlisi bizim yorumlarimiza bakma ICINDEN NASIL GELIYORSA ÖYLE DAVRANAma silme onu, kafasi karissin
![]()
canım ben sık sık yazmıycam zaten, anca 1 kere yazarım, baktım o soğuk hiç üstelemem bir daha..bugün içimden silmek geldi ama siz cesaret verince mesaj atmak istiyorum, mesajda da soğuk davranıcağını birşey çıkmayacağını seziyorum...aynen onunla 1 kere karşılaştık o da hemen kaçtı online olunca..
sen baya birşeyleri başarmışsın sanki :) aşk bu kadar zor olmamalı..