• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

eh manken gibi olmasamda biraz yakınım demeyi isterdim ama aşırı zayıfım ):):) 52 -53 olmayı istiyorum tansiyonum düşüyor zayıflıktan... bende kesinlikle imaj değişikliği istiyorum saçlarımı kestirip boyatmayı düşünüyorum

inş alırsın cnm verdiğin kiloları. bnde 52 olmak istiyorum. bizim boyumuza 52 ideal olur heralde:34:

kızlar benim zat-ı muhterem oyunlarına devam ediyor...yani aslında ikimizde farkındayız herşeyin ama nedense dile gelmiyor,anlamadım nereye doğru gidiyoruz:9:
bu sabah arayıp en yakın arkadaşının düğününe birlikte gidelim dedi.hem diğer arkadaşlarıyla da tanışırmışım.düğün de kırklarelinde...bunu böyle söylüyo ama bi de ekliyo hem ark tanışırsın hem biraz fotoğraf çekeriz(ikimiz de fotoğrafçılıkla ilgileniyoruz)...bi taraftan özel olduğumuz hissettirirken bi taraftan yani öylesine demeye getiriyo...
cazu ikizler-aslan durumu için normal mi bu tatlım:9::9::9: 5 dk içinde 2 farklı kişiliğe büründü yine:9:

kızlar benim zat-ı muhterem oyunlarına devam ediyor...yani aslında ikimizde farkındayız herşeyin ama nedense dile gelmiyor,anlamadım nereye doğru gidiyoruz:9:
bu sabah arayıp en yakın arkadaşının düğününe birlikte gidelim dedi.hem diğer arkadaşlarıyla da tanışırmışım.düğün de kırklarelinde...bunu böyle söylüyo ama bi de ekliyo hem ark tanışırsın hem biraz fotoğraf çekeriz(ikimiz de fotoğrafçılıkla ilgileniyoruz)...bi taraftan özel olduğumuz hissettirirken bi taraftan yani öylesine demeye getiriyo...
cazu ikizler-aslan durumu için normal mi bu tatlım:9::9::9: 5 dk içinde 2 farklı kişiliğe büründü yine:9:

ne yani seni foto çekesin diye mi götürüyormuş:1::1:
walla hiç inandırıcı değil, daha çok seni ikna etmek için söylemiş gibi:1:

bana da inandırcı gelmedi,kendi de söylerken inanamadı bence:1:

yani sırf düğün için çağırsa,özellikle benle gitmek istemiş gbi olacak ya,ondan fotoğrafı bahane ediyo:1: hayır yani utangaç desem öyle de değil, çok enteresan ya
ilk zamanlarhaftasonu programı yaparken arıyodu ben arkadaşımla kahvaltıya gitcem yarın sen de gel işin yoksa diye,bi gidiyodum yok kimse:1: yani bana özel yapmıyomuş gibi davranıyo.nedenini bilmeyi çok isterdim:44:

bana da inandırcı gelmedi,kendi de söylerken inanamadı bence:1:

yani sırf düğün için çağırsa,özellikle benle gitmek istemiş gbi olacak ya,ondan fotoğrafı bahane ediyo:1: hayır yani utangaç desem öyle de değil, çok enteresan ya
ilk zamanlarhaftasonu programı yaparken arıyodu ben arkadaşımla kahvaltıya gitcem yarın sen de gel işin yoksa diye,bi gidiyodum yok kimse:1: yani bana özel yapmıyomuş gibi davranıyo.nedenini bilmeyi çok isterdim:44:

ee peki hani arkadaşın nerde dediğin zaman ne diyor ?

hahaha onu yayınladım bile, acaba ne tepki veriyordur dinleyince kesin o da kopucak :D:D:D:1::1::1:

bak onun altına da bir tane ekledim..gökçe kırgız..kalbime gömerim o zaman..unutup da sileriiim o zaman .. nasılsa koymaz sana biliyorum :D:D sözler nasıl..

Son düzenleme:
hahaha onu yayınladım bile, acaba ne tepki veriyordur dinleyince kesin o da kopucak :D:D:D:1::1::1:

bak onun altına da bir tane ekledim..gökçe bahadır..kalbime gömerim o zaman..unutup da sileriiim o zaman :D:D sözler nasıl..

seninkinin bunları anlıcandan şüpheliyim cnm:50:

sık sık gidiyoruz zaten tatlım,istanbulda gezmediğimiz alışveriş merkezi kalmadı heralde...
ben şarkı olarak gülşenden "be adam" ı düşünüyorum.az kaldı sabrım taşmak üzere her an paylaşabilirim:)))

ya siz çıkıyor sayılırsınız ya..enterasan bir durum yani gezip tozuyorsunuz,sinemaya bile gidiyorsunuz ama sevgili moduna giremiyorsunuz..
yakında elini tutar sinemada o zaman anlarsın çıktığınızı :D:D

ya siz çıkıyor sayılırsınız ya..enterasan bir durum yani gezip tozuyorsunuz,sinemaya bile gidiyorsunuz ama sevgili moduna giremiyorsunuz..
yakında elini tutar sinemada o zaman anlarsın çıktığınızı :D:D

enteresan hem de nasıl...ne olduğumuz belli değil,nedeni yok...yani ben bilmiyorum.bazen bu durum bile hoşuma gidiyor,çünkü daha rahatız ikimizde olduğumzu gibi davranıyoruz...ama uzun zamandır böyle tadı kaçacak artık.her buluşmada bişey bekliyorum ben

enteresan hem de nasıl...ne olduğumuz belli değil,nedeni yok...yani ben bilmiyorum.bazen bu durum bile hoşuma gidiyor,çünkü daha rahatız ikimizde olduğumzu gibi davranıyoruz...ama uzun zamandır böyle tadı kaçacak artık.her buluşmada bişey bekliyorum ben

haklısın canım ya, peki acaba gerçekten hoşlanıyor mu senden ? yoksa acaba sadece arkadaş olarak düşünüyor olabilir mi seni ?

Back
X