- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi tourmaline
- #1.321
Bak şimdi,yarım yamalak kalmayacak zaten adamla bir muhabbetin varsa işin şakasıydı,ciddisiydi muhabbet derken adamla bir ilişkin olmasa bile bir arkadaşlığın olacak.
Aşk olarak yanlış bir insan olduğu açılmadığından belli zaten ona şüphe yok.
Ama en azından onunla sohbet etmek,gülüşmek,derdini paylaşmak gibi eylemler içinde kalmamış olacak!
Offf çok karışık anlattım di mi?
sizi öyle iyi anlıyorum ki :) şu sıralar benzer bişi yaşıyorum. ben de öyle düşünürdüm hep, en azından adamakıllı bi muhabbetim olsa tanısaydım falan.
yok ya pişman oldum ama. yani bu benimle ilgili bişi. herkeste farklıdır belki de. keşke sandığım gibi kalsaydı ne bileyim.
ben ona bi kere farklı gözle bakmışım ya, sonradan muhabbet etmek falan kendimi kandırmak gibi geldi. zaten erkeklerle arkadaş olmayan biriyim, bundan ötürü olsa gerek, adamla ettiğim iki arkadaş muhabbeti bile saçma geldi bana. ama karşımdaki halinden fazlasıyla memnun, o da ayrı bir sinir bozucu durum.
bi daha böyle bişi yaşarsam adamla katiyyen muhabbet kurmamaya karar verdim. muhabbetimi de aşkım olacak erkeğe saklıcam.

bu kişiliksiz elemanlar onu bile haketmiyor bence. evet yaza yaza asıl sebebe ulaştım kendim de. muhabbetimi haketmediğini düşünüyorum onun. ve kestim olayı da netekim.