• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

Bak şimdi,yarım yamalak kalmayacak zaten adamla bir muhabbetin varsa işin şakasıydı,ciddisiydi muhabbet derken adamla bir ilişkin olmasa bile bir arkadaşlığın olacak.
Aşk olarak yanlış bir insan olduğu açılmadığından belli zaten ona şüphe yok.
Ama en azından onunla sohbet etmek,gülüşmek,derdini paylaşmak gibi eylemler içinde kalmamış olacak!
Offf çok karışık anlattım di mi?

sizi öyle iyi anlıyorum ki :) şu sıralar benzer bişi yaşıyorum. ben de öyle düşünürdüm hep, en azından adamakıllı bi muhabbetim olsa tanısaydım falan.
yok ya pişman oldum ama. yani bu benimle ilgili bişi. herkeste farklıdır belki de. keşke sandığım gibi kalsaydı ne bileyim.
ben ona bi kere farklı gözle bakmışım ya, sonradan muhabbet etmek falan kendimi kandırmak gibi geldi. zaten erkeklerle arkadaş olmayan biriyim, bundan ötürü olsa gerek, adamla ettiğim iki arkadaş muhabbeti bile saçma geldi bana. ama karşımdaki halinden fazlasıyla memnun, o da ayrı bir sinir bozucu durum.
bi daha böyle bişi yaşarsam adamla katiyyen muhabbet kurmamaya karar verdim. muhabbetimi de aşkım olacak erkeğe saklıcam. :27:
bu kişiliksiz elemanlar onu bile haketmiyor bence. evet yaza yaza asıl sebebe ulaştım kendim de. muhabbetimi haketmediğini düşünüyorum onun. ve kestim olayı da netekim.

şimdi şöylece kısa bir özet geçeyim..tamamı uzun baya sayfalar dolusu:1:
beni yollarda bekleyip telle konuşuyor numaraları yaparak bana baktığını görünce ve arkamdan hemen markete falan girince hoşlandığını düşündüm, ben de ona bir adım atmak istedim feysten ekledim, 2 hafta bekledim tık yok, sonra mesaj attım selam sabah kalmadı mı artık gibisine, hemen güzel bir cvp verdi göz kırptı sen nasılsın dedi ,muhabbeti devam ettirmek için birşeyi bahane ederek soru sordum ama beni cevapsız bıraktı..bu arada ara ara kapılarda beklemeye falan devam ediyor..yani sözüm ona; hoşlanıyormuş gibi kasıcı hareketler yapmaya üşenmiyor ama ben onunla mesaj yoluyla feysten iletişim kurmaya çalıştığımda sohbeti devam ettirmiyor..ne yapıyor olabilir anlayamadım ?

Muhabbet bahanelerini karşılıksız bıraktıysa üzgünüm sen de bırak!
Ya adamın hayatında biri var seninle bakışmak,senin onun beğenmen hoşuna gidiyor ya da bir ilişkiye hazır değil.
Her iki durumda da seninle sohbete bile yanaşmayan adamdan sana ekmek çıkmaz. Bence boşver ciddi söylüyorum.
Adam sadece egosunu şişirip şişirip ortada balon gibi dolanır sen ardından bakmaya devam edersin.

sizi öyle iyi anlıyorum ki :) şu sıralar benzer bişi yaşıyorum. ben de öyle düşünürdüm hep, en azından adamakıllı bi muhabbetim olsa tanısaydım falan.
yok ya pişman oldum ama. yani bu benimle ilgili bişi. herkeste farklıdır belki de. keşke sandığım gibi kalsaydı ne bileyim.
ben ona bi kere farklı gözle bakmışım ya, sonradan muhabbet etmek falan kendimi kandırmak gibi geldi. zaten erkeklerle arkadaş olmayan biriyim, bundan ötürü olsa gerek, adamla ettiğim iki arkadaş muhabbeti bile saçma geldi bana. ama karşımdaki halinden fazlasıyla memnun, o da ayrı bir sinir bozucu durum.
bi daha böyle bişi yaşarsam adamla katiyyen muhabbet kurmamaya karar verdim. muhabbetimi de aşkım olacak erkeğe saklıcam. :27:
bu kişiliksiz elemanlar onu bile haketmiyor bence. evet yaza yaza asıl sebebe ulaştım kendim de. muhabbetimi haketmediğini düşünüyorum onun. ve kestim olayı da netekim.

Ayyyy çok güldüm,çok tatlı anlatmışsın!:9:
Kolay bir şey değil zaten ben bunu baştan kabul ediyorum.
Kimbilir belki de ben ciddi bir ilişkiye hazır olmadığım için bana muhabbet,gülüşmek,dertleşmek yetiyor.
Oradan bakınca isterik bir kadın gibi görünsem de henüz sevişemiyorsam vardır Rabbimin bildiği deyip keyfime bakıyorum.:12:
Ben çok tevekkül sahibi bir kadın oldum he! Ben bile bana şaşıyorum artık!:98:

Muhabbet bahanelerini karşılıksız bıraktıysa üzgünüm sen de bırak!
Ya adamın hayatında biri var seninle bakışmak,senin onun beğenmen hoşuna gidiyor ya da bir ilişkiye hazır değil.
Her iki durumda da seninle sohbete bile yanaşmayan adamdan sana ekmek çıkmaz. Bence boşver ciddi söylüyorum.
Adam sadece egosunu şişirip şişirip ortada balon gibi dolanır sen ardından bakmaya devam edersin.

haklısın , onu feyste tutmamın da anlamı yok, sanal bile olsa arkadaş listemde yer almasın ne de olsa arkadaşım değil,
ilk olarak duvarımı kapatayım bir süre sonra da feysten silerim gider..hatta in a relationship yazıp onu mosmor etmek isterdim, ama yapamam sanırım..
çook havalandı çook..üstelik babamın yanında yapıyor bana bunları bir de..

(bir de şöyle birşey var, ben ilk ondan ilgi gördüm, feysten eklemeden önce o yine yollara inip bana bakıyordu falan..yani ben onu ekleyerek karşılık verdim bir nevi..ben başlatmadım..hani diyorsun ya ilgilenmen hoşuna gidiyordur egosunu tatmin ediyordur diye..ben ona sadece 2 tanecik normal bir mesaj gönderdim onu anlayabilmek için..normalde de ona bakmıyorum bile..o bana bakıyor sürekli..)

Son düzenleme:
kızcaksınız ama karakteri oturmuş, ne istediğini bilen ve sizi tanımak isteyen erkek beklemez, utanmaz, bir saniye bile. bahanesi ooolmaz. beklemeyin boşuna bu ne istediğini bilmeyenleri. ben de bekledim zamanında, yok vallahi zaman israfı. kendimizi yiyip bitiriyoruz inanın boşa. ve bu dediğim her koşulda geçerlidir. erkeğin utangaçlığı bilmemneliği hepsi bizim uydurduğumuz bahaneler.

konu erkeklerse böle kesin ifadeler çok yanlış bnce:20:

konu erkeklerse böle kesin ifadeler çok yanlış bnce:20:

aksine, konu kadınlarsa kesin ifadeler yanlıştır. çünkü kadınların aklında bin tilki vardır kuyruğu birbirine değmeyen. :27: ama erkekler basit varlıklardır. gerçekten.

aksine, konu kadınlarsa kesin ifadeler yanlıştır. çünkü kadınların aklında bin tilki vardır kuyruğu birbirine değmeyen. :27: ama erkekler basit varlıklardır. gerçekten.

bn hepsine rastladım cnm. deli gibi severken utangıçlığından yıllarca söyleyemeyenini de gördüm, gayet rahat gelip teklif edenini de gördüm. o yüzden ne erkekler ne de kadınlar hakkında böle genelleme yapılamaz. bu kişilikle alakalı bi durum. herkesin kişiliği farklıdır sonuçta dimi:40:

bn hepsine rastladım cnm. deli gibi severken utangıçlığından yıllarca söyleyemeyenini de gördüm, gayet rahat gelip teklif edenini de gördüm. o yüzden ne erkekler ne de kadınlar hakkında böle genelleme yapılamaz. bu kişilikle alakalı bi durum. herkesin kişiliği farklıdır sonuçta dimi:40:

peki o utangaçlığından yıllarca söyleyemeyene umut vermiş miydin ? ben mesaj attım daha napim :( o kadar da utangaç olamaz heralde..yollarıma düşüp peşimden geliyorsa utangaç mıdır ki, sürekli bana bakarken ben utanıyorum o hiç utanmıyor..

Son düzenleme:

bu bahane. ben de herkesin olağanüstü utangaç olarak tanımladıkları adamların aşık olunca ne kadar atak olduğuna şahidim. gerçekten seven insan neden beklesin ya, mantığı var mı, ne utangaçlığı neyin utangaçlığı. mantığınız alıyomu bunu. paşa babamızın köşkünden sandal sefasına giderken korularda ağaçların arasında bir anlığına göz göze gelip aşık olmuyoruz biz bu beyfendilere. ulaşılmaz değiliz, isteseler ulaşırlar. neyin utangaçlığı. ama inan bikaç sene önce ben de aynı sizin gibi düşünüyodum. değil ama vallahi hepsi bahaneleri. ne istediklerini bilmediklerinden.

bu bahane. ben de herkesin olağanüstü utangaç olarak tanımladıkları adamların aşık olunca ne kadar atak olduğuna şahidim. gerçekten seven insan neden beklesin ya, mantığı var mı, ne utangaçlığı neyin utangaçlığı. mantığınız alıyomu bunu. paşa babamızın köşkünden sandal sefasına giderken korularda ağaçların arasında bir anlığına göz göze gelip aşık olmuyoruz biz bu beyfendilere. ulaşılmaz değiliz, isteseler ulaşırlar. neyin utangaçlığı. ama inan bikaç sene önce ben de aynı sizin gibi düşünüyodum. değil ama vallahi hepsi bahaneleri. ne istediklerini bilmediklerinden.

yok cnm cidden utangaçlığından söleyememiş. çünkü bn sonradan öğrendim ki ne kadar çoook sevmiş meğerse. hatta sölediklerini duyunca o kadar şaşırdım ki anlatamam. bu kadar sevmiş olupta söylememesi garip geldi. ki bu çocuk normalde çok rahat biridir. hani demişsinya utangaç olarak bildiklerim aşık olunca ne kadar atak oldular. işte bu dediğim çocukta gayet atak biriydi hatta bi sürü kişiyle çıkmış birisi. ama gelip bana söyleyemedi. yine kişilik meselesi kimi aşık olunca cesaretlenir kimisi ise cesaretini kaybeder. senin sölediklerine de katılıyorum tabi ki ama bütün erkekler böledir diyemem yanlış olur:20:

peki o utangaçlığından yıllarca söyleyemeyene umut vermiş miydin ? ben mesaj attım daha napim :( o kadar da utangaç olamaz heralde..yollarıma düşüp peşimden geliyorsa utangaç mıdır ki, sürekli bana bakarken ben utanıyorum o hiç utanmıyor..

yok cnm ne öyle umut vermiştim ne de çook soğuk davranmıştım normal davranıodum:49: aynı şekilde sürekli yanıma gelirdi sürekli bakar dı. ama karşılıklı konuşurken gözlerimin içine bakamazdı. kaç sene geçti üzerinden hala rastladığımda konuşurken hissederim onda ki utangaçlığı:44:

bir erkek arkadaşıma bu davranışların nedenini sordum bakın ne dedi : 'Hedefi ele geçirdikten sonra karşı tarafın cazibesi yarı yarıya azalıyor da ondan.'

Son düzenleme:
bir erkek arkadaşıma bu davranışların nedenini sordum bakın ne dedi : 'Hedefi ele geçirdikten sonra karşı tarafın cazibesi yarı yarıya azalıyor da ondan.'

demek ki böle davrandıkları doğruymuş:32: hatta böyle davranmalarının mantıklı bi sebebi bile varmış:1:

kızlar bir de şunu da sordum acaba yedekte mi tutmak istiyordur diye gelen cevap :

''Olamaz. Yedek de olsa erkekler böyle bir durumda avını kaçırmaz biran önce oyuna sokmak ister. ''

bir de şunu diyor ( hani ben mesaj atmıştım ya ona karşılık diyor ): ''Bunu yapmayacaktın bence.Bunu yaptığın için o da kendinde ilişkinin rotasını belirleyecek özgüveni bulmuş.Bu yüzden fazla üzerine gitmiyor ve senden de adımlar bekliyor.. ''

Son düzenleme:
bir de şunu diyor ( hani ben mesaj atmıştım ya ona karşılık diyor ): ''Bunu yapmayacaktın bence.Bunu yaptığın için o da kendinde ilişkinin rotasını belirleyecek özgüveni bulmuş.Bu yüzden fazla üzerine gitmiyor ve senden de adımlar bekliyor.. ''

söledikleri mantıklı geliyor. dediği gibi olabilir evet.

erkekleri anlayamıyorum:50:

arkadaşlarının sölediği cvplar ilginç gerçekten:44:

söledikleri mantıklı geliyor. dediği gibi olabilir evet.

erkekleri anlayamıyorum:50:

arkadaşlarının sölediği cvplar ilginç gerçekten:44:

kendi kişilk ve karakterlerine göre cevapladılar ama doğruyu bilmemize imkan yok..

ben kafayı taktım ille de çözücem hırs yapmış gibiyim çözme konusunda :D:D hiçbir şey çözümsüz olamaz, duygularımdan geçtim şu olayı çözeyim derdindeyim..:1::1: ama cevap onda saklı kötü olanı o söylemedikçe hiçbir zaman çözülemeyecek olması..

Back
X