• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

onun için ben derim ki; ne olursa olsun eğer bişeyler varsa içinizde gidin söyleyin. sonra çok kötü koyuyo insana yaa:2:

çok haklısın cnm ya. burdaki yorumları okudukça gaza geliorum valla:1: ilanı aşk edebilirim hatta balkonun altında serenat bile yapabilirim şu an:1:

hmmm bakalım sana karşı nasıl davranıcak, ama surat yapma,unutma mesajın senin tarafından geldiğini anlamamış olabilir..

nası davrancaım konusunda çok kararsızım ztn.:44: surat yapma diosun. aslında bn baya baya görmemezlikten gelmeyi düşünüodum eğer yanıma gelip konuşmazsa filan:44:

evt msjn bnden geldiğini bilmio da olabilir. ama büyük ihtimalle bilio:5:

birşey sorucam bugün bir söz duydum ne demek acaba mecazi anlamda ?

fizik boşluk kabul etmez.

bunu yazan erkek'se eğer bişiler düşündüm de demek istiyor boş kalmak fiziğimize aykırı,sevgili şart demek istemiş sanki yani ben böyle düşündüm:26:

bunu yazan erkek'se eğer bişiler düşündüm de demek istiyor boş kalmak fiziğimize aykırı,sevgili şart demek istemiş sanki yani ben böyle düşündüm:26:

hmm burdan biri, erkek arkadaşından ayrılan kıza öğüt verirken yazmış erkek arkadaşına öyle söyle diyor, ilk defa duydum anlayamadım tam..fizikte bu laf geçiyormuş gerçekten..

Son düzenleme:
hmm burdan biri, erkek arkadaşından ayrılan kıza öğüt verirken yazmış erkek arkadaşına öyle söyle diyor, ilk defa duydum anlayamadım tam..fizikte bu laf geçiyormuş gerçekten..

:44:ben de hiç duymadım o lafı da işde erkek yazmışdır diye düşünüp böyle bişiy geldi aklıma artık ne kadar mantıklı bilmiyorum:9:

Back
X