- Konu Sahibi tourmaline
- #1.581
sildim cnm yollayabilirsin![]()
tamam cnm yolladım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sildim cnm yollayabilirsin![]()
onun için ben derim ki; ne olursa olsun eğer bişeyler varsa içinizde gidin söyleyin. sonra çok kötü koyuyo insana yaa:2:
ben kaçıyorum iyi geceler, yrn bol bol görüşürüz evdeyim(
Yine geç kaldım, kimse yok topikte![]()
bitio şükür sınavlar. artık gecelerim sabahssszızzzz
her daim bulabilirsiniz beni burda![]()
hoşgeldin canımmmm....nasılsın? ben bugün iyi hissediyorum kendimi huzurlu hissediyorum ilk defa nedense..
idare eder cnm. yrn görcem bakalım mrk içindeyim![]()
bişe olcaını sanmıorum gerçi ama![]()
hmmm bakalım sana karşı nasıl davranıcak, ama surat yapma,unutma mesajın senin tarafından geldiğini anlamamış olabilir..
birşey sorucam bugün bir söz duydum ne demek acaba mecazi anlamda ?
fizik boşluk kabul etmez.
birşey sorucam bugün bir söz duydum ne demek acaba mecazi anlamda ?
fizik boşluk kabul etmez.
bunu yazan erkek'se eğer bişiler düşündüm de demek istiyor boş kalmak fiziğimize aykırı,sevgili şart demek istemiş sanki yani ben böyle düşündüm:26:
hmm burdan biri, erkek arkadaşından ayrılan kıza öğüt verirken yazmış erkek arkadaşına öyle söyle diyor, ilk defa duydum anlayamadım tam..fizikte bu laf geçiyormuş gerçekten..
:44:ben de hiç duymadım o lafı da işde erkek yazmışdır diye düşünüp böyle bişiy geldi aklıma artık ne kadar mantıklı bilmiyorum![]()
büyük ihtimalle senin söylediğin manaya geliyordur, gidersen yerin dolar demek istiyor galiba haklısın..
iyi geceler kızlar.....gammzenk cnm güzel haberle gelirsin inşallah yarın bize..![]()