bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmişmidir.

Valla bana ağlayan bir kişi oldu şimdiye kadar, ama şu an yanımda değil. Var sen düşün bu seviyor mu sorusunun cevabını.
Ayrıca ağlayan erkeklerden nefret ederim, beni soğutmuştu kendinden. Daha doğrusu gözyaşını silah olarak kullanmak iğrendirmişti beni. Yapıp yapıp sonrada iki ühü ühü sonra da af bileti, yok canım öylesi.
Davranışlar önemlidir, 2 damla gözyaşı değil. O zamana kadar senin için ne yapmış ne yapmamış ona bak.

çok bir araya geldik ama eskisi gibi değil hiçbirşey

haklısınız

ayy boşanmasanız .. birleşme ihtimaliniz yokmu şans verin bir kez bebeğiniz olcakmış hem
Malesef bizim yuvamız çoktan dağıldı.Eşim ve kv sağolsun el birliği ile yıktılar.Kendi bebeğini bile istemeyen düşürde kurtar beni diyen bir adama mı bir şans daha vereyim.

Malesef bizim yuvamız çoktan dağıldı.Eşim ve kv sağolsun el birliği ile yıktılar.Kendi bebeğini bile istemeyen düşürde kurtar beni diyen bir adama mı bir şans daha vereyim.
ne diyeceğimi bilemedim inşallah hakkınızda hayırlısı olur mutlu olursunuz sabredin

seviyor olabilir ama herşeye ağlayan erkeklerde var . ama çoğu erkekte kolay kolay ağlamaz .o yüzden sevmiştir diyebilirim kendi adıma .

biri benim için ağlamıştı haberim oldu sonradan . üzülmüştüm ama ne yapayım ona birşey hissetmiyordum umut vermedim platonik aşık olmuştu . onun dışında ağlayan görmedim benim için ağladıysalarda haberim yok . ağlamasın kimse ya benim için üzülürüm ben öyle . vicdan yaparım . kimse kimseyi ağlatmasın bu dünyada .

Öyle rol yapanlar varki eskidendi o ağlayan erkek muhabbetleri şimdi evli kızı kandırmış seni kaybeymemek için sölemedim diye zırıl zırıl ağlayan erkekler var adam demiyorum bakın yanlış olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…