- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
çok bir araya geldik ama eskisi gibi değil hiçbirşeysevgi sınamadan geçirir insanları.herkesin sabrı,dayanma gücü aynı değil ki!herkes aşkının büyüklüğünden bahseder.eşrefoğlu rumi'nin' aşk'diye bir şiiri var.onun yazdığı da aşk,magazinlerde sık sık sevgili değiştirenlerin ki de aşk.'bela yağmur gibi gökten yağarken,başını ona tutmaktır adı aşk..dizelerinden biri bu.dayanmış söylediğinize göre.bir araya gelip konuşun bir.
haklısınızValla bana ağlayan bir kişi oldu şimdiye kadar, ama şu an yanımda değil. Var sen düşün bu seviyor mu sorusunun cevabını.
Ayrıca ağlayan erkeklerden nefret ederim, beni soğutmuştu kendinden. Daha doğrusu gözyaşını silah olarak kullanmak iğrendirmişti beni. Yapıp yapıp sonrada iki ühü ühü sonra da af bileti, yok canım öylesi.
Davranışlar önemlidir, 2 damla gözyaşı değil. O zamana kadar senin için ne yapmış ne yapmamış ona bak.
ilişkinin büyüsü bozulunca da düzeltmek zor.hakkınızda hayırlısı olsun.çok bir araya geldik ama eskisi gibi değil hiçbirşey
inşallah zamanla artık...........ilişkinin büyüsü bozulunca da düzeltmek zor.hakkınızda hayırlısı olsun.
tamamağlamasından ziyade ,davranışlarını genel olarak değerlendirin.
üye isminiz konunuzla çok örtüşmüş bu arada.
yıllardır bu nicki kullanırım :)üye isminiz konunuzla çok örtüşmüş bu arada.
Hemde bunu yaptığında 6aylık hamileydim şimdimi boşanma arifesindeyiz ayrıyız hiç inanmayuh inanmiyorum o halde
ayy boşanmasanız .. birleşme ihtimaliniz yokmu şans verin bir kez bebeğiniz olcakmış hemHemde bunu yaptığında 6aylık hamileydim şimdimi boşanma arifesindeyiz ayrıyız hiç inanma
Malesef bizim yuvamız çoktan dağıldı.Eşim ve kv sağolsun el birliği ile yıktılar.Kendi bebeğini bile istemeyen düşürde kurtar beni diyen bir adama mı bir şans daha vereyim.ayy boşanmasanız .. birleşme ihtimaliniz yokmu şans verin bir kez bebeğiniz olcakmış hem
ne diyeceğimi bilemedim inşallah hakkınızda hayırlısı olur mutlu olursunuz sabredinMalesef bizim yuvamız çoktan dağıldı.Eşim ve kv sağolsun el birliği ile yıktılar.Kendi bebeğini bile istemeyen düşürde kurtar beni diyen bir adama mı bir şans daha vereyim.
Aminn cümlemiz hakkında hayırlısı olsunne diyeceğimi bilemedim inşallah hakkınızda hayırlısı olur mutlu olursunuz sabredin
Herşeye aglayabilen birisi diilseviyor olabilir ama herşeye ağlayan erkeklerde var . ama çoğu erkekte kolay kolay ağlamaz .o yüzden sevmiştir diyebilirim kendi adıma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?