- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Ah aman tanrım karşılaşmayim öylesiyleÖyle rol yapanlar varki eskidendi o ağlayan erkek muhabbetlerişimdi evli kızı kandırmış seni kaybeymemek için sölemedim diye zırıl zırıl ağlayan erkekler var adam demiyorum bakın yanlış olmasın
SanmamTimsah gözyaşı da olabilir...
Erkekler bir çiçektir onları koparmayin :)biri benim için ağlamıştı haberim oldu sonradan . üzülmüştüm ama ne yapayım ona birşey hissetmiyordum umut vermedim platonik aşık olmuştu . onun dışında ağlayan görmedim benim için ağladıysalarda haberim yok . ağlamasın kimse ya benim için üzülürüm ben öyle . vicdan yaparım . kimse kimseyi ağlatmasın bu dünyada .
DuygusallSulugozdur belki sadece
:) o da iyiBenim tanıma imkanı bulduğum erkekler istedikleri olmayınca ağlarlar .
Duygusall
Öyle birşey olmadı bizim ayrilmamizi diğerleri istediği için AğlamışAğlıyorsa değil de aglatmiyorsa gerçekten sevmiştir. Bir halt yiyip de ağlayacak duruma gelmez.
:) bu duygusal kesimdenDuygusallikla sulugozluluk ayni sey degil ki ama, hic de ince ve duygusal olmadigi hale her halta ziril ziril aglayan tiplerden de olabilir. Ki bunlar yaygin olarak erkekler ve cocuklardan olusur, ismi lazim değil meshur bir devlet adamimiz var ya hani aglakligiyla meshur, o en iyi ornek mesela buna
Diğerlerinin lafını dinler mi seven erkek? Boyun eğerek halt yemiş oluyor. Boyun eğmek de değil aslında bu, sadece bahaneÖyle birşey olmadı bizim ayrilmamizi diğerleri istediği için Ağlamış
Ilk sayfalarda bahsettim biraz olanlardan ayrılma falan da olmadıDiğerlerinin lafını dinler mi seven erkek? Boyun eğerek halt yemiş oluyor. Boyun eğmek de değil aslında bu, sadece bahane
Ben evladi uzerine yeminler eden aglayan yalanci serefsiz erkekleride gördümdüşünün bir erkek sizin için ağlamış sizi sevmişmidir gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?