bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmişmidir.

Ah aman tanrım karşılaşmayim öylesiyle

Erkekler bir çiçektir onları koparmayin :)

Ağlıyorsa değil de aglatmiyorsa gerçekten sevmiştir. Bir halt yiyip de ağlayacak duruma gelmez.

Duygusallikla sulugozluluk ayni sey degil ki ama, hic de ince ve duygusal olmadigi hale her halta ziril ziril aglayan tiplerden de olabilir. Ki bunlar yaygin olarak erkekler ve cocuklardan olusur, ismi lazim değil meshur bir devlet adamimiz var ya hani aglakligiyla meshur, o en iyi ornek mesela buna

:) bu duygusal kesimden

Aglayan erkek yazılınca aklıma geldi.

Forumda bir kızcağız vardı.

Ayrılması için forumca Voltrani oluşturmuştuk, insan hem cinsinin o hallere düşmesine dayanamıyor, kız ölümüne aldatiliyor ama haberi yok gibi davranıyordu çünkü çocuğun 'edebiyati' mükemmel.

Biz akil verdikce kız sevgilisiyle konuşur sonra yorumlarimizi yanıtlardı, 'çok ağladı, ikimiz de ağladık, beni çok seviyor.'

Sonunda bu mükemmel sevgili kız onunla birlikte olmuyor diye mahalleden kizin da tanıdığı başka bir kızla yatmıştı.

Bunu da kıza gözyaşları içinde 'benimle birlikte olmuyordun, iliskimizi kurtarmak için o kızla birlikte oldum' diye anlatmıştı, nasıl kurtarmaksa, yabancıya gitmemiş demek vs diye epey saydırmıştık çocuğa...

Konu size alakasız gelebilir.

Ama ağlayan erkeklere sağlam bir ornek bence.

Konu başlığınıza gelirsek de ne kadının ne de erkeğin ağlaması gerçekten sevdiği anlamına gelir.

Keşke gerçekten seveni anlamak o kadar kolay olsa...

Ne mutsuz iliski, ne boşanma kalırdı o zaman.

Rol de yapiyor olabilir. Kendini affettirmek icin kendini sikip sikip iki damla yas doken bir erkek arkadasim vardi.

Senin benim icin ne kadar degerli oldgnu bilmiyo musun diyerek aglayip kandirip gidenleri de gorduk.

kişiden kişi ye değişir belki benim eşimde yengeç burcu aşırı duygusaldır diyelim herhangi birisinin düğünü var evden kız çıkarken görse dayanamaz yufka yüreklidir biraz bana göre gerçek seven ağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…