bir erkek aldatıldığı halde neden ayrılmaz karısından?

bence konu sahibine durumun iğrenç gelme sebebi kadının iki kere bunu yapmış olması ve adamın çevresinden yakınlarıyla aldatması. bana da tuhaf geldi.

konu sahibine iğrenç gelen şey,adamın karısını affetmesi değil,onu terkedip kendisiyle olmaması..adam karısını terketse ve kendisiyle olmasa durum hala iğrençliğini koruyacak konu sahibi için..mesele aldatma ,affetme değil..mesele hayalkırıklığı...

malesef
geri kafalı diyebilirsınız ama bir ilişkide aldatılma varsa
orada sevginin olacağına pek inanamıyorum

ben de öyle düşünüyorum ama evli olmadığım için evli bayanlara herhangi bir şey diyemiyorum. karışık konular bunlar... :44:

Yapmayin lütfen ya.
Konu sahibi belirtmis ya evli oldugunu duydugum anda kendi icimde yasadim.
Kimsenin biseyden haberi olmamis.
Bu karisindan ayrilip bana gelsin anlaminami geliyor yani.

Bunu uzaktan yargılamanız doğru değil...iki kişi arasında yaşananı kestirmek güçtür.Belki yetersizlikleri vardır.Kadın ayrılmak istiyordur erkek onu vazgeçiriyordur.Kadında ondan tam kopamıyordur.Bilemeyiz.Aldatılmayı hazmetmek kişinin kendisine güvenmemesiyle,yada tam aksi güvenmesiylede bir hazım yaratabilir.Hatta çok aşık olup sevmekte böyle bir sonuç doğurabilir.Ama kadının eşinin arkadaşıyla olması bana biraz kalitesizlik var gibi geldi.Herkes ahkam kesebilir çevrenizde burda ama kişilerin kendi başına geldiğinde çok farklı kararlar alıyorlar.Bir kişinin artıları varsa bile insan eşinden vazgeçmiyor hemen.

Siz Şu Durumu Nasıl Hazmediyorsanız, Oda Aldatılmayı Hazmediyordur..
Herşey Karşılıklıdır..

Bir sürü hikaye okuyoruz burada aldatılıp bunu yutan susup oturan evliliğimi kurtarırım diyen kadinlar. Bu da erkek versiyonu iste. Neden garipsediniz

her konuda boyle iğrenç yorumlar yapan insanlar çıkmak zorunda mı

Bana inandırıcı gelmedi.
İlk önce kadın ,kocasının şefi ile aldatsınaradan biraz zaman geçtikten sonra kocasının arkadaşıyla .
Olacak iş mi arkadaşlar hangi erkek bunu kabul edebilir.

1.ihtimal 2 kiside birbirini aldattığı için artkonlarn olayı ortak ew sadece olmş 2.adamın kadında bir çıkarı war mal warlığı gbi 3.adaamın bir kozu kadının elinde 4. adamın fiziksel bir eksikliği war cinsel bir hastalık gbi bence bu ihtimallerden biri olabilir

aslında bunun kısılıkle ılgılı bırsey olmadıgını dusunuyorum... cunku adam karısını cok sevıyor bellıkı... sevmeyen adam asla kabullenmez dıye dusunuyorum.. asıl anlattıgın konuda acıklı olan ne bılıyormusun.. karısı pısman olmus ve evlılıgını kurtarmak ıcın masum bır yavruyu kendı gunahlarına alet etmek ıstemesı... masum bır yavruyu boyle gercekdısı bır evlılıgın ortasına koyması...

ortak arkadaşınız sızı nıye evlı bı adamla tanıştırıyor?

Onun da mı haberı yokmuş evlılıkten

belkıde adam karısını sevıyordur, vazgeçemıyordur, böyleyse eğer ne yapmayı düşünüyorsunuz

veya neden bu kadar takıyorsunuz bu konuyu kafanıza?

Adam rahatsız olmuyorda sız mı rahatsız oldunuz anlamadım :44:

Normal bir erkek hazmedemez. NORMAL bir erkek ama.

Yahu , bu ülkede namus cinayetlerini niye yeri geldi mi kimse hatırlamaz ?

Bu adamın durumu hakikaten çok enterasan, yahu şefinle ilişkisi var kadını öldürmüyorsun tamam ne güzel işte sağlıklı düşünüyorsun diyecektim ki bakıyorum sana , boşanmıyorsun eee hadi öyle olsun barıştın diyelim bu da iyi hoş .. Sonra tekrar ilişkisini öğrendiğin halde hala yani nasıl bir psikoloji .. Sadece kadına değil ilişki içerisinde olduğu adama dahi suç duyurusunda bulunup ceza aldırabilecekken üstüne boşanma davasında kadın falan farketmez evlilikte sadakatsizlik , başlı başına manevi tazminat garantisi olan bir suç yani 20 000 TL , 30 000 TL tazminat davasını gözü kapalı kazanacak durumdasın ama nasıl bir ruh halin varsa boşanmıyorsun..

Banada ortada bir hayalkırıklığı varmış gibi geliyor. Benim de zamanında kendi içimde hoşlandığım birileri oldu, evli olmamalarına rağmen oturup ilişkilerini gözetlemedim, sevgilisinin bir hata yaptığını görseydim de bu hatalara rağmen o kızla beraber, diye dertlenmezdim.

bir kadın neden bunu hazmedip beraberliğe devam ediyorsa erkek de aynı sebeplerden devam ediyor olabilir
düzenini bozmaya cesareti yoktur
takıntılı şekilde bağlıdır karısına kopamıyordur
düzeleceğini umut ediyordur vs. vs.

Bu sahneyi gözümde canlandırmakta biraz zorlandım konu sahibi. Bu nasıl iştir? Cümbür cemaat çocuk yapmaya kalkışanı da ilk defa görüyorum.

Bu sahneyi gözümde canlandırmakta biraz zorlandım konu sahibi. Bu nasıl iştir? Cümbür cemaat çocuk yapmaya kalkışanı da ilk defa görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…