bir erkek aldatıldığı halde neden ayrılmaz karısından?

Bu sahneyi gözümde canlandırmakta biraz zorlandım konu sahibi. Bu nasıl iştir? Cümbür cemaat çocuk yapmaya kalkışanı da ilk defa görüyorum.

Bu sahneyi gözümde canlandırmakta biraz zorlandım konu sahibi. Bu nasıl iştir? Cümbür cemaat çocuk yapmaya kalkışanı da ilk defa görüyorum.

Bende ona cok sasırdım hatta son öğrendiğime göre adamın çalıştığı şirketteki bütün müşterileri çocuk durumunu biliyorlarmış, gecen hafta ben asık oldum diye ( baska bir kız için) herkesin boynuna atlayıp sevinç gösterisi yapmış şimdi de cocuk için yapıyormus sanırım. üstelik bütün müşterilerine bi tek sen biliyosun deyip karısının yaptıklarını anlatmış

vaay caninaaa, pembe dizzier bile cok pembe kalirlar valla bu yasananlari bi duysalar. Belliki durumdan; alan menmun, satan menmun fazla söze gerek yok....

Bnce buna en iyi yaniti erkekler verir... Herkes kocasina sorsun bakalim :)

bana iğrenç gelen sey aldatılmayı affetmek.. bende iki yıl önce ve ayrıldım ki erkek arkadasımı cok seviyordum.OKuldan bir erkek arkadasımda bir yıllık ilişkisinin olduğu kız arkadası tarafından aldatıldı ve direk ayrıldı ki bunlar evli. Bizim toplumumzda erkek yapar ama kadın yapamaz diye bir düşünce var ve bu konu konusulduğunda erkeklerin tepkisi ağır oldu.Kız arkadaşlarım bile ''bir de Türk erkeğine'' diyerek tepki gösterdiler. üstelik kendisi eşim beni aldattı diye sızlanan bi adam ben hem sızlanıp hem ayrılmamasına sasırıyorum. herkese eşinin yaptıklarını anlatmıs şirketinde müşterisi olanlara bile bi tek sen biliyorsun deyip.

kocama sordum mıdesizse ve aynı duyguları tasıyorsa affeder bana dokunmayan yılan bin yaşasın misalii

bu adam bıldığımız türk erkeklerınden mı acaba?

ne ınsanlar var, mıllet neler yapıyor aklım almıyor

sız hala hoşlanmıyorsunuz değıl mı bu adamdan :44:

onu terketip benimle birlikte olması ile ilgili bir durum yasamadık biz. aynı ortamda bulunduğumuzda merhaba nasılsın o kadar.benim platonik uzaktan bir sevgiydi. Birşeyler yasamıs olsaydık belki dediğiniz gibi düşünebilirdim. evet hayal kırıklığı yasadım ama hoşlandığım kişinin böyle davranmasına.

Bana inandırıcı gelmedi.
İlk önce kadın ,kocasının şefi ile aldatsınaradan biraz zaman geçtikten sonra kocasının arkadaşıyla .
Olacak iş mi arkadaşlar hangi erkek bunu kabul edebilir.

inanın gercek bende sizin gibi hangi erkek bunu kabul edebilir diye buraya yazdım zaten

tesadüfen tanıstırdı zaten, arkadasımın marketi var ve o da oraya bir firmanın ürünlerini getiriyor. benimde orda olduğum bir zamanda karşılaştık öyle tanıstık denk geldikçe de nasılsın nasıl gidiyo seklinde konustuk. birşey yapmayı düşünmüyorum çünkü onunla bu anlattıklarım dısında bi ilişkim yok. bana cok sasırtıcı geldi o yüzden yazdım

adamın dediğine göre karısı onu aldatana kadar o hiç aldatmamış canım

Adam bunu kime diyor size mi?
Yani aldatıldığını öğrendikten sonra kendisi de aldatmış.
Karşılıklı birbirlerini aldatıyorlar ve sonra da çocuk yapmaya karar veriyorlar,
garip bir aile yapısı.

Adam bunu kime diyor size mi?
Yani aldatıldığını öğrendikten sonra kendisi de aldatmış.
Karşılıklı birbirlerini aldatıyorlar ve sonra da çocuk yapmaya karar veriyorlar,
garip bir aile yapısı.

bana değl arkadasıma anlattı, ben arkadsımn yanına gitmiştim onlarda konusuyorlardı o sırada bana da sakın evlenme evlenirsen salaksındır dedi bana söylediği tek sey bu

Söylemedin duramıcam, konuyu, yorumları okudum ama sanki konu bana inandırıcı gelmedi. Şu cümbür cemaat adamın karşılanması, yuppiiiii eşin senden çocuk yapmayı kabul etti denmesi kısmı olayı inandırıcılıktan çıkartıyor.
Neyse, arada ayrık otu olmayıp bir yorum atayım bari. Bir kadın aldatan kocasınından neden ayrılmıyorsa bir erkekte aldatan karısından onun için ayrılmıyordur. Bu kimisine göre maddiyat, kimisine göre bağlılık (bazıları buna aşk - sevgi diyo) kimine göre (tabi bana da göre) midesizlikten öte bir şey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…