Herkese Merhaba,
Kadınlar kulübü olarak kadınsal sorunlardan bizim sorunlarımızdan bahsediyoruz doğal olarak. Ben ortak arkadaşımız sayesinde birisi ile tanıştım ve görür görmez aşık oldum diyebilirim, ama o ilk gördüğüm gün aynı zamanda evli olduğunu öğrendim ve içimden sevmeye devam ettim, kimseciklere de bir şey söylemedim.Evliliğinin yolunda gitmediğini öğrendim ama ne yaşadığını öğrenince ve onun bunu hazmettiğini öğrenince şok oldum ve gözümden düştü. Bahsettiğim kişi 8 yıllık evli ve iki yıl önce çalıştığı yerdeki şefi ile (yani adamın şefi) ile karısının ilişkisi olduğunu öğreniyor. Kıyametleri koparıyor, bilmem ne ama bir şekilde affetmiş, boşanmamış..Ama iki yıldır evlilikleri düzgün gitmemiş bu olaydan sonra. Herkes kendi yemeğini,ütüsünü yapıyor. Özellikle son bir aydır hiç konuşmuyorlar bile geçen hafta eşinin yine arkadaşlarından biri ile ilişkisi olduğunu öğreniyor yine öğrenmeden kadın avukat falan tutuyor boşanmak için. Adam hafta sonu kafa dinlemek için yaşadığı şehirden gidiyor ve pazar günü döndüğünde apartman sakinleri onu kamelyada büyük bir coşku ile karşılıyorlar ve eşinin ona bir şey açıklayacağını söylüyorlar ve eşi geliyor ben çocuk istiyorum diyor..Ve araları düzeliyor..Etrafımdaki evli bekar bütün erkeklere sordum ama kadın olarak sizinde fikrinizi almak istedim.Sizce bir erkek aldatılmayı nasıl hazmeder? Neden hazmeder?
Bazen diyorum iki de evliymiş, karakterini görünce..
Adam da karısını aldatıyor olabilir mi acaba ? :26: Günahını almak istemem ama aklıma öyle geldi ilk tabi başka sebepler de olabilir.
Bu sahneyi gözümde canlandırmakta biraz zorlandım konu sahibi. Bu nasıl iştir? Cümbür cemaat çocuk yapmaya kalkışanı da ilk defa görüyorum.
Bende ona cok sasırdım hatta son öğrendiğime göre adamın çalıştığı şirketteki bütün müşterileri çocuk durumunu biliyorlarmış, gecen hafta ben asık oldum diye ( baska bir kız için) herkesin boynuna atlayıp sevinç gösterisi yapmış şimdi de cocuk için yapıyormus sanırım. üstelik bütün müşterilerine bi tek sen biliyosun deyip karısının yaptıklarını anlatmış
Herkese Merhaba,
Kadınlar kulübü olarak kadınsal sorunlardan bizim sorunlarımızdan bahsediyoruz doğal olarak. Ben ortak arkadaşımız sayesinde birisi ile tanıştım ve görür görmez aşık oldum diyebilirim, ama o ilk gördüğüm gün aynı zamanda evli olduğunu öğrendim ve içimden sevmeye devam ettim, kimseciklere de bir şey söylemedim.Evliliğinin yolunda gitmediğini öğrendim ama ne yaşadığını öğrenince ve onun bunu hazmettiğini öğrenince şok oldum ve gözümden düştü. Bahsettiğim kişi 8 yıllık evli ve iki yıl önce çalıştığı yerdeki şefi ile (yani adamın şefi) ile karısının ilişkisi olduğunu öğreniyor. Kıyametleri koparıyor, bilmem ne ama bir şekilde affetmiş, boşanmamış..Ama iki yıldır evlilikleri düzgün gitmemiş bu olaydan sonra. Herkes kendi yemeğini,ütüsünü yapıyor. Özellikle son bir aydır hiç konuşmuyorlar bile geçen hafta eşinin yine arkadaşlarından biri ile ilişkisi olduğunu öğreniyor yine öğrenmeden kadın avukat falan tutuyor boşanmak için. Adam hafta sonu kafa dinlemek için yaşadığı şehirden gidiyor ve pazar günü döndüğünde apartman sakinleri onu kamelyada büyük bir coşku ile karşılıyorlar ve eşinin ona bir şey açıklayacağını söylüyorlar ve eşi geliyor ben çocuk istiyorum diyor..Ve araları düzeliyor..Etrafımdaki evli bekar bütün erkeklere sordum ama kadın olarak sizinde fikrinizi almak istedim.Sizce bir erkek aldatılmayı nasıl hazmeder? Neden hazmeder?
konu sahibine iğrenç gelen şey,adamın karısını affetmesi değil,onu terkedip kendisiyle olmaması..adam karısını terketse ve kendisiyle olmasa durum hala iğrençliğini koruyacak konu sahibi için..mesele aldatma ,affetme değil..mesele hayalkırıklığı...
kocama sordum mıdesizse ve aynı duyguları tasıyorsa affeder bana dokunmayan yılan bin yaşasın misaliiHerkese Merhaba,
Bende ona cok sasırdım hatta son öğrendiğime göre adamın çalıştığı şirketteki bütün müşterileri çocuk durumunu biliyorlarmış, gecen hafta ben asık oldum diye ( baska bir kız için) herkesin boynuna atlayıp sevinç gösterisi yapmış şimdi de cocuk için yapıyormus sanırım. üstelik bütün müşterilerine bi tek sen biliyosun deyip karısının yaptıklarını anlatmış
pasiftir tek yaşamaya korkuyordur
yada kadın zengindir..
baska türlü hiç bir erkek ADAM kabul etmez
Konu sahibi bu kisiye asik olmus anladigim kadariyla... Esinden ayrilmasini istiyormus , o da esine geri dönünce sorular olusmus...
karısı kocasını aldatıyor madem,kimbilir belki kocası da kadını sizle aldatır da gökten 3 elma düşer..o değil de baya baya adamın evliliğini mercek almışsınız..[/QUOTE
kendimi böyle birsey için kesinlikle kullandırmam yazdığınız seyin nereye gittiğine dikkat ediniz lütfen.. mercek altına almadım olaylar yakın cevremde oluyor herkesin konustuğu tek sey su an bu. o yüzden bende paylaşmak istedim.
konu sahibine iğrenç gelen şey,adamın karısını affetmesi değil,onu terkedip kendisiyle olmaması..adam karısını terketse ve kendisiyle olmasa durum hala iğrençliğini koruyacak konu sahibi için..mesele aldatma ,affetme değil..mesele hayalkırıklığı...
Bana inandırıcı gelmedi.
İlk önce kadın ,kocasının şefi ile aldatsınaradan biraz zaman geçtikten sonra kocasının arkadaşıyla .
Olacak iş mi arkadaşlarhangi erkek bunu kabul edebilir.
ortak arkadaşınız sızı nıye evlı bı adamla tanıştırıyor?
Onun da mı haberı yokmuş evlılıkten
belkıde adam karısını sevıyordur, vazgeçemıyordur, böyleyse eğer ne yapmayı düşünüyorsunuz
veya neden bu kadar takıyorsunuz bu konuyu kafanıza?
Adam rahatsız olmuyorda sız mı rahatsız oldunuz anlamadım :44:
bu adam bıldığımız türk erkeklerınden mı acaba?
ne ınsanlar var, mıllet neler yapıyor aklım almıyor
sız hala hoşlanmıyorsunuz değıl mı bu adamdan :44:
adamın dediğine göre karısı onu aldatana kadar o hiç aldatmamış canım
Adam bunu kime diyor size mi?
Yani aldatıldığını öğrendikten sonra kendisi de aldatmış.
Karşılıklı birbirlerini aldatıyorlar ve sonra da çocuk yapmaya karar veriyorlar,
garip bir aile yapısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?