Herkese Merhaba,
Kadınlar kulübü olarak kadınsal sorunlardan bizim sorunlarımızdan bahsediyoruz doğal olarak. Ben ortak arkadaşımız sayesinde birisi ile tanıştım ve görür görmez aşık oldum diyebilirim, ama o ilk gördüğüm gün aynı zamanda evli olduğunu öğrendim ve içimden sevmeye devam ettim, kimseciklere de bir şey söylemedim.Evliliğinin yolunda gitmediğini öğrendim ama ne yaşadığını öğrenince ve onun bunu hazmettiğini öğrenince şok oldum ve gözümden düştü. Bahsettiğim kişi 8 yıllık evli ve iki yıl önce çalıştığı yerdeki şefi ile (yani adamın şefi) ile karısının ilişkisi olduğunu öğreniyor. Kıyametleri koparıyor, bilmem ne ama bir şekilde affetmiş, boşanmamış..Ama iki yıldır evlilikleri düzgün gitmemiş bu olaydan sonra. Herkes kendi yemeğini,ütüsünü yapıyor. Özellikle son bir aydır hiç konuşmuyorlar bile geçen hafta eşinin yine arkadaşlarından biri ile ilişkisi olduğunu öğreniyor yine öğrenmeden kadın avukat falan tutuyor boşanmak için. Adam hafta sonu kafa dinlemek için yaşadığı şehirden gidiyor ve pazar günü döndüğünde apartman sakinleri onu kamelyada büyük bir coşku ile karşılıyorlar ve eşinin ona bir şey açıklayacağını söylüyorlar ve eşi geliyor ben çocuk istiyorum diyor..Ve araları düzeliyor..Etrafımdaki evli bekar bütün erkeklere sordum ama kadın olarak sizinde fikrinizi almak istedim.Sizce bir erkek aldatılmayı nasıl hazmeder? Neden hazmeder?
Bazen diyorum iki de evliymiş, karakterini görünce..
Herkese Merhaba,
Kadınlar kulübü olarak kadınsal sorunlardan bizim sorunlarımızdan bahsediyoruz doğal olarak. Ben ortak arkadaşımız sayesinde birisi ile tanıştım ve görür görmez aşık oldum diyebilirim, ama o ilk gördüğüm gün aynı zamanda evli olduğunu öğrendim ve içimden sevmeye devam ettim, kimseciklere de bir şey söylemedim.Evliliğinin yolunda gitmediğini öğrendim ama ne yaşadığını öğrenince ve onun bunu hazmettiğini öğrenince şok oldum ve gözümden düştü. Bahsettiğim kişi 8 yıllık evli ve iki yıl önce çalıştığı yerdeki şefi ile (yani adamın şefi) ile karısının ilişkisi olduğunu öğreniyor. Kıyametleri koparıyor, bilmem ne ama bir şekilde affetmiş, boşanmamış..Ama iki yıldır evlilikleri düzgün gitmemiş bu olaydan sonra. Herkes kendi yemeğini,ütüsünü yapıyor. Özellikle son bir aydır hiç konuşmuyorlar bile geçen hafta eşinin yine arkadaşlarından biri ile ilişkisi olduğunu öğreniyor yine öğrenmeden kadın avukat falan tutuyor boşanmak için. Adam hafta sonu kafa dinlemek için yaşadığı şehirden gidiyor ve pazar günü döndüğünde apartman sakinleri onu kamelyada büyük bir coşku ile karşılıyorlar ve eşinin ona bir şey açıklayacağını söylüyorlar ve eşi geliyor ben çocuk istiyorum diyor..Ve araları düzeliyor..Etrafımdaki evli bekar bütün erkeklere sordum ama kadın olarak sizinde fikrinizi almak istedim.Sizce bir erkek aldatılmayı nasıl hazmeder? Neden hazmeder?
bana değl arkadasıma anlattı, ben arkadsımn yanına gitmiştim onlarda konusuyorlardı o sırada bana da sakın evlenme evlenirsen salaksındır dedi bana söylediği tek sey bu
Midesi alıyor demek ki cok ilginc..Kadın tam bir yüzsüzmüs hamile kalsa bile kimden oldugu süphesiyle pek tadını cıkaramaz heralde adam..
Bir kadının aldatmayı kabul etmesiyle bir erkeğin etmesi arasında fark var mıdır ki? Etrafında doğru düzgün kariyeri olan, kendi ayakları üzerinde durabilen ama aldatan kocasından boşanmayan kadınlarla aynı nedenden duruyordur bence. Seviyor olabilir mesela illa pasif olması ya da karı parası yiyor olması ya da karakterinin bozuk olması gerekmez.
Ayrıca bu kadar dert etmeyin bence başkalarının ilişkilerini kendinize.
Herkese Merhaba,
Katılıyorum. Burdaki herkesde maşallah adamın midesizliğinden, karaktersizliğinden, para düşkünlüğünden bahsetmiş. çok merak ediyorum aldatılan ama yinede kocasını affeden kadınlar içindemi bu şekilde düşünüyosunuz? yani kadın affedince olabilir ama aynı durumda erkek affedemez öylemi? kadın aldatılsa hala eşini sevdiğinden veya çocuğu için veya eşinin düzeleceğini, yuvalarının kurtulabileceğini vs. düşündüğü için pek ala affedebiliyor, kimsede bu durumu garip karşılamıyor. söz konusu erkek olunca niye bu kadar alevdendiniz anlamadım. bu adam da pek ala karısını çok seviyo olabilir - ki bence seviyor(konu sahibi buna çok üzülecek ama), evliliklerine şans vermek istemiş olabilir. ayrıca o evin içinde neler yaşandı, aralarında bu konuyu ne şekilde ne sözlerle hallettiler asla bilemeyiz.
gel gelelim konu sahibine, onada önce şunu söylüyorum. sen nası evli bi adama aşık olmayı, üstelik kendini vazgeçirmeye çalışıp onla ilgili herşeye kulaklarını tıkamak yerine, bir de ilişkilerinin durumlarından haberdar olmayı, açıkca burda söyleyemesende ayrılsınlar diye umut etmeyi nasıl HAZMEDİYORSAN, o adamda karısının aldatmasını hazmedebilir! bunları söylediğim için bana çok kızacaksın biliyorum ama bunlar gerçek. sen sadece evli bi adama aşık olsaydın ben bunu yargılamazdım emin ol, ama bide evliliklerinin durumunu takip edip üstüne bir de buraya yazıp aklınca adamı kötületmek istemen.. gerçekten önce herkes bi kendine baksın, evli bi insanın evliğince çıkan sorunlar yüzünden midesizliğinden karaktersizliğinden dem vuracaklarına önce bi kendilerine baksınlar.
Soruyu yanlış anlamışım ya
Kusura bakma konu sahibi.
Erkekler bu konuda kadınlardan daha hassas.
Aldatılmayı kabul edip resti çeken erkeğin namus anlayışını ayrı bir sorgularım...
Hayyal, msj.nızı sildiniz ama onu diyen erkeğe okkalı bir tokat yapıştırmak isterdim.
Şiddet her durumda kötü olsada, içimde bu duygu uyandı birden.
Çok saygısızca, insancıl olmayan bir düşünceyle açıklamış aldatmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?