bir erkek aldatıldığı halde neden ayrılmaz karısından?

onlar tencere kapak olmuş artık. ne olursan ol,ne yaparsan yap,dön dolaş yine bana gel demişler.
sen içinden sevmeye devam ederken o kişi ile görüşmeyede devam ettin mi?

Sevdiği için olabilir mi?

1-Kadın normal değil
2-Adam normal değil
3-İkisi de normal değil

Kadın önüne gelenle kocasını aldatıyor diyelim.Adam sırf çocuk yapalım dedi diye nasıl affediyor ?
Acaba kadın hakikaten aldatıyor mu yoksa sadece konuşuyor mu ?
Acaba adam her mesajı,her facebook eklemesini filan aldatma mı sayıyor ?
Belki aldatıyor ama böyle sancılı,hastalıklı tutkulu bir ilişkileri var.
Adamın,erkek arkadaşıyla böyle bir konuda dertleştiğine inanamıyorum.Hele de yanında bir yabancı (sen) varken...

Her türlü...Gözümden düştü demekte haklısın.Bu seçeneklerin hangisi olursa olsun,o adamdan ne sevgili ne eş olmaz.

bana değl arkadasıma anlattı, ben arkadsımn yanına gitmiştim onlarda konusuyorlardı o sırada bana da sakın evlenme evlenirsen salaksındır dedi bana söylediği tek sey bu

Yabancının yanında anlatmakla ilgili yorumumu bu yazdıklarından yola çıkarak yazdım.

Midesi alıyor demek ki cok ilginc..Kadın tam bir yüzsüzmüs hamile kalsa bile kimden oldugu süphesiyle pek tadını cıkaramaz heralde adam..

birinci ihtimal; kadın aldatıyor erkek de aldatıyor ..
ikinci ihtimal; ikisinde de psikolojik sorun var (gerçi yoksa da eminim bu yaşananlardan sonra olmuştur) obsesif filan olabilir eşine karşı
üçüncü ihtimal; adam kendini ezik gibi görüyor kendine değer vermiyor başkasının da ddeğer vermeyeceğini düşünüyor, en iyisi ben bu hayatı çekym hiç değilse yanımda ismen de olsa karım diyeceğim birisi var ( bu çok çok düşük ihtimal ya neyse)
ya daaaa kadının parası malı mülkü tatlı geliyor

Katılıyorum. Burdaki herkesde maşallah adamın midesizliğinden, karaktersizliğinden, para düşkünlüğünden bahsetmiş. çok merak ediyorum aldatılan ama yinede kocasını affeden kadınlar içindemi bu şekilde düşünüyosunuz? yani kadın affedince olabilir ama aynı durumda erkek affedemez öylemi? kadın aldatılsa hala eşini sevdiğinden veya çocuğu için veya eşinin düzeleceğini, yuvalarının kurtulabileceğini vs. düşündüğü için pek ala affedebiliyor, kimsede bu durumu garip karşılamıyor. söz konusu erkek olunca niye bu kadar alevdendiniz anlamadım. bu adam da pek ala karısını çok seviyo olabilir - ki bence seviyor(konu sahibi buna çok üzülecek ama), evliliklerine şans vermek istemiş olabilir. ayrıca o evin içinde neler yaşandı, aralarında bu konuyu ne şekilde ne sözlerle hallettiler asla bilemeyiz.
gel gelelim konu sahibine, onada önce şunu söylüyorum. sen nası evli bi adama aşık olmayı, üstelik kendini vazgeçirmeye çalışıp onla ilgili herşeye kulaklarını tıkamak yerine, bir de ilişkilerinin durumlarından haberdar olmayı, açıkca burda söyleyemesende ayrılsınlar diye umut etmeyi nasıl HAZMEDİYORSAN, o adamda karısının aldatmasını hazmedebilir! bunları söylediğim için bana çok kızacaksın biliyorum ama bunlar gerçek. sen sadece evli bi adama aşık olsaydın ben bunu yargılamazdım emin ol, ama bide evliliklerinin durumunu takip edip üstüne bir de buraya yazıp aklınca adamı kötületmek istemen.. gerçekten önce herkes bi kendine baksın, evli bi insanın evliğince çıkan sorunlar yüzünden midesizliğinden karaktersizliğinden dem vuracaklarına önce bi kendilerine baksınlar.

Kadının parası vardır?
Adam seviyodur?
Kaybetmeyi göze alamıyodur? vs vs bi çok sebebi olabilir anormal
bişey yok
bence

Kadınlar nasıl affedip, evliliklerine devam ediyorsa erkek de öyle affeder. Kadın yaparsa o... olur klişesinden ötürü böyle düşünüyorsunuz bence. Evliliklerine şans vermişler, demek ki her şeye rağmen yürütmek istiyorlar. Bunda şaşılacak bir şey yok.

Aldatmak anlamadığım ve onaylamadığım bir durum, bence bahanesi yok. Böyle bir durumda ilişki bitmeli, her iki taraf içindeAma insanların görüşleri farklı farklı, karısını affeden erkek karaktersizse, kocasını affeden kadın ne oluyor. Adam bu kadını bıraksa, kendi haline ordan oraya sürüklense kadın, ya da assa kesse öldürse adamın erkekliğimi kanıtlanacaktı.

Adamı görsem alnından öperim, büyük yüreklilik ve bence büyük sevgi. Erkek olmayı çözmüş bence, yuvayı bu kez erkek kuş yapmış, ne olmuş elaleme halt yemek düşer

Son düzenleme:
kadınlar bunu hazmedebiliyorsa erkekler neden hazmetmesin ki?
seviyordur, kurulmuş yuvayı bozmak istemiyordur, düzeleceğini sanıyordur vs vs

mm belki de o da karısını aldatıyordur

katılıyorum

kadınların nasıl ki affetmesi için bir sürü sebebi varsa erkeğinde olabilir

Aldatılan bir kadın neden ayrılmıyorsa aynı nedenlerden... Erkeğin affetmesi, kadının affetmesinden neden daha anormal olsun?

kapılar kapanır, kimbilir evde neler yaşanır?

sadece sizin duyduklarınızla, uzaktan gözlemlerinizle bir yorum yapamam.

madalyonun mutlaka iki yüzü vardır. belki aldattı kadın, belki de aldatmadı.

böyle bir konuda söze değil delillere güvenmek gerekir.

belki de büyük bir yanlış anlaşılma sözkonusu... belki de siz tamamen haklısınız.

Bir kadın nasıl hazmedebiliyorsa erkekte o şekilde kabul eder..
Aldatmak insanlık duygusunu kaybeden kişilere has bir durum.Erkek-kadın fark etmez.

Erkeğin gururu, onuru, şerefi varda kadının yok mu ?

Soruyu yanlış anlamışım ya
Kusura bakma konu sahibi.
Erkekler bu konuda kadınlardan daha hassas.
Aldatılmayı kabul edip resti çeken erkeğin namus anlayışını ayrı bir sorgularım...

Son düzenleyen: Moderatör:

Kadınlar aldatılmayı affedince sorun yok erkekler affedince mi sorun var ?

Adam bile dert etmiyorsa sizin bunu dert edip buralara taşımanız yersiz bence

Yoksa sadece kişisel olarak mı bakıyorsunuz onu affetmeseydi ben le olabilirdi diye

Hayyal, msj.nızı sildiniz ama onu diyen erkeğe okkalı bir tokat yapıştırmak isterdim.
Şiddet her durumda kötü olsada, içimde bu duygu uyandı birden.
Çok saygısızca, insancıl olmayan bir düşünceyle açıklamış aldatmayı.

Soruyu yanlış anlamışım ya
Kusura bakma konu sahibi.
Erkekler bu konuda kadınlardan daha hassas.
Aldatılmayı kabul edip resti çeken erkeğin namus anlayışını ayrı bir sorgularım...

Feministliğim tutuyor böyle konularda, hızımı alamıyorum.

Erkekler aldatınca, kadınların namusunda bir zedelenme olmuyor mu ?
Elinin kirini !!! yuvasına bulaştırdıklarında o kadın bunu nasıl hazmedebiliyorsa kadının elinin kirinide erkek hazmetsin.

Kadın bir erkekle, erkek bir kadınla aldatıyor.. Bunu idrak etmek lazım.

cevabı okumadım ama

siz tokatı yapıştırmak istediyseniz

elmayra ile ben ne yapardık düşünmek bile istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…