Bir erkek bir kadına neden sevgili gözüyle değil de arkadaş gözüyle bakar?

İşk izlenimde çok sert, katı ve soğuk bir imajım var. Arkadaşlarım seni tanıdıkça öyle biri olmadığını anlıyoruz derler.
Benim çok yakın bir arkadaşımda öyle. Aslında pamuk gibi, çok enerji dolu, fikirleri harika bir kız. Ama bilhassa erkeklere karşı hem çekingenliği hemde önyargısı var. Hemcinsine öyle değil.

Bu bence yetişme biçimiyle ilgili. Bazı baskı ve ince mesajlarla büyüyen insanlar için ikili ilişkiler tabularla örülü oluyor. Şeffaf olamıyor ilk tanışmalarda. Kadında başka erkekte başka konuşma biçimini uyguluyor. Bu aşılmadan sağlıklı ve kolay ilişkiler yaşayamazsınız.

Aslında ben kadınlara başka erkeklere başka değilim. Genel olarak samimiyeti cıvıklık olarak gören bir ailede büyüdüm. Ondan çok resmi ve katı bir yapım var. Bilmiyorum bu saatten sonra bunu değiştirebilir miyim?

Yorumların coğu kendini kadın olarak algılat üzerine cok acı kadın süslü olsun, göstersin iyi de bunlar zaten coğunluğun hatta vasat olan coğunluğun bakacağı şeyler, evet cok maskulen, kankavari yaklaşımlar duygusallığı getirmeyebilir ama kendimi geliştirmiş duruşu vizyonu olan ve kendine saygı uyandırabilen kadın azınlık kaliteyi temsil eder Ucuz malın alıcısı çoktur

Bir erkek, bir kadına hep muhakkak sevgilim olacak gözüyle bakacak değil ya.

• Hoşlandığı başka biri vardır.
  • Osmanlı Döneminin duraklama evresini yaşıyordur.
  • Sizi sırdaş ve kafa bir kadın dost olarak görüyordur.
  • Bir ilişkiye hazır değildir.
  • Bir çok kadın arkadaşı vardır, normal görüyordur.

Şimdi sevgili konu sahibesi zannımca flört etmeyi bilmiyorsunuz. Siz çok arkadaşça yaklaşınca adamlar da sizi arkadaş olarak görüyor bence durum bu.

Ben de flört etmem yani burda yazılan gibi işve cilve kaçan kovalanır vs yaparak havamı bozamam burnumdan kıl aldırmam

Lakin bunu dış görünüşümle telafi ediyorum. Nedir derseniz iyi giyinin, kaliteli topuklu ayakkabı ve çantalar edinin. Çanta için Aldo, ayakkabı için de Divarese ve NineWest tavsiye ederim bu arada. Güneş gözlüğünde Morhipoda süper indirimler oluyor.
Makyajınız iyi olsun, saçınız iyi olsun.

Takıda cıncık boncuk değil Mango, Zara tarzı büyük takıları seviyorum.

Öte yandan bu kadar masraf yerine biraz göz kırpmayı öğrenseniz daha iyi bence. Kozmetiğe parfüme giysiye para vermekten tükendim

Oooo Atart di mi bu

kanka tarzı erkekvari davranıyorsan ondandır .ünide bir cocuk vardı gayet kaliteli hostu . sa çf üni 1-2 de yüzük takardı daha sonrakarıda kızların cok oldugu bir bölüm oldugu için kızlarla rahat takılırdı kanka gibi . ve sonuc sevgilisiz kaldı bizler onu aklımıza bizden biri olarak kodladık. o yüzüğüde öyşesine takıyomus saf .

dedimki gidecegin yerdde kızlarla kanka olma ki birini bulabilesin

Samimiyet başka cıvıklık başka ama. Samimiyetin anlamı şeffaf olmak. Canım cicim olmak değil. Duygu ve düşüncelerinizi adabınca paylaşmaktan çekinmeyin. İlk adımı atmaktan korkmayın. Her şeye set çekmeyin. Birinden hoşlandınız mı gerçekten? Söyleyin. Duygularınızdan utanmayın. Red sebeplerini eminimki onlar daha iyi açıklar.

Yani tavriniz onemli.
Eger enseye saplak muhabbet ediyorsaniz sizi kanka olarak gorurler.
Ya da tam tersi buz gibiyseniz yaklasmazlar.
Hic isveli cilveli degilimdir fakat evlenmeden once de etrafimda arkadasim dedigim her erkegin ilgisi farkli yone kaydi.
Anac bi tipim ben buna bagliyorum.
Erkeklerde bilinc altinda sevkatli kadinlardan hoslaniyorlar.

Ben de böyleydim.hava bin beş yüz sonra bi baktım kız her gün aynı siyah pantolonu giyiyor ama bi gülüş bi kırıtma tatlı söz işi götürüyor.

Ben de böyleydim.hava bin beş yüz sonra bi baktım kız her gün aynı siyah pantolonu giyiyor ama bi gülüş bi kırıtma tatlı söz işi götürüyor.

Aynen yahu. makyaj malzemesi, kremi, perfumuydu her ay para vermekten artik iflahim kesildi. Bir de hic ucuz seyler degiller meretler. Butceye bu kadar acik yapacagima biraz kiritmeyi becerebilseydim keske.

Aynen yahu. makyaj malzemesi, kremi, perfumuydu her ay para vermekten artik iflahim kesildi. Bir de hic ucuz seyler degiller meretler. Butceye bu kadar acik yapacagima biraz kiritmeyi becerebilseydim keske.
Benim bunlara ek silikon,burun ameliyatı,dolguama bakış ve gülüş güzel olduğunda kimse ne fiziğinin güzelliğine ne kıyafetine bakmıyor.biraz cilve ,şefkat,anlayış,gülen gözler tamamdır

Belki de olabilir. O zaman hep ben aklı başka yerlerde olan erkeklerden hoşlandım.

Aslına bakarsanız ben hep marka giyinirim. Ama bu arkadaşlarım arasında zengin kız muhabbetlerine yol açmaktan başka işe yaramadı

Aslında hep ben duygularını karşı tarafa açan, adım atan oluyorum. Çünkü hoşlandığım biri ile çok yakınlaşıyoruz, ama adı konulmuyor. Hep öyle samimi, sevgili gibi takılıyoruz. Ama sevgili olmuyoruz. Sonra ben hoşlanıyorum diyince sen yanlış anladın ben sadece arkadaş gözüyle bakıyorum diyor. Diyorum ki benim algılarımda mı sorun var. Başkalarının tavsiyelerini alıyorum. Şöyle şöyle davranıyor sizce benden hoşlanıyor mu arkadaş gibi mi diyorum. Kesinlikle hoşlanıyor belki çekiniyordur senin sert yapından sen adım at diyorlar. Adım atıyorum elimde patlıyor

Güzellik,çekim,cilve vs vs yani işin özü aradığı sen değilsin,olur öyle önümüzdeki maçlara bakmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…