- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi noldiii_1900
-
Benim çok yakın bir arkadaşımda öyle. Aslında pamuk gibi, çok enerji dolu, fikirleri harika bir kız. Ama bilhassa erkeklere karşı hem çekingenliği hemde önyargısı var. Hemcinsine öyle değil.İşk izlenimde çok sert, katı ve soğuk bir imajım var. Arkadaşlarım seni tanıdıkça öyle biri olmadığını anlıyoruz derler.
Aslında ben kadınlara başka erkeklere başka değilim. Genel olarak samimiyeti cıvıklık olarak gören bir ailede büyüdüm. Ondan çok resmi ve katı bir yapım var. Bilmiyorum bu saatten sonra bunu değiştirebilir miyim?Benim çok yakın bir arkadaşımda öyle. Aslında pamuk gibi, çok enerji dolu, fikirleri harika bir kız. Ama bilhassa erkeklere karşı hem çekingenliği hemde önyargısı var. Hemcinsine öyle değil.
Bu bence yetişme biçimiyle ilgili. Bazı baskı ve ince mesajlarla büyüyen insanlar için ikili ilişkiler tabularla örülü oluyor. Şeffaf olamıyor ilk tanışmalarda. Kadında başka erkekte başka konuşma biçimini uyguluyor. Bu aşılmadan sağlıklı ve kolay ilişkiler yaşayamazsınız.
Yorumların coğu kendini kadın olarak algılat üzerine cok acı kadın süslü olsun, göstersin iyi de bunlar zaten coğunluğun hatta vasat olan coğunluğun bakacağı şeyler, evet cok maskulen, kankavari yaklaşımlar duygusallığı getirmeyebilir ama kendimi geliştirmiş duruşu vizyonu olan ve kendine saygı uyandırabilen kadın azınlık kaliteyi temsil eder Ucuz malın alıcısı çoktur
Samimiyet başka cıvıklık başka ama. Samimiyetin anlamı şeffaf olmak. Canım cicim olmak değil. Duygu ve düşüncelerinizi adabınca paylaşmaktan çekinmeyin. İlk adımı atmaktan korkmayın. Her şeye set çekmeyin. Birinden hoşlandınız mı gerçekten? Söyleyin. Duygularınızdan utanmayın. Red sebeplerini eminimki onlar daha iyi açıklar.Aslında ben kadınlara başka erkeklere başka değilim. Genel olarak samimiyeti cıvıklık olarak gören bir ailede büyüdüm. Ondan çok resmi ve katı bir yapım var. Bilmiyorum bu saatten sonra bunu değiştirebilir miyim?
Ben de böyleydim.hava bin beş yüz sonra bi baktım kız her gün aynı siyah pantolonu giyiyor ama bi gülüş bi kırıtma tatlı söz işi götürüyor.Şimdi sevgili konu sahibesi zannımca flört etmeyi bilmiyorsunuz. Siz çok arkadaşça yaklaşınca adamlar da sizi arkadaş olarak görüyor bence durum bu.
Ben de flört etmem yani burda yazılan gibi işve cilve kaçan kovalanır vs yaparak havamı bozamam burnumdan kıl aldırmam
Lakin bunu dış görünüşümle telafi ediyorum. Nedir derseniz iyi giyinin, kaliteli topuklu ayakkabı ve çantalar edinin. Çanta için Aldo, ayakkabı için de Divarese ve NineWest tavsiye ederim bu arada. Güneş gözlüğünde Morhipoda süper indirimler oluyor.
Makyajınız iyi olsun, saçınız iyi olsun.
Takıda cıncık boncuk değil Mango, Zara tarzı büyük takıları seviyorum.
Öte yandan bu kadar masraf yerine biraz göz kırpmayı öğrenseniz daha iyi bence. Kozmetiğe parfüme giysiye para vermekten tükendim
Ben de böyleydim.hava bin beş yüz sonra bi baktım kız her gün aynı siyah pantolonu giyiyor ama bi gülüş bi kırıtma tatlı söz işi götürüyor.
Benim bunlara ek silikon,burun ameliyatı,dolgu
Aynen yahu. makyaj malzemesi, kremi, perfumuydu her ay para vermekten artik iflahim kesildi. Bir de hic ucuz seyler degiller meretler. Butceye bu kadar acik yapacagima biraz kiritmeyi becerebilseydim keske.
Belki de olabilir. O zaman hep ben aklı başka yerlerde olan erkeklerden hoşlandım.Bir erkek, bir kadına hep muhakkak sevgilim olacak gözüyle bakacak değil ya.
- Hoşlandığı başka biri vardır.
- Osmanlı Döneminin duraklama evresini yaşıyordur.
- Sizi sırdaş ve kafa bir kadın dost olarak görüyordur.
- Bir ilişkiye hazır değildir.
- Bir çok kadın arkadaşı vardır, normal görüyordur.
Aslına bakarsanız ben hep marka giyinirim. Ama bu arkadaşlarım arasında zengin kız muhabbetlerine yol açmaktan başka işe yaramadıŞimdi sevgili konu sahibesi zannımca flört etmeyi bilmiyorsunuz. Siz çok arkadaşça yaklaşınca adamlar da sizi arkadaş olarak görüyor bence durum bu.
Ben de flört etmem yani burda yazılan gibi işve cilve kaçan kovalanır vs yaparak havamı bozamam burnumdan kıl aldırmam
Lakin bunu dış görünüşümle telafi ediyorum. Nedir derseniz iyi giyinin, kaliteli topuklu ayakkabı ve çantalar edinin. Çanta için Aldo, ayakkabı için de Divarese ve NineWest tavsiye ederim bu arada. Güneş gözlüğünde Morhipoda süper indirimler oluyor.
Makyajınız iyi olsun, saçınız iyi olsun.
Takıda cıncık boncuk değil Mango, Zara tarzı büyük takıları seviyorum.
Öte yandan bu kadar masraf yerine biraz göz kırpmayı öğrenseniz daha iyi bence. Kozmetiğe parfüme giysiye para vermekten tükendim
Aslında hep ben duygularını karşı tarafa açan, adım atan oluyorum. Çünkü hoşlandığım biri ile çok yakınlaşıyoruz, ama adı konulmuyor. Hep öyle samimi, sevgili gibi takılıyoruz. Ama sevgili olmuyoruz. Sonra ben hoşlanıyorum diyince sen yanlış anladın ben sadece arkadaş gözüyle bakıyorum diyor. Diyorum ki benim algılarımda mı sorun var. Başkalarının tavsiyelerini alıyorum. Şöyle şöyle davranıyor sizce benden hoşlanıyor mu arkadaş gibi mi diyorum. Kesinlikle hoşlanıyor belki çekiniyordur senin sert yapından sen adım at diyorlar. Adım atıyorum elimde patlıyorSamimiyet başka cıvıklık başka ama. Samimiyetin anlamı şeffaf olmak. Canım cicim olmak değil. Duygu ve düşüncelerinizi adabınca paylaşmaktan çekinmeyin. İlk adımı atmaktan korkmayın. Her şeye set çekmeyin. Birinden hoşlandınız mı gerçekten? Söyleyin. Duygularınızdan utanmayın. Red sebeplerini eminimki onlar daha iyi açıklar.
Güzellik,çekim,cilve vs vs yani işin özü aradığı sen değilsin,olur öyle önümüzdeki maçlara bakmaya devamBu soruyu hep merak etmişimdir. Genelde erkekler benden hoşlanmıyor, biz seni arkadaş olarak seviyoruz diyorlar. Bir erkek bir kızdan neden hoşlanmaz, ona arkadaş gözüyle bakar? Güzellik mi sizce burda devreye giriyor? Cilve, alım. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?