- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi noldiii_1900
-
Konu sahibini her istemeyen erkek şeref yoksunu o zaman öyle mi? Bir kadını her erkek istiyorsa o kadında her erkeğe “seninle yatacağım”izlenimi veriyor demek size göre. Moral vereceğim diye çirkin bi karalamada bulunmuşsunuz.
Sebebi çok basit; arkadaş kriterlerine uygunsunuzdur. Birinden hoşlanmak için heyecan duymak gerekir. Eşim yakışıklıdır, dikkatte çeken bi tiptir. Ama benim onu farketmeme tamamen zekası ve espri yeteneği sebep oldu. Bunlar olmasaydı muhtemelen herhangi biri olacaktı benim için.
İlk farkedilme, ilk izlenim çok önemli. Kimin neye önem verdiğini bilmediğimiz için sizde şu eksik şu fazla diyemiyorum. Sadece kafasındakine uygun değilsiniz diyebilirim.
Hayret buralara nereden gelindi, ben cok basit ve kaba tabirle budur dedim,ki öyle de. Erkekler icin uzun uzun yazmaya gerek yok malesef, genel erkeklerde erkeklerin isleyisi bu sekilde. Senin ilk disindan görürler ilk izlenim ve cekiste bu yadirganamaz bir gercek. Erkekler icin böyledir bizim icin baska olsa da, sonra tanirlar olur olmaz orasi karar verir.
Ilk akla gelen budur, sizin yazdiginiz gibi ardi gelir yazdikca.
Aşk evi hangisi oluyor. Ben evlere baktım ama sayılar var sadece.
Oyle tabi ki ama evlenen, guzel iliskisi olan kadinlarin hepsi mi guzel? Siradan kadinlarin da mutlu iliskileri oluyor yani. Benim tanidigim yasit arkadaslarimdan kilolu olan da var, cirkin degil ama siradan gorunumlu olan da var hepsi duzgun insanlarla guzel evlilikler yaptilar.
Guzellikten cok sans, kismet isi sanki biraz da.
Erkek kadın ayrımı yapmadan fikrimi söyleyeceğim. Bence insan en çok cinsel açıdan çekici bulduğu birine aşık olur. Konu sadece cinsellik değil tabii ama en büyük etken o.
İşte mesela bu da bir çekim :)Bir de ten uyumu derler mesela.
Itiraf ediyorum benim tarafimdan esime karsi bir ten uyumu yok. Ama onu seviyorum ve kokusunu da sevmeye calisiyorum.
Sadece bu olmadi diye iliskimi cöpe atamam. Ama cok deli bir duygu.
O acigi onun bayildigim omuzlarina bakarak kapatiyorum
Tabiki de var, ciddi iliski boyutu zaten bundan farkli birsey, ilk izlenimden bahsettim.
Sahsen ben bile ilk tipini beyenirim sonra icini tanimak isterim, bu cok kaba bir tabirdir.
Ama bir insani illaki tanirsin tanidigini seversin, bu da normal. Güzel sevdim diye gidersin bambaska bir karakter cikar nefret edersin.
Tabiki de sizin yazdiklariniz da dogru, benim düsüncem cok kücük bir kisim. Ve esim erkekleri böyle tanimlar, ha evlenirsin evlenmezsin o apayri, sevgili olursun apayri.
Ama yani kabalar Allah askina bi popo, bi meme cogu erkegi afallatiyor. Bunu demek istedim, ruh, incelik cok baska. Tabiki de cok da özel orasi apayri.
İşte mesela bu da bir çekim :)
Yani gonul kimi severse guzel odur derler ya aklima soyle bir olay yasadim hep o geliyor: Bizim fakultede evlenecek asistan bir kiz vardi. Ben, 1 kiz arkadas daha bu kiz oturuyorduk nisanlisi geldi. Nisanli bey, bu gelin kizimizdan bahsederken:) gelinlik icin "fizigi guzel, yakisiyor" demisti de yani kizin fizigi bence guzel degildi, siradandi hatta cirpi bacakliydiDiyecegim o ki, herkes icin biri olduguna ben inaniyorum oyle ki gozune guzel geliyorsun.
Birinin fiziğine bakmak yada tercihen dış görünüşe önem vermek ayrı, yatmak için bakmak ayrı değil mi? Erkeklerin beyni cinsel organlarında değil, bazıları böyle yaşıyor sadece. Eminim ki konu sahibide aklı selim erkekle karşılaşmıştır. Karşı cinsle iletişiminde bir şeylerin yanlış olması çok daha yüksek ihtimal. Böyle kadınları yüksek ırk, erkekleride sapık ilan etmek her şeyde, rahatsız ediyor beni.Hayret buralara nereden gelindi, ben cok basit ve kaba tabirle budur dedim,ki öyle de. Erkekler icin uzun uzun yazmaya gerek yok malesef, genel erkeklerde erkeklerin isleyisi bu sekilde. Senin ilk disindan görürler ilk izlenim ve cekiste bu yadirganamaz bir gercek. Erkekler icin böyledir bizim icin baska olsa da, sonra tanirlar olur olmaz orasi karar verir.
Ilk akla gelen budur, sizin yazdiginiz gibi ardi gelir yazdikca.
İşte sorum da bu. Bir erkek neden bir kadından etkilenmez?
Bir erkekten böyle tepki alsam anlarım ama bu olay bir kaç kez başıma gelince bende bir sorun mu var diye düşünmeye başladım.siz her erkekten etkileniyomusunuz?
ne saçma bi soru yahu
Birinin fiziğine bakmak yada tercihen dış görünüşe önem vermek ayrı, yatmak için bakmak ayrı değil mi? Erkeklerin beyni cinsel organlarında değil, bazıları böyle yaşıyor sadece. Eminim ki konu sahibide aklı selim erkekle karşılaşmıştır. Karşı cinsle iletişiminde bir şeylerin yanlış olması çok daha yüksek ihtimal. Böyle kadınları yüksek ırk, erkekleride sapık ilan etmek her şeyde, rahatsız ediyor beni.
İşve cilve içten gelen birşey. Bir bakış bir gülüş bile yeter duruma göre. Ama giyimine kuşamına dikkat edip hafif makyaj yapabilirsin. Hiçbir erkek aşırıdan hoşlanmaz. Eğlenceli seksi çekici kadınlardan hoşlanırlar. Buda pek anlatılacak birşey değil sanki.Cinsel çekim yok o zaman bende. Bir arkadaşım da flört etmeyi bilmiyorsun demişti bana. İyi de bunu nasıl yaparım bilmiyorum ki
Burada edebiyat parçalayacak, lafları evirip çevirecek bir durum yok ki. Açıkça kullandığınız cümle “erkekler yatmak istedikleri kızlardan hoşlanır. Oltaya gelmeyecekle uğraşmazlar” Her iki cinside aşağılıyorsunuz, bende bir uyarıda bulunuyorum. Biraz özgüven ve öz eleştiri gerekiyor.Abartiyorsunuz, insan dis görünüse bakiyor diyorum basitce uzatiyor da uzatiyorsunuz.
Kim dedi erkeklerin beyni cinsel organlarinda diye? Söyle diyim o zaman rahatlayin, erkekler dis görünüse bakmazlar, kadinmis, kivrimmis, memeymis hic bakmazlar. Memeye bakma ve hosuna gitme sebebi dogacak bebegi doyurur, genis kalcalariyla cocuk dogurur soyum devam eder alt yapisi da yok erkeklerde. Kadinin parlayan uzun saclari da saglikli bir disiyi temsil etmez. Erkekler de kadini yüzyillardir bu yüzden cekici bulmaz. Saglikli disi secme yöntemi yok, bizde de zaten evini gecindirebilen tiplerden, bu baba olur cocuga bakabilir diyecegimiz tiplerden, güclü erkeklerden etkilenmeyiz.
Dogada hep edebiyat, felsefe vardi. Bunlar hic ama hic yasanmadi. Rahatlayin.
Burada edebiyat parçalayacak, lafları evirip çevirecek bir durum yok ki. Açıkça kullandığınız cümle “erkekler yatmak istedikleri kızlardan hoşlanır. Oltaya gelmeyecekle uğraşmazlar” Her iki cinside aşağılıyorsunuz, bende bir uyarıda bulunuyorum. Biraz özgüven ve öz eleştiri gerekiyor.
Söylediğiniz gibi erkekler çok evet de ben hiç tanışmadım mesela onlarla. Benim dünyamda evlilik dışı ilişki olamaz, kabul edilemez. Halbuki hiç sert bir mizacım yok. Herkese selam verir, gülümserim. Ama nedense ben bu düşünceye sahip insanlarla bir ilişki yaşamadım hiç.Iyi de zaten öyle degil mi?
Erkekler yatmak istedikleri kizlardan hoslanirlar( öyle gösterirler) oltaya gemeyeceklerle ugrasmazlar.
Hic mi görmediniz, duymadiniz dünya böyle erkelerle dolu. Yok mu hic yani yapmayin.
Asagilama da degil bu zaten onu da anlamadim. Karakteri böyle bir dünya erkek var. Ha savunmuyorum o ayri.
Bir zamanlar ben de erkekler öyle degil yeaaa diye dolanirdim, yeri geliyor en asikca davranani bile kullanamadigini birakiyor.
Söylediklerimin hic mi gercekci bir yani yok?
Bu arada ben de konu sahibi gibiydim, evliyim su an. Ama öncesinde kimse benimle diger kizlarla flörtlestigi gibi flörtlesmezdi, sert görünüyorum disari karsi. Hatta esime kalsa cok güzelim ama neden erkeklerden bunu hic duymadim derim sebebi bellidir. Daha önce bana bunu firsat bulup diyenler de oldu. Kimse yaklasamiyor sana diye.
Iyiki de yaklasmamislar bu arada, hala da sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?