Bir erkek bir kadına neden sevgili gözüyle değil de arkadaş gözüyle bakar?

Enseye şağlak değilim ama soğuk mesafeli biriyim. Bir türlü erkeklerle rahat olamıyorum, geriliyorum. Beni sevmiyorlar. Yoksa gerçekten çirkin biri değilim. Sadexe sert ve mesafeli.

Hiç şaşırmdım açıkçası bir de bu saçmalık çıktı adı konulmamış flört mü diyeyim artık
Flört edip iyi vakit geçirip sonra sorumluluk almaktan kaçıyorlar. Erkeklerin sütü bozuldu devir kötü sizinle bir alakası yok bence.

Aynen ya. Bir de başka erkeklerle görüşmemi de istemezdi. Biri bana teklif de bulunsa kıyameti koparırdı. Biraz kendinle vakit geçir derdi. Bir kere bunu söylediğimde sen benim görüşmemi istememiştin, madem arkadaşın olarak görüyordun neden öyle yaptın dediğimde o çocuğu beğenmemiştim, senin iyiliğin için demiştim dedi. Sen benim en yakın arkadaşımsına getirdi yine.

Hiçbir erkek sevişmek istemediği kadınla arkadaşlık kurmaz demiş Freud baba
O zaman neden reddedildiğimi anlayamadım. Beni başka erkeklerle görüştürmez, her akşam arardı. Saatlerce sohbet ederdik. Hatta bir kere buluştuk erken kalkmak istediğimde kıyameti koparmıştı nereye gidiyorsun diye. İltifatlar, telefonumu kurcalamalar.

Bende durum daha kotu.Herkes baska amacla yaklasiyor ilk belli ettikleri anda tekmeyi basiyorum.Tesetturlu bir bayanim bi tane bile dar ustum yoktur makyaj desen sadece kalem bazen de pudra suruyoru ama yok yani sex mi kokuyorum napiyorum en sonunda birinin kafasini koparacagim.Iki tane gittigim doktordan biri opmeye kalkti biri asildi.Egitimle de alakasi yok.Eski esimle konustuk alti ay once, sevgilisi varmis nisan yapacakmis bana diyor ki bunla birlikte olunca aklimda hep sen varsin o an bende ki ofkeyi tahmin edemezsin.Belki de bana hep sapiklar denk geliyor bilmiyorum duygusal bi iliskiye ihtiyacim var ama yok olmuyor.Bi de bu tanistiklarima bosandigimi soylemiyorum soylesem daha kotu seyler duyabilirim.Emin ol kendimi sanki bi objeymis gibi hissediyorum halbuki esimden baska kimseyle olmadim.Senin durumun daha kolay eger erkeklerle kanka modunda muhabbet ediyorsan genelde sevgili olarak goremiyorlar ya da ses tonun cok mu sert cekiniyor da olabilirler.

Allah yardımcınız olsun ben insanlardan genelde nefret eder oldum.

Çirkin bir insanım hep çirkin olmamla dalga geçildi ama buna rağmen hayatım boyunca erkekler hep etrafımda pervaneydi . Çünkü zeki ve çekiciyim konuştuğum insanı kendime hayran bırakabiliyorum kendinin farkına var

Yani bu stil, bir zaman geçtikten sonra adı konmayan işlerden kadın tarafına hayır gelmiyor açıkçası
O konuda ben gayet katıyım bir erkek ciddi şekilde ilişki niyetini açık ederek geliyorsa eyvallah ama kaçak göçek oynayan adamları ciddiye almıyorum

Benim sizin hakkimdaki hissiyatim karsi taraf hoslanmis; yani reddedildiginizi begenilmediginizi vb dusunmuyorum ama ciddi bir iliski istemedigi icin kacak gocek takilmis.

Son düzenleme:
Ben neyi nerde yanlış yaptığımı anlayabilsem düzelticem ama.

Şöyle ki
Arkadaş olarak görüyorlardır:)
İllaki farklı hisler besleyen birileri olacaktır sabırlı ol :)
Arkadaş olarak niye görürler işte asıl sorum bu? Bir erkek hayatında kimse yok ve kızla samimiyet kuruyor. O kıza arkadaş olarak veya sevgili adayı olarak neye göre bakmaya başlar. Bakış açısı neye göre şekillenir?

Anladım. Aslında gerçekten hoşlanan biri her türlü ilişkiyi ister. Hoşlanmış fakat ilişki istemiyorsa illaki birşeyler eksiktir.

Astoria senin fikrin nedir panpa?

Şimdi konu sahibinin birkaç yazdığı şeyi inceledim. Sanırım sıkıntısı fazla aceleci davranması. Bizim Türk erkekleri cesur, adım atan kadın sevmiyor bana kalırsa. Bu benim gözlemim, tartışılabilir, başka bir üye bana gelip de "Aaa niye ben açıldım şu an 10 senelik bir ilişkimiz var" da diyebilir. Ama genel olarak fikrim, erkekler bir kadının açıldığını gördüğünde ondan otomatik olarak bir soğuyor, kafadan "elde edilmiş kadın" statüsüne düşürüyor. Kendi ilişki deneyimlerimde hep açılan karşı taraf oldu. Ben de flörtleşirim bu süreçte ama asla karşı tarafa ilk olarak ilan eden ben olmam. Topu bana atsa bile salağa yatarım, açılması için teşvik ederim ama kendim açılmam.

Bir türlü açılmayan erkeğe ne yapılmalı peki panpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…