- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
canım çok güzel ifade etmişsin ''ilahi adalet ''
işte budur ne denir ki canım seninle aylarca konuşuyor ümitlenidiyor sonrada başka biriyle evlilik kararıAllah korkusu yokmuş demekki ama sonucu düşünememiş işte.
sakın konuşma tekrar canım asla
Canim benim uzulme,
Rabbim hesabini sormus, ne guzel.
Insallah karsina cok daha iyi insanlar cikar.
Bir baskasi icin seni terk edebildi, sakin affetme.
Senden daha iyi birini gordugunde tekrar gitmeye kalkmayacaginin garantisi yok..
Surunsun..
kızlar böyle acı tarif edilemezacının yanında haksızlıga ugramıslık, ezilmenin acısı küçümsenmenin kandırılmanın acısı var aldatıldım demiyorum bakın kandırıldım ezildim yıkıldım yok sayıldım biriyle 2 senedir hoşlanıyoduk birbirimizden en sonda 7-8 aydır telde msnde konuşuyoduk ama tam olarak adı yoktu :26: aramzda aşk vardı kısknclık sevgı ılgı vb.. vardı evlilik hayalleri bile kuruyoduk herşeyini her sırrını anlatıyodu bana.. veeee bir gün bana evlenecegını soyledı bende saka sandım..baskalarından duydumkı bı kızı ıstemeye gıtmıs. dunyam basıma yıkıldı.. gururum kırıldı kendımı ezık kandırılmıs hıssettım ınanamadım bana o kısıyle arasını baskası yaptıgını cok ısrar ettıgını soyledı...bende ona ahım oldugunu soyledım. kaale almadı. amasanırım ahımcıkıyo kızın aılesı ıstememıs bızımkını. bızımkısı aılelerıne uygun degılmıs kotuymus falan fılan cevresındekıler ve ısyerındekıler duydu rezıl oldu.suanda depresyonda sımdı tekrar bana yaklasmaya calısıyo. ilahi adalet diyorumbaska bısı demıyorum
bakın unutamıyorum aman unutamıyorum aklımda ooff falan fılan da demıyorum ..sadece bu yaptıgını sindiremiyorumkendımı aptal gıbı hıssedıyorum gururum kırıldı kendıme rezıl oldum aileme arkadaslarıma rezıl oldum ona rezıl oldum
ama daha beter olsun dıyorum.allahıma dua ettım o benı yıktı sende onu yık dedım. sızde belasını bulurmu
Biri vardı 4 ay çıkmıştık evlenelim diye tutturdu kabl etmedim erken dedim bigün bir öğrendim teyze kızıyla evlenmiş..1.5 sene ağladım ah ettim..sonunda eşimi sevdim ölümüne aşık oldum öyle mutluyumki..evlenmeden önce bana bir şekilde ulaştı..ahımın azabını çektiğini söyledi ayrılma raddesine geldiklerini karısını sevemediğini vs vs... ben çokkkk mutluyum dedim evleniyorum beni bu dnyada düşünmeyi bırak..seninle mizanda görüşücez..midesine oturmuştur..ohh iyikide gitmiş evlenmiş adam gibi adam sevdimde evlendiğime deydibunuda niye anlattım bilmiyorum..sana teselli olsun..bende kendimi kek gibi hissetmiştim
bence rezil olan sen degilsin ,kendine haksizlik etme
asil utanmaz rezil o kisiymis
ama eden bulur kimsenin kimsede ahi kalmaz
karsindakini kendin gibi sanip ona güvenmis olabilirsin bunun adi aptallik degildir insanliktir ama anlayana
ayrica böyle sereften yoksun birisinden kurtuldugun icinde bence sükretmelisin
Rabbim seni hayirli insanlarla karsilastirsin insallah
kaybettıgıme uzulmuyorumbenı asagılamasına yok saymasına ezmesıne uzuluyorum dayanamıyorum
bu hisler sana farklı intikamdır,özgüvendir bişeyler kanıtlamadır böyle duygular doğurmasın içinde..bende olmuştu allahım bişeyler kanıtlama adına neler yapmıştım bu uğurda ne insanları süründürdüm arkamda..amaaaan bırak allahaşkına.sen ona,asıl ben seni ciddiye almamıştım gönül eylentisi işte..gitte evlen diyebilsen keşke...şimdiki aklım olsa böyle davranırdım heralde..allah sana kolaylık versin bu duyguyu bir an önce atarsın inş içinden..
aramızdaki ilişkiye bir ad koymadığı için hesap bile soramadımkiEvlen mutlu ol çok iyi olmuş dedim Içim ağlarken yüzüne gülümsüyodum
haklısın adı konulmamış bir durum..belliki o eylenme adına erkek işte ne maksatla takıldıysa..bizse kendimizi kaptırıııp gidiyoruz..bence onun şimdiki durumundan sen faydalanabilirsin psikolojisi bozukmuş yaaa...takıl takıl beni isteyen var ailem düşünüyo de..ayyy yine kalpsizliğim tuttu yada boşver koyver gitsin..nasılsa mustahakını bulmuş...ama artık samimi olma derim...tatlım zaten kimsenin yaptıgı yanına kalmıyoki...hiç içinde kalmasın o başına gelen en ufak şeyde benim aldığım ahtan dolayı oluyo bunlar dicektir..sen hayatını yaşamaya bak..
Yaa canım . Pis mikrop demek istiyorum o akılsız akıllıya.
size ben biriyle görüşüyorum hadi sana güle güle demedi heralde değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?