- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
Ahhh bunlari kokunden keseceksin.
Bu ne kadar rahat adam(di)
Allah'im hic yanina birakir mi, birakmaz.
Kendin soyluyorsun, reddildi, depresyona girdi.
Sen sakin beddua etme!
Icini ferah tut
Bak pazar gunu bayram, git dolas yarin ciciler al kendine, arkadaslarinla cafe fln ic ne bilim, bisiler yap.
Kendi kendini yeme boyle, anca kendine etmis olursun.
bazıları dıyokı çıkmamışsınız dıyo baskasına gıtme hakkı var dıyo!!!!!!!!bu nasıl bı dusuncedır boyle sadece adı yoktu ben herseyımı ona baglamıstım
canım illa adı olması şart değil söylenen sözler var ortada ya verilen ümitler var bu nasıl bir düşüncedir adı yok diye
benı anlamana sevındım
canım her ne yaşamış olursa olsun kişi bir başkasına beddua etmemeli.. Allah'a havale ediyorum desen senin için daha hayırlı. Allah zaten hiçbir zaman üzülen, haksızlık gören kulunu yalnız bırakmaz. ah alan mutlaka yaptıklarını daha da beter bir şekilde çeker sen beddua etmesen bile çeker çünkü haksız bir şekilde canını yakmış. ve sen bunu mutlaka bir yerlerden duyar, bir yerlerden görürsün nitekim görmüşsün de çok kısa bir sürede..
zamanla acın geçicek ancak ayda yılda bir hatırlarsan canın acıycak o da ilk günlerdeki gibi olmayacak.. bence düşünmemeye çalış bu olayı. aklını başka konularla yoğunlaştırki (gez toz, öğrenciysen derslerine yoğunlaş,bir işin varsa onla haşır neşir ol ki) çabuk atlatabilesin..
harbiden çok safmışsın
Bu nasıl bı yorumdur ya ?? Sen cok mu kurnaz sanıyorsun kendını ? Bak her yer kendını kurnaz sanan ınsanlarla dolu bunu da unutma sakın.. Bıraz edeplı adaplı ol ınsanların yurek yangınlarına.. Senın basına gelmemıs heralde boyle bırsey kı boylesıne bı yorum yapıyorsun. Acıyı ceken anlar, anlamıyorsan yorum da yapmıcaksın
haklisin canimcanım rezil olan o, şükretki sendn sıyrılmış böyle bir karakter. dua et ve yaşadıklarını unut sadece zamanını harcadığına üzül dicem ama birgün o zamanı yerine koyan alursadece güçlü ol ve birdaha konuşma, işte ozaman bence ezilir ve rezil olursun, ha birde kimseye rezil olmadın senin yaptığın bişi değilki!!!
harbiden çok safmışsın
kızlar böyle acı tarif edilemezacının yanında haksızlıga ugramıslık, ezilmenin acısı küçümsenmenin kandırılmanın acısı var aldatıldım demiyorum bakın kandırıldım ezildim yıkıldım yok sayıldım biriyle 2 senedir hoşlanıyoduk birbirimizden en sonda 7-8 aydır telde msnde konuşuyoduk ama tam olarak adı yoktu :26: aramzda aşk vardı kısknclık sevgı ılgı vb.. vardı evlilik hayalleri bile kuruyoduk herşeyini her sırrını anlatıyodu bana.. veeee bir gün bana evlenecegını soyledı bende saka sandım..baskalarından duydumkı bı kızı ıstemeye gıtmıs. dunyam basıma yıkıldı.. gururum kırıldı kendımı ezık kandırılmıs hıssettım ınanamadım bana o kısıyle arasını baskası yaptıgını cok ısrar ettıgını soyledı...bende ona ahım oldugunu soyledım. kaale almadı. amasanırım ahımcıkıyo kızın aılesı ıstememıs bızımkını. bızımkısı aılelerıne uygun degılmıs kotuymus falan fılan cevresındekıler ve ısyerındekıler duydu rezıl oldu.suanda depresyonda sımdı tekrar bana yaklasmaya calısıyo. ilahi adalet diyorumbaska bısı demıyorum
bakın unutamıyorum aman unutamıyorum aklımda ooff falan fılan da demıyorum ..sadece bu yaptıgını sindiremiyorumkendımı aptal gıbı hıssedıyorum gururum kırıldı kendıme rezıl oldum aileme arkadaslarıma rezıl oldum ona rezıl oldum
ama daha beter olsun dıyorum.allahıma dua ettım o benı yıktı sende onu yık dedım. sızde belasını bulurmu
tatlm sen yat kalk dua et evlendikten sonra yaşamadınki yaşatmasın ALLAH aman sil boşver sen güvenmekle rezil olduğunumu düşünüyosun güvenmek güzel bir duygudur demekki kendindende eminsinki güveniyosun rezil olan o canım benim bide rezil oldum diyosun saçmalıyosun boşveeeeeeeeeer biri gider diğeri gelir ama akıllısı gelsin bidaha dikkat et evlenmedin ya hepsi fasa fiso evlenince daha başka asıl o kötü üzülme değmez iyiki kurtulmuşsun hiç üzülme kendine değer veriyorsan sakın üzülme yalnız kalma bu aralar arkaşdaşlarının seni üzecek yorum yapmalarınada izin verme...sevindim valla senin adına keşke böle başta herkes fark edebilse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?