bir erkek bunu da yaparmı :( yok böyle bir acı yok böyle kalleşlik:(

Ahhh bunlari kokunden keseceksin.
Bu ne kadar rahat adam(di)
Allah'im hic yanina birakir mi, birakmaz.
Kendin soyluyorsun, reddildi, depresyona girdi.
Sen sakin beddua etme!
Icini ferah tut
Bak pazar gunu bayram, git dolas yarin ciciler al kendine, arkadaslarinla cafe fln ic ne bilim, bisiler yap.
Kendi kendini yeme boyle, anca kendine etmis olursun.

Canım sonuna kadar ah etmekte haklısın ama madem o kadar süre konuştunuz neden adını koymadınız ilişkinizin, Yani sen nasıl kabul ettin böyle bir şeyi?

allaha havale ettim

Canım çok klasik olacak ama hani bir söz vardır ya "Giden gitmiştir, gittiği anda bitmiştir, ben gideni değil! giden beni kaybetmiştir..." Üzülme mutlaka acısı çıkar..

kendini kandırılmış hissetme cnm, yalan söyleyen sadece kendini kandırır. hem Allah şükretmelisin ki seni böyle bir insandan korumuş... her şerde bir hayır vardır unutma..

canım her ne yaşamış olursa olsun kişi bir başkasına beddua etmemeli.. Allah'a havale ediyorum desen senin için daha hayırlı. Allah zaten hiçbir zaman üzülen, haksızlık gören kulunu yalnız bırakmaz. ah alan mutlaka yaptıklarını daha da beter bir şekilde çeker sen beddua etmesen bile çeker çünkü haksız bir şekilde canını yakmış. ve sen bunu mutlaka bir yerlerden duyar, bir yerlerden görürsün nitekim görmüşsün de çok kısa bir sürede..

zamanla acın geçicek ancak ayda yılda bir hatırlarsan canın acıycak o da ilk günlerdeki gibi olmayacak.. bence düşünmemeye çalış bu olayı. aklını başka konularla yoğunlaştırki (gez toz, öğrenciysen derslerine yoğunlaş,bir işin varsa onla haşır neşir ol ki) çabuk atlatabilesin..

çektiğim acıyı o kadar iyi anlamışsınki......

harbiden çok safmışsın

Bu nasıl bı yorumdur ya ?? Sen cok mu kurnaz sanıyorsun kendını ? Bak her yer kendını kurnaz sanan ınsanlarla dolu bunu da unutma sakın.. Bıraz edeplı adaplı ol ınsanların yurek yangınlarına.. Senın basına gelmemıs heralde boyle bırsey kı boylesıne bı yorum yapıyorsun. Acıyı ceken anlar, anlamıyorsan yorum da yapmıcaksın

canım rezil olan o, şükretki sendn sıyrılmış böyle bir karakter. dua et ve yaşadıklarını unut sadece zamanını harcadığına üzül dicem ama birgün o zamanı yerine koyan alur sadece güçlü ol ve birdaha konuşma, işte ozaman bence ezilir ve rezil olursun, ha birde kimseye rezil olmadın senin yaptığın bişi değilki!!!

zaten deli oluyorum bu tiplere kendileri çok ustaysa akıl versinler zaten buraya destek amaçlı acılarımızı döküyoruz acı üzerine tuz biber serpen bu tipleri kınıyorum lütfen yorum yapmayın daha iyi sonuna kadar katılıyorum sana akuma

haklisin canim

tatlm sen yat kalk dua et evlendikten sonra yaşamadınki yaşatmasın ALLAH aman sil boşver sen güvenmekle rezil olduğunumu düşünüyosun güvenmek güzel bir duygudur demekki kendindende eminsinki güveniyosun rezil olan o canım benim bide rezil oldum diyosun saçmalıyosun boşveeeeeeeeeer biri gider diğeri gelir ama akıllısı gelsin bidaha dikkat et evlenmedin ya hepsi fasa fiso evlenince daha başka asıl o kötü üzülme değmez iyiki kurtulmuşsun hiç üzülme kendine değer veriyorsan sakın üzülme yalnız kalma bu aralar arkaşdaşlarının seni üzecek yorum yapmalarınada izin verme...sevindim valla senin adına keşke böle başta herkes fark edebilse...

Cok haklisin..unuttum vazgectim zaten.ama hala sindiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…