bir erkek bunu da yaparmı :( yok böyle bir acı yok böyle kalleşlik:(

Sen dua etmemissin canim beddua etmissin.beddua eden kisiye döner.Sen allahi vekil ettim diyeceksin..Benim anlamadigim sey insanlar kandirilmadan önce deliler gibi hoslandigini söyledikleri insana nasil birden beddua ediyor.allah her seyi bilir o yüzden gönlünü ferah tut..

Arkadaslar bu konuda yanlıs bıldıgımız bısey var, eger beddua edılen kısı bunu hakedıorsa ve ettıgı kısı sadece onun yuzunden mazlum olduysa beddualar once semaya cıkar, edılenın ayagına dolasırmıs ama haksızsa sahıbıne gerı donermıs.. Su an bende bırısıne o kadar beddua edıorum kı anlatamam yanı.. Allah'ından bulsun inş'allah.

evet katılıyorum her beddua edene dönecek gibi birşey yok haksızlığa uğrayan kimse ona gider beddua bende ediyorum beni haksız yere bırakıp aileseine karşı mahcup eden sevdiğim kişiye...

Beni kandiran yikan insana ne dicektim.oh iyi yaptin mutlu ol mu deseydim.tabiki allahim o beni uzdu sendr onu uz sana havale ediyoum dedim.

evet katılıyorum her beddua edene dönecek gibi birşey yok haksızlığa uğrayan kimse ona gider beddua bende ediyorum beni haksız yere bırakıp aileseine karşı mahcup eden sevdiğim kişiye...

Allah kul hakkiyla gelme der.

canım birinin ahını almak çok kötü bişey bir şekilde o ah döner dolaşır onu bulur yani.belki aylar sonra belkide yıllar sonra.o yüzden çok korkarım birinin ahını almaktan..
sen üzme canını sakın ona da dönmeye falan kalkma sakın çünkü öylelerini iyi bilirim başkasını bulunca seni bir mendil gibi buruşturup atarlar hiç bir değerin kalmaz o an..ama sana ihtiyaçları olduğu an saçma sapan yalanlarla çıkarlar karşına
böylelerine dönüp bakmayacaksın ne halleri varsa görsün zaten ettiğinide çekmiş.dahada çeker bence...

pislik rezil adam.!
yaptiklarinin tabi ki de karsigilini alir. ki almaya da baslamis soylediginize gore depresyondaymis. oh olsun!

yaparlarr canımm yaa benkide 2 gn önce evlenelim dedi 2 sonra eski nişanlısısnı faceten eklemiş tyıllar olmuş ayrılaalı bnm anladığım onlar hiç bitrmemeişler bni 2,5 sene boşiuna oyalamış allaha havele et inana allh biş şekilde çıkarıyoo

biraz pembe bir dünya çizmiyor musunuz arkadaşlar?
konu sahibi arkadaşın yaşadığı olay çok olası.

bir kere ilişkiye isim koyulmamış, el ele gezilmemiş, beraber bir hayat kurulmamış.

2 senedir birbirimizden hoşlanıyorduk diyorsunuz, o halde beraber olmalıydınız. beraber olmuyorsanız bu şekilde hak iddia etmeniz doğru mu?

bazen boşluktan olur, bazen erkeğin karakteri ya da kadının karakteri bu olur; telefonla ve msn'de karşı cinsle bu şekil sohbet etmek zevkli gelir. evlilikten söz edilir, kıskanılır, doğru sevilir de.

ama aşk varsa bir isim de konur, kusura bakmayın ya.

şimdi ah etmenizi anlayamıyorum. ahım çıkıyor diye sevinmenizi de.

ben bugün biriyle tanışsam, arkadaşlık etsem, kıskanıyor gibi davransam, ilgilensem, hadi evlenelim vs. desem espriyle karışık ancak sevgili olamayacağımı anlasam ve sevgili olmaya uzak dursam o şahsa açıklama yapmak haricinde bir bağlılık hissetmem.

insanlar eşlerini bırakıyor, siz msnde-telefonda görüştüğüm adam bana bunu nasıl yaptı, beter olsun diyorsunuz.

benim bu forumda hiç yaptığım bir şey değil bu, derdi olan kişiyi üzmek istemem ama belki farklı boyuttan bakabilirsiniz.

beddua değil, gözleri açmak doğrusu.

gerçek ilişkiler yaşamaya başladığınızda bu olayı çok büyüttüğünüzü göreceksiniz.

ps: adamın karaktersiz olduğuna katılıyorum. bu kadar süre umut vermemeliydi.

adı konmamış bir ilişki için bu kadar yıpranmak neden.. sanki siz biraz kıskançlık yapıyorsunuz.
sizinle olmamış demekki kısmet değilmiş, değermi bir erkek için kahrolmaya yaaa.. ben şahsen bu hikayede ezilmiş bir kadın göremiyorum..
kendi ruhunun ağırlığında ezilen kötülüğü kendine yapan bir kadın görüyorum..
bahsettiğiniz erkeğn durumu ne kadar zor ise malesef sizinki de ondan aşağı kalır değil..
sabırlar dilerim..
sevgiler,

Kendinizi benim yerime koyup yazsaydiniz keske...empati yapmakda bir erdemdir

Kendinizi benim yerime koyup yazsaydiniz keske...empati yapmakda bir erdemdir

siz kendinizi aylardır görüştüğünüz ama sevgiliniz olmayan, hovarda adamın yerine koyun. bir vaat yoksa bedduayı hak eder mi?

en basiti bir arkadaşınızı, abinizi falan düşünün. internet ve telefonda görüştüğü kadını kimse yüzüstü bırakmış olmuyor. aynı şey bizim için de geçerli. neti kapatırsın biter.

gerçek ilişkiler yaşayınca bu olaya fazla taktığınızı anlarsınız dedim ama bana çatmayı uygun görmüşsünüz. olsun erdemsiz olayım fark etmez.

yazdıklarımı dikkatlice okumadan olayı anlamadan bidaha kimseye yorum yapmayın...UMARIM AYNI DURUMA DÜŞERSİN..İNSAN KINADIGI SEYI YAŞAMADAN ÖLMEZMİŞ...

Son düzenleme:
yazdıklarımı dikkatlice okumadan olayı anlamadan bidaha kimseye yorum yapmayın...UMARIM AYNI DURUMA DÜŞERSİN..İNSAN KINADIGI SEYI YAŞAMADAN ÖLMEZMİŞ...

canim benim sen zaten tam baslammais bir iliskiden donmussun
eminim sen daha kucuksundurde
bosver hayat daha senin icin yeni basliyo
at gitsin birak onuda kendi halina sallan silkelen kendine gelll

yahu bana niye beddua ediyorsunuz? beni nereden tanıyorsunuz da ediyorsunuz?

ben toparlanın diye bir cevap yazdım, "umarım aynı duruma düşersin" cevabını duymak için değil.

muhtemelen sizden büyüğümdür, sizin yaşadıklarınızdan beterini de yaşamışımdır. o yüzden bedduadan önce "insani" şekilde düşünmeyi bilirim.

her neyse size forumda yazarak yardım edilmeyeceğini gördüm. Allah yardım etsin size.

Bence sakin tekrar inanma . hatta bn olsaydim bir daha yuzune bile bakmazdim. ayrica neden rezil olasinki ? ne kaybettin ki ? sorumsuz, ne istedigini bilmiyen bir 'erkek'; bosver daha iyilerine laik oldugunu bil ! bu tarz erkekler icin tek bir gozyasi dokmeye bile degmez cunku sen agladikca o sevinir geride onu seven biri var diye nasil olsa; sakin evliliginde yasadigi bosluklari seninle doldurmasina izin verme !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…