- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Bahsettiginiz bazı yollar deniyor kısmını ya siz sürekli profiline bakmak icin bahane olarak kullanıyorsanız? Sudan sebepten bosamıssa ne isin var hala profilinde.Amacı neyse ne bakmazsan görmezsin.Sizin icin actıysa da amacına ulasamamıs olur.Pekı bu durumda neden kendnızı ona gostermeye clsrsnz? profilinizi falan acıp onun sızı gormesı sıze mesaj atması ıcın neden bazı yollar denersnz.. Bı erkek bunu neden yapar solermsnz?
Askım gızlı gizli takip edıyor benı bıkac acıgını yakaladm ordan biliyorumProfilini açması size kendini göstermek olabilir de olmayabilir de.
Tekrar barışmak istiyorsa zaten sanal yolla değil gerçek bir adım atar. Bir iki güne anlarsınız.
Ayrılmak isteyen oydu ben dgl. Gızlı gizli gizli takip edıyor benı bıkac acıgını yakaladm ordan biliyorum cnmNeden üzerinize alındınız ki
sürekli stalklayan sizsiniz bu durumda
ayrılmak isteyen de sizmişsiniz daha niye takip ediyorsunuz ki?
Ne gibi açıklar mesela?Ayrılmak isteyen oydu ben dgl. Gızlı gizli gizli takip edıyor benı bıkac acıgını yakaladm ordan biliyorum cnm
Eee tamam o zaman.Askım gızlı gizli takip edıyor benı bıkac acıgını yakaladm ordan biliyorum
Saymıştım 38 konu açmıştı.Uyarı çok dikkatimi cezbettiği için eski konulara baktım. Konuların %98’i boşandığınız eşle ilgili. Bir sene önce evler ayrılmış, aylar önce mahkeme sonuçlanmış boşanma gerçekleşmiş. Bitmiş artık bırakın peşini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?