- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Terapiye gitse bu şekilde olmaz ki. Adam profilini açtı diye kendine yoruyor. İnsan kendine hiç mi acımaz ya. Kendi yılları heba oluyor onu umursamayan bir adamın peşinde.terapiye gidiyordu diye hatırlıyorum.
Adamı ne kadar iyi takip ediyorsa demek ki.. Hayatında kimse olmadığından eminBen yedim o yemedi
Ben boşandığı adamın sosyal medya hesabıyım. Profili başkası için açtı, kesin bilgi.Boşandığınız adamı tanıyorum. O aslında bir başkası için çabalıyor şu an..
Siz yanlış anlamışsınız maalesef
Allah aşkına yat bir yere tedavi ol artık. Ne takıntılı bi tipsin, uzak dur adamdan artık istemiyor seni. Her seyden kendine pay çıkartıyosun sürekli takiptesin. Adam senden kaçmakta çok haklıymış doğru bir karar vermiş kim bilir neler yaşadıDegerlı arkadaslarım lutfen sadece soruma cevap verın.. Konuyu captıran bos konusan kimseye cevap vermiycem bosuna yorulmayın..
Diyelim esınızı bosadınız sudan sebeplerle.
.. amacınız ondan ayrılmaktı ve basardnz. Pekı bu durumda neden kendnızı ona gostermeye clsrsnz? profilinizi falan acıp onun sızı gormesı sıze mesaj atması ıcın neden bazı yollar denersnz.. Bı erkek bunu neden yapar solermsnz?
Aman lale yapma, adam tuvalete gitse ben de gün içinde tuvalete gidiyorum bu bi mesaj diye konu açıcak moda geliyo sonra. Taktı kafayı adama psikolojisi normal değil.Eee tamam o zaman.
Barışmak istiyor demek ki.
Bir, iki güne kadar arar.
Siz de barışmak istiyorsanız gözünüz aydın.
İstemiyorsanız umursamayın.
Buna da itimat etmeyin der şimdiBen boşandığı adamın sosyal medya hesabıyım. Profili başkası için açtı, kesin bilgi.
Vurdu ve gol oldu..Size mi etsin?
Profilini belki eski eşi değilde başkası görsün diye açıyordur, meraktan da olur, anlam yüklenilecek bir durum yok bence.Degerlı arkadaslarım lutfen sadece soruma cevap verın.. Konuyu captıran bos konusan kimseye cevap vermiycem bosuna yorulmayın..
Diyelim esınızı bosadınız sudan sebeplerle.
.. amacınız ondan ayrılmaktı ve basardnz. Pekı bu durumda neden kendnızı ona gostermeye clsrsnz? profilinizi falan acıp onun sızı gormesı sıze mesaj atması ıcın neden bazı yollar denersnz.. Bı erkek bunu neden yapar solermsnz?
Şimdiye kadar şurada gördüğüm en güzel eleştiri. Tebrik ederimYahu evlenilip, bosanilmis. Tabir-i caizse dunyanin kac bucak oldugu gorulmus. Halen ugrasilan seyler gercekten bos gelmiyor mu? Ne icin yapiyorsa yapsin. Siz bakmaz, gormez ve pas vermezseniz yaptigiyla kalir.
Belki de adam yeni limanlara yelken acmistir o arada oltaya balik gelir mi diye bir yandan avlaniyordur? 2 yasinda bebe gibi her sey sizin icin var diye dusunmeyi birakin.
Ne gibi açıklar mesela?
Gururla alakası yok adam başka kadınların peşinde. Sizi zaten cepte görüyor, istese 5 dk da barışırdı ama istemiyor sizi. Allah bilir şu an kaç kadınla konuşuyodur kaçıyla buluşuyodur ohoooYok hayatm resmı olrk bosandık artık daha barısma olmas. Oda gururundan yazmaz zaten anca bole takip eder
Efsaneler ölmez. Farki konularla geri döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?