Bir Erkek "..." Diyorsa, Anlamı ... dır.

bir erkek "seni sevdiğimi biliyorsun niye sorup duruyorsun" diyorsa "seni sevip sevmediğimi bende bilmiyorum, sanırım sevmiyorum" demek istiyordur..

uyuyalım diyorsa sex istiyordur tecrübeyle sabit

kesinlikle doğru.bir erkek "benden ayrılırsan seni-kendimi öldürürüm" diyorsa korkaktır,acizdir,gerçekten yapamaz.

"durumu anlamak mi istiyorsun hayatimda baska birileri oldu bir daha arama daha fazla birsey sorma" gibi cumelede ne dersiniz?

"ben seni ararim" --> 1000 tane faktöre bagli seni arayip aramayacagim. firsat bulup canim isterse ararim

dediği:yaaani tercüme:anlamadım/fikrim yok
dediğieki tamam tercüme:haklıyım ama sus artık
dediği:evet,evet ı-hı,evet tercüme:seni dinlemiyorum
dediği:ne zahmet ettin,canım yaaa tercüme:hediyen çok b.ktan.
dediği:seni seviyorum tercüme:bunu başkalarının yanında sakın söyleme...

harika tespit
çok kez yaşadım bu durumu

Bir erkek 'bak senin için neler yapıyorum çünkü seni sevdiğimden' diyorsa, bunun kat be kat azlasını başkaları için zaten yapıyordur veya yapmıştır size de sadaka gibi bunu verip bunla yetinmenizi istiyordur.

Hiç cevap vermediyse anlamı nedir. O tamamen haksız. Ayrılık mesajını ben attım. Cevap vermedi. 3 ay olucak içimden atamadım bu durumu, çok dokundu. Ne acaba amaç ? :/

bir erkek benim evlenmeyle işim olmaz eğlence diyorsa kaçacaksın gönül eğlencesi arıyor gününü gün etme peşinde

Onların cümlelerini fazla dikkate almaya değmez. Düz mantıktırlar. Ne derseniz ona inanırlar. Mesela kadınlar bir şeye hayır diyorsa aslında birazcık naza çekmek istiyordur belki ama erkek onu direk hayır olarak algılar.
Hayatında kimse var mı sorusuna hayır diye kısa cevap veriyorsa kesin vardır hem de birden fazla. Hiç aşık oldun mu sorusuna genelde evet diye cevap verirler.
Kısa cevaplar her zaman için o anda aklının başka bir yerde olduğuna delalettir.
Velhasılı kaale almaya değmezler.

vayyy eski dostumun -şimdi farklı bir rumuz ve kişilikle aramızda olan-konusu patlak vermiş..

erkek; ben seni hak etmiyorum diyorsa, başkalarının olmaya hazır..

bir erkek ısrarla günde 3/4 hatta 5e kadar çıkarak seni istiyorum diyorsa bu nedir diye soracağım ama sanırım bu ''ben seninle öpüşmek dokunmak koklaşmak istiyorum oluyor '' haksızmıyım? :18::18::18:

severek ayrıldık yada o ne kadar çok seviyor bilmiyorum ama mantığını kullanrak biteli 3 gün oldu ... 3 gündür ne mesaj attım ne aradım . dün gece dualar fln etim ne kada etkisi var bilmiyorum :) ama mesaj attı napıyosun nasılsın ne kadar doğru bilmiyorum ama sadece napıyosun diye öle sormak istedim demiş sonrada klasik iyiyim saol dedim fln onada sordum yatağa yattığını uyuycağını söyledi bu kadar ne demek bu şimdi yaa

Ne düşündüğünüzü bilmediği halde durum düşündüğün ya da sandığın gibi değil diyorsa durum tamda düşündüğünüz gibidir :))

Erkekler düzdür,direkttir.ne diyorsa odur.bizler gibi imalar yapmazlar..zaten başımıza ne geliyorsa söylediklerinin altında başka şeyler aramaktan geliyor:106:

bi erkek ara verelim diyosa mutlaka olmasını deneyeceği biri vardır

evli ve deneyimli biri olarak bir erkek asla diyosa o iş olmayacaktır bakalım diyosa zafer sizin istediğiniz olacak demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…