Bana da tam tersi gibi geliyor.Çünkü dürüstüz ve netiz, hissettiklerimizi açıkça söyleyebiliyoruz.Onlar söyleyemiyorlar ya da gurur meselesi gibi şeylerden dolayı başka yönlere çekmeye çalışıyorlar genelde söylediklerini, nabza göre şerbet hesabı.hmmm... sanırım bir erkek ne diyorsa onu kastediyordur:)) sanırım biz çok yönlü düşünüp söylediklerinden çoook farklı yönlere çekebiliyoruz
Bana da tam tersi gibi geliyor.Çünkü dürüstüz ve netiz, hissettiklerimizi açıkça söyleyebiliyoruz.Onlar söyleyemiyorlar ya da gurur meselesi gibi şeylerden dolayı başka yönlere çekmeye çalışıyorlar genelde söylediklerini, nabza göre şerbet hesabı.
hmm haklı olabilirsin tabi hiç öle düşünmemiştim... ama ben daha çok erkeklerin söyleme değil de anlama yönünden çok farklı şeyler anladıklarını düşünüyorum... söyledikleriyle kastettikleri aynı ama bizi anlarken de bizim söylediklerimizden ya da söylemek istediklerimizden çok çook farklı şeyler anlayabiliyorlar sanki yaaw:)) bu olumlu da olsa olumsuzda böle sanki... bu durumda ne yapsak bilemedim...
tamda bu konuya parmak basan bi film vardıerkekler ne söyler kadınlar ne anlar :18: izlemenizi tavsiye ederim bayanlar.
Sürekli "ben kafa olarak çok yorgunum, üstüme gelme" diyip duran başka cümle söylemeyen, ortada sorun yokken bile bunu söyleyip duran erkek ne demek ister kızlar? "Üstüme gelme" nedir?
Bir de yine sürekli "benim huzurum yok, huzur istiyorum" diyip duran adamın amacı nedir? Bilen varsa beri gelsin
walla en buyuk yanilgilar hatalar boyle yapiliyor
"bana boyle boyle dedi! acaba ne demek istediii??!!!" boyle dusunup yiyoruz kendimizi. ama sacmaliyoruz. BIZIZ lafin altina anlam koyan bunu erkeklerin anlamasini isteyen ve anlamadiklarinda kizan. neden anlamiyorlar? cunku onlarin boyle bir huylari yok. neyse o! sana "boyle boyle" dediyse o gercekten "boyle boyle" dir
peki bir erkek 'beni seviyormusun' diye sorup duruyorsa ne anlama gelebilir:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?