+1Anlamadım
Durumu anlayanlar tercüme edebilir mi bir zahmetMerhaba kızlar,bir erkek ayrıldığı kız arkadaşını neden anlatır o kız da sonra nikahımız oldu onu arama falan diye arar ki kimsenin de aradığı falan yokken o kişiyle,bunu yaşayan var mı anlam veremiyorum bu erkeğin çok büyük yanlışı değil mi ego tatmini gibi
Konuyu tekrar düzenleyip yazar mısın? Bu saatte beyin fırtınasıyla uğraşmaya inan hiç halim yok.Merhaba kızlar,bir erkek ayrıldığı kız arkadaşını neden anlatır o kız da sonra nikahımız oldu onu arama falan diye arar ki kimsenin de aradığı falan yokken o kişiyle,bunu yaşayan var mı anlam veremiyorum bu erkeğin çok büyük yanlışı değil mi ego tatmini gibi
O kızdan sonra nikahımız oldu yazmış oraya kadar anlayabildim. Onu da doğru anladıysamErkek lüzumsuzun önde gidenidir çünkü, ondan anlatır. Yeni flörtü falansanız, unutamamıştır eskisini. Ama bunu anlatacağı kişi siz olmamalısınız. Hayır, yani anlatınca ne olacak? Elindeki flörtünden de olacak zevzek!
Aranmadığı halde nikahlandım diye arayan kadın da çok net ben buradayım demek için aramıştır. O da boş değil demektir. Bir işaret görse, emin olsa gemileri yakar. Ha ama adamın aramadığından nasıl emin oluyorsunuz? Belki de aramıştır.
Her halükarda ikisinin arasında yeriniz yok.
Vayy be durum tam olarak buysa helal olsun cidden algınız 10 numara 5 yıldızErkek lüzumsuzun önde gidenidir çünkü, ondan anlatır. Yeni flörtü falansanız, unutamamıştır eskisini. Ama bunu anlatacağı kişi siz olmamalısınız. Hayır, yani anlatınca ne olacak? Elindeki flörtünden de olacak zevzek!
Aranmadığı halde nikahlandım diye arayan kadın da çok net ben buradayım demek için aramıştır. O da boş değil demektir. Bir işaret görse, emin olsa gemileri yakar. Ha ama adamın aramadığından nasıl emin oluyorsunuz? Belki de aramıştır.
Her halükarda ikisinin arasında yeriniz yok.
Amme hizmeti veriyorum. Şahıs kadrosu aşağıdaDurumu anlayanlar tercüme edebilir mi bir zahmet
Ne sınav kağıtları okuyorum tatlım ben, bunlar ne ki?Vayy be durum tam olarak buysa helal olsun cidden algınız 10 numara 5 yıldız
Amme hizmeti veriyorum. Şahıs kadrosu aşağıda
1- Konu sahibi
2-Adam
3- Adamın eski sevgilisi
Olay örgüsü:
Adam konu sahibine eski sevgilisini anlatıyormuş. Konu sahibi de neden anlatıyor bana diye anlam verememiş, bize soruyor.
Bu eski sevgili de nikahlandım diye adamı arıyor ki beni arama diye. Konu sahibi de diyor ki adam zaten aramamış. Kadının amacı ne?
Çok teşekkür ederim konu sahibi de böyle anlatsın canımızı yesinAmme hizmeti veriyorum. Şahıs kadrosu aşağıda
1- Konu sahibi
2-Adam
3- Adamın eski sevgilisi
Olay örgüsü:
Adam konu sahibine eski sevgilisini anlatıyormuş. Konu sahibi de neden anlatıyor bana diye anlam verememiş, bize soruyor.
Bu eski sevgili de nikahlandım diye adamı arıyor ki beni arama diye. Konu sahibi de diyor ki adam zaten aramamış. Kadının amacı ne?
Amme hizmeti veriyorum. Şahıs kadrosu aşağıda
1- Konu sahibi
2-Adam
3- Adamın eski sevgilisi
Olay örgüsü:
Rica ederim tatlım.Çok teşekkür ederim konu sahibi de böyle anlatsın canımızı yesin
Bakın bu da olabilir.ben farklı anladım. Eski sevgili = konu sahibi
Adam şimdiki manitaya konu sahibini anlatmış, o kız da konu sahibine ulaşıp biz nikahlandık onu arama demiş.
Evet tam olarak mevzu buben farklı anladım. Eski sevgili = konu sahibi
Adam şimdiki manitaya konu sahibini anlatmış, o kız da konu sahibine ulaşıp biz nikahlandık onu arama demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?