Bir erkek eski sevgilisini neden anlatır

Valla anlamadım. Çok sık başıma da gelmez ama gerçekten nokta virgül anlamlı cümleler olmayınca özneler de yerine oturmayınca cevap veremeyecek duruma geldim. Yardımcı olamayacağım

Ben de tel yok herhangi bir numaradan arayıp diyor

Neden yaptığını düşünmeye gerek yokki ayrılınmış bitmiş
Kız da sizi aramış bir şekilde engelle geç
Bahsetsin herkes bir miktar bahseder eskilerden konu gelir falan

Adamla aylardır irtibat yok ki ,sıkıntı orda ,adamı arayan yok

1. Kadının aradığını gördünüz mü? Blöf yapıyor olabilir mi?
2. Blöf yapıyorsa ve size eskisinden bahsediyorsa net bir şekilde sizi manipüle ediyor. Aklı onda kalmış mıdır, beni aldatır mı, vs. diye düşünmeniz için. Siz de düşünüyorsunuz zaten.
3. Sal ipini.

Boşver takma o zaman engelle gitsin. Belli ki aşırı kıskanç bir kız. Eski sevgilinin çekeceği var bundan

Bu olay çok önceden yaşandı,bugün bir arkadaşımla konuşurken benzer bir şeye tanık oldum ondan ifade edemedim,iki mevzuyu karışık oldu ,cevaplar için teşekkürler

Siz aramamış olsanız bile kendince tedbir almak istemiş karısına size anlattığına göre tehlike olarak görmüş ama bitmiş gitmiş meseleler atı alan Üsküdarı geçmiş kaldı ki gereksiz bir hamle olmuş karşı tarafın yaptığı

Ciddili cevap veriyorum.
Arayan eden olmadığı halde, kocasının eski sevgilisini arayıp carlayan kadın net özgüvensizdir. Evliliğine ve kendine zerre güveni yoktur. Adamın sevgisinden emin değildir. Bunun acısını da üçüncü kişilerden çıkarmak istiyordur. Çünkü sorun bizde demek yerine başkalarını suçlamak kolaydır.

Eski kız arkadaşını anlatan o adam evlenince karısını da erkek arkadaslarına anlatır. İşte orada gidin durumu anlarsınız

Arkadaşıma da sosyal medya üzerinden böyle bir mesaj gelmiş benim de o zaman ki mevzu aklıma geldi, bu erkeklerdeki kendini satma amacından mi sonucta herkes bir nebze anlatır ama kimse biz bugün nikahlandik bak falan diye eski sevgiliyi aramaz yani ben mi yanlışım, sizin fikirlerinizi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…