Arkadaşlar erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz. 5 aylık bir ilişkimiz var. Olaya gayet ciddi bi şekilde yaklaştı en baştan bilinçli değil ama tesadüfi bi şekilde annesiyle falan da tanıştım abnesi beni çok sevdi bikaç kez davet etti gittim falan. Erkek arkadaşım sürekli ciddi düşündüğünden bahseder seni seneye buraya alalım biz eş durumuyla der dururdu. Ben de hep ağırdan aldım bi dur bakalım daha erken diyerek. Sıkça gündeme getiriyor ağzımı arıyor inşaat halindeki evini bana sorarak tamamlıyor odanın renginden kapının modeline kadar bana soruyor sürekli bizim evimiz olacak ya diyip duruyordu. Ben dalgasına en az 3-4 sene falan lazım ya evlenmek için falan diyordum. Açıkçası evlilik fobim de vardı öyle bi niyetim de yoktu uzun süre. Ama sürekli bana iyi yönlerini göstererek bak elimden her iş geliyor bence tam evlenilecek erkeğim falan derdi şakayla karışıkz beceri yönünden cidden iyi benden güzel yemek yapıyor benden güzel ev işi yapıyor. İyi kalpli de bi insan zamanla ben de onun konuşmaları davranışları sayesinde evliliğe sıcak bakmaya başlamıştım. Uzak mesafenin getirdiği de bi şey tabii 2-3 ayda bir görmek hep uzak olmak çok zor bir an önce evlenip bir araya gelmek mantıklı gelmeye başlamıştı yaza 1 senemiz dolunca evlenebilirim aslında diye düşünmeye bşlamıştım. Ancak erkek arkadaşım birkaç gün önce yaşadığım şehre geldi birkaç gün kaldı. Ve bişeyler değişti demek ki fikrince bana evlilik için acele etmeyelim 2-3 yıl bekleyelim her şey rayına otursun aceleye gelmesin dedi. Bunu sorun yapmıyorum zaten hemen evlenme taraftarı değilim ben de ama sadece beni bir an önce evlenmeye ikna etmeye çalışan adam ne oldu da birden 2-3 yıl bekleyelim acele etmeyelim demeye başladı. Evlenmeye çok meraklıymışım ille evlenelim diyormuşum gibi davranma bana bu hareketin kırıcı oldu ben zaten hadi hemen evlenelim ille de demedim zorluyormuşum gibi hissettriyorsun dedim bişey mi oldu bişeyden rahatsız mı oldun neden fikrin değişti dedim. Hayır yaşamını da evini de çok sevdim bi sıkıntı yok ben önceden de böyle demiştim falan dedi ama çok net hatırlıyorum 1 yıl ideal diyip duruşunu. Sadece merak ediyorum bir erkek neden bir anda bu kadar keskin bir şekilde fikir değiştirir