Bir erkek evlenelim diye yırtınırken bir anda neden evlilikten kaçar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz. 5 aylık bir ilişkimiz var. Olaya gayet ciddi bi şekilde yaklaştı en baştan bilinçli değil ama tesadüfi bi şekilde annesiyle falan da tanıştım abnesi beni çok sevdi bikaç kez davet etti gittim falan. Erkek arkadaşım sürekli ciddi düşündüğünden bahseder seni seneye buraya alalım biz eş durumuyla der dururdu. Ben de hep ağırdan aldım bi dur bakalım daha erken diyerek. Sıkça gündeme getiriyor ağzımı arıyor inşaat halindeki evini bana sorarak tamamlıyor odanın renginden kapının modeline kadar bana soruyor sürekli bizim evimiz olacak ya diyip duruyordu. Ben dalgasına en az 3-4 sene falan lazım ya evlenmek için falan diyordum. Açıkçası evlilik fobim de vardı öyle bi niyetim de yoktu uzun süre. Ama sürekli bana iyi yönlerini göstererek bak elimden her iş geliyor bence tam evlenilecek erkeğim falan derdi şakayla karışıkz beceri yönünden cidden iyi benden güzel yemek yapıyor benden güzel ev işi yapıyor. İyi kalpli de bi insan zamanla ben de onun konuşmaları davranışları sayesinde evliliğe sıcak bakmaya başlamıştım. Uzak mesafenin getirdiği de bi şey tabii 2-3 ayda bir görmek hep uzak olmak çok zor bir an önce evlenip bir araya gelmek mantıklı gelmeye başlamıştı yaza 1 senemiz dolunca evlenebilirim aslında diye düşünmeye bşlamıştım. Ancak erkek arkadaşım birkaç gün önce yaşadığım şehre geldi birkaç gün kaldı. Ve bişeyler değişti demek ki fikrince bana evlilik için acele etmeyelim 2-3 yıl bekleyelim her şey rayına otursun aceleye gelmesin dedi. Bunu sorun yapmıyorum zaten hemen evlenme taraftarı değilim ben de ama sadece beni bir an önce evlenmeye ikna etmeye çalışan adam ne oldu da birden 2-3 yıl bekleyelim acele etmeyelim demeye başladı. Evlenmeye çok meraklıymışım ille evlenelim diyormuşum gibi davranma bana bu hareketin kırıcı oldu ben zaten hadi hemen evlenelim ille de demedim zorluyormuşum gibi hissettriyorsun dedim bişey mi oldu bişeyden rahatsız mı oldun neden fikrin değişti dedim. Hayır yaşamını da evini de çok sevdim bi sıkıntı yok ben önceden de böyle demiştim falan dedi ama çok net hatırlıyorum 1 yıl ideal diyip duruşunu. Sadece merak ediyorum bir erkek neden bir anda bu kadar keskin bir şekilde fikir değiştirir

Sen erken diyince ona cazip geliyormuş yani avcı modundaydı ama sen evliliğe ısınınca ve yönelince avına ulaşmış gibi hevesi kaçmış bana öyle geldi.
Dengesiz erkek türü.
Ben olsam evlilik konusu açıldığında o 3-4 yıl dediğinde "dur bakalım yaa kısmet bu işler" derdim sanki hiç düşünmüyormuşum gibi.

Arkadaşlar erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz. 5 aylık bir ilişkimiz var. Olaya gayet ciddi bi şekilde yaklaştı en baştan bilinçli değil ama tesadüfi bi şekilde annesiyle falan da tanıştım annesi beni çok sevdi bikaç kez davet etti gittim falan. Erkek arkadaşım sürekli ciddi düşündüğünden bahseder seni seneye buraya alalım biz eş durumuyla der dururdu. Ben de hep ağırdan aldım bi dur bakalım daha erken diyerek. Sıkça gündeme getiriyor ağzımı arıyor inşaat halindeki evini bana sorarak tamamlıyor odanın renginden kapının modeline kadar bana soruyor sürekli bizim evimiz olacak ya diyip duruyordu. Ben dalgasına en az 3-4 sene falan lazım ya evlenmek için falan diyordum. Açıkçası evlilik fobim de vardı öyle bi niyetim de yoktu uzun süre. Ama sürekli bana iyi yönlerini göstererek bak elimden her iş geliyor bence tam evlenilecek erkeğim falan derdi şakayla karışık beceri yönünden cidden iyi benden güzel yemek yapıyor benden güzel ev işi yapıyor. İyi kalpli de bi insan zamanla ben de onun konuşmaları davranışları sayesinde evliliğe sıcak bakmaya başlamıştım. Uzak mesafenin getirdiği de bi şey tabii 2-3 ayda bir görmek hep uzak olmak çok zor bir an önce evlenip bir araya gelmek mantıklı gelmeye başlamıştı onun da istediği gibi yaza 1 senemiz dolunca evlenebilirim aslında diye düşünmeye bşlamıştım. Ancak erkek arkadaşım birkaç gün önce yaşadığım şehre geldi birkaç gün kaldı. Ve bişeyler değişti demek ki fikrince bana evlilik için acele etmeyelim 2-3 yıl bekleyelim her şey rayına otursun aceleye gelmesin dedi. Bunu sorun yapmıyorum zaten hemen evlenme taraftarı değilim ben de ama sadece beni bir an önce evlenmeye ikna etmeye çalışan adam ne oldu da birden 2-3 yıl bekleyelim acele etmeyelim demeye başladı. Evlenmeye çok meraklıymışım ille evlenelim diyormuşum gibi davranma bana bu hareketin kırıcı oldu ben zaten hadi hemen evlenelim ille de demedim zorluyormuşum gibi hissettriyorsun dedim bişey mi oldu bişeyden rahatsız mı oldun neden fikrin değişti dedim. Hayır yaşamını da evini de çok sevdim bi sıkıntı yok ben önceden de böyle demiştim falan dedi ama çok net hatırlıyorum 1 yıl ideal diyip duruşunu. Sadece merak ediyorum bir erkek neden bir anda bu kadar keskin bir şekilde fikir değiştirir

İlk kez mi başbaşa kalıp vakit geçirdiniz?

Değişmesinin birçok sebebi olabilir. Atıyorum, eviniz çok güzeldir, maddi durumunuzun iyi olduğunu anlayıp, sizin isteyebileceğiniz gibi bir evlilik yapmak için daha çok vakte ihtiyacı olduğunu düşünmüştür. Veya ilk kez cinsellik yaşadıysanız, üzerine bir rahatlama gelmiş olabilir. Veya dediğiniz bir şeyden dolayı sizi aslında sandığı gibi yakından tanımadığını anlayıp evlenmeden önce daha çok vakit geçirmek gerektiğini düşünmüştür.

Elimizde fazla bir bilgi olmadığı için olasılıklar hayal gücümüze kalmış. O geldiğinde neler yaşadığınızla ilgili biraz daha bilgi verirseniz daha iyi olur.

Bir de belki de gelişiyle alakasız bir sebebi vardır. Yukarıda bir arkadaş da yazmış. Siz kaçmayı bırakınca kovalamaktan vazgeçmiş olma ihtimali de çok olası.

Sen erken diyince ona cazip geliyormuş yani avcı modundaydı ama sen evliliğe ısınınca ve yönelince avına ulaşmış gibi hevesi kaçmış bana öyle geldi.
Dengesiz erkek türü.
Ben olsam evlilik konusu açıldığında o 3-4 yıl dediğinde "dur bakalım yaa kısmet bu işler" derdim sanki hiç düşünmüyormuşum gibi.

Bana da öyle geldi kafama yattı söylediğiniz elde ettim nasılsa seviyor moduna girdi galiba. Tavırlarında bi değişiklik yok aynı sıcaklık samimiyet ilgi sevgi herşey aynı ve güzel ancak evlilik konusunda bu şekilde konuşunca bu kez ben zıtlaştım zaten zor güç ısındığım evlilik fikrinden tamamen soğudum şuan

Bir de belki de gelişiyle alakasız bir sebebi vardır. Yukarıda bir arkadaş da yazmış. Siz kaçmayı bırakınca kovalamaktan vazgeçmiş olma ihtimali de çok olası.

Olabilir haklısınız belki de bu erkekler de bi acaip arkadaş ya sürekli kaçıcaz mı nereye kdar yani

Bazı erkekler evlilik meraklısı olmayan kadınları kendilerine bağlamak için böyle tuttururlar evlenince şöyle olur böyle olur demeye siz tamam diyince de bu sefer yan çizmeye başlarlar. Bir nevi bağlama taktiği sanırım.

Olabilir haklısınız bağlamak için evlilikten girmiş baktı tamam bu deyince de yan çiziyor olabilir yani evlenmeden kenara altın koymaya bile başlayıp kendi evini bana sorarak yaptırma aşamasından 2-3 yıl bekleyelim aşamasına nasıl düşer bi insan anlamadım ben

İlk kez mi başbaşa kalıp vakit geçirdiniz?

Değişmesinin birçok sebebi olabilir. Atıyorum, eviniz çok güzeldir, maddi durumunuzun iyi olduğunu anlayıp, sizin isteyebileceğiniz gibi bir evlilik yapmak için daha çok vakte ihtiyacı olduğunu düşünmüştür. Veya ilk kez cinsellik yaşadıysanız, üzerine bir rahatlama gelmiş olabilir. Veya dediğiniz bir şeyden dolayı sizi aslında sandığı gibi yakından tanımadığını anlayıp evlenmeden önce daha çok vakit geçirmek gerektiğini düşünmüştür.

Elimizde fazla bir bilgi olmadığı için olasılıklar hayal gücümüze kalmış. O geldiğinde neler yaşadığınızla ilgili biraz daha bilgi verirseniz daha iyi olur.

Hayır aslında yazın da ben onun yanına gitmiştim 15 gün kadar beraberdik 10 gün beraber kamp yaptık 5 gün de annesinin yanına gidip orda kaldık yani ilk kez bir arada birkaç gün geçirmiyoruz çok da güzel zaman geçirmiştik çok tuhaf geldi bu kadar evlilik diye tutturan adamın pat diye vaz geçmesi

dengesiz tür bu erkekler gerçekten.hani diyorlar ya kadınları anlama kitabı yazılsın diye bence tam tersi erkekleri anlama üzeri en tezler yazılsın...hatta hayrına biri şurada konu açsa da herkes bir maddede olsa yazsa cozsek biraz

Kesinlikle katılıyorum asıl erkekleri anlama kitabı yazılmalı çok dengesizler

Olabilir haklısınız belki de bu erkekler de bi acaip arkadaş ya sürekli kaçıcaz mı nereye kdar yani

Hayır, bence böyle oyunlara gerek kalmamalı. Her erkeğin de böyle olduğunu düşünmüyorum. Hayat boyu peşinizde koşmasına gerek yok ama siz ılımlı yaklaşmaya başladınız diye bu kadar değiştiyse bu durum normal değil.

Kaypak olduğu için olabilir, tamam cepte bu dye düşündüğünden olabilir, daha iyi birilerini de bulduğunu düşünmüştür her ihtimale karşı sizi de elde tutmak istediğinden olabilir, olabilir de olabilir ama hem evlenelim diyip duran
Hem de birden 180 derecelik açıyla dönen erkekler için hiç hoş düşünülmez güvenilmez. Sen de güvenme. Hem de uzak mesafe ilişkisiyse... Bir de yok ben öyle demedim dyo senin lafını sana satıyor adama bak :olamaz:

dengesiz erkek modelı. baktıkı avını elde ettı sımdı de kendısı av olmak ıstıyor. hıc konusma bıle. boyle dengesızler ınsanı yorar. nereye kadar kacabılırsınkı.

Dengesiz erkek türü. Demek ki ne istediğini tam olarak bilmiyor.
Ya da dalga Geçiyor.
Bence sizde kısmet nasip bu işler ben Evliliği 5 sene düşünmüyorum deyin. Hem daha çok yenisiniz.

Benim de 5 aylik bi iliskim vardi yeni bitti. Benimki de basladigimizdan beri evlilik diye tutturuyor ailesiyle akrabalariyla tanistiriyor hemen evlenelim hic beklemeyelim isimi elime alir almaz söz sana pirlantayla gelicem yanina diyen insan bir anda benden vazgecti. Yani bir erkek evlilik diye surekli dillendiriyorsa bence bunun altinda baska sebepler var. Ben artik boyle dusunuyorum. Seni ulasilmaz gordu ulasinca da elimin altinda nasilsa diye rahatladi. Hatta ilerde baska istekleri bile olabilir cinsel olarak. Sonucta "evleneceksiniz ya hani"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X