- 5 Aralık 2022
- 2.288
- 3.827
- 63
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Bizim toplum genelde erkek yapar ama kadın yapamaz düşüncesindeBenim kuzenim evlenip ayrıldı konulduğu biri var şimdş çocuk benim için bu sorun değil çocuk srviyo ama, ailesinden çekiniyor ailemden saklamam lazım ailem duysa kabuk etmez demiş ailem de herkese sorar Bi şekilde öğrenir demiş
Bu çok yanlış bisey eskiden çarşafa bakarlarmış kan varmı diye hala var bu düşünce karı koca birbirini kabul ettikten sonra kimse karışmamalıBenim kuzenim evlenip ayrıldı konulduğu biri var şimdş çocuk benim için bu sorun değil çocuk srviyo ama, ailesinden çekiniyor ailemden saklamam lazım ailem duysa kabuk etmez demiş ailem de herkese sorar Bi şekilde öğrenir demiş
Ama öyle olmuyor işte erkeklerde sevse bile ya, ailem kabuk etmezse ya öğrenirlerse sorun çıkarsa evlenecek kızı etrafa sorup soruşturutokar diyelim söylenmedi etraftakiler konu komşu bu kız evlenip ayrıldı diyince karşı taraf olmaz diyince ilişki bitebiliyo burda da iş yine erkeğe dğşiyı erkek sevgilisinin arkasında duracak ailesine karşı onları karşısına alma pahasına ben seviyorum karışmayın demeyi bilecek bunu da anca alfa erkekler yapabiliyorBizim toplum genelde erkek yapar ama kadın yapamaz düşüncesinde
Bu çok yanlış bisey eskiden çarşafa bakarlarmış kan varmı diye hala var bu düşünce karı koca birbirini kabul ettikten sonra kimse karışmamalı
Hanımefendi geçenlerde Instagram'da bir hocanın videosuna denk geldim.' İslam'da kadın ve erkeğin geçmişi arastirilamaz' diyordu. Yani din bile geçmişi kurcalamayi yasaklamış, hala zihniyet diyorsunuz. Siz izin verirseniz insanlar yatak odanızı dünya aleme reklam eder tabi ki...Belki yadırgayacaklar ama benim kendi ailemde bu kafada eski zihniyet
Evet peygamber efendimiz de dul olan hz Hatice ile evlenmiş İslamda böyle bişey yokHanımefendi geçenlerde Instagram'da bir hocanın videosuna denk geldim.' İslam'da kadın ve erkeğin geçmişi arastirilamaz' diyordu. Yani din bile geçmişi kurcalamayi yasaklamış, hala zihniyet diyorsunuz. Siz izin verirseniz insanlar yatak odanızı dünya aleme reklam eder tabi ki...
Benim ailem de bu kafada dedim ben böyle düşünmüyorum karı koca birbirini kabul ettikten sonra kimse karışamaz ama illa bakire olacak diyen çok insan var burada da okuyoruz sırf bu korku yüzünden kadınlar zar dikimi yapıyorHanımefendi geçenlerde Instagram'da bir hocanın videosuna denk geldim.' İslam'da kadın ve erkeğin geçmişi arastirilamaz' diyordu. Yani din bile geçmişi kurcalamayi yasaklamış, hala zihniyet diyorsunuz. Siz izin verirseniz insanlar yatak odanızı dünya aleme reklam eder tabi ki...
Bilmeli. İlişkide iki taraf da bir şey saklamamalı.Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Demek ki esnek. Neyi dert ediyorsun ki?
Bizim toplumda kadın olmak inanılmaz zor ya birini seversin bişey yaşarsın ons bişey olmaz gider hayatını yaşar hatta evlenir ama sen onun acısını yaşar sırf. Bu yüzden bıçak altına yatar yetmez evlenince de kayınvalide baskısı koca baskısıBenim ailem de bu kafada dedim ben böyle düşünmüyorum karı koca birbirini kabul ettikten sonra kimse karışamaz ama illa bakire olacak diyen çok insan var burada da okuyoruz sırf bu korku yüzünden kadınlar zar dikimi yapıyor
yokSevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Söylemek zorunda değil? Ya da böyle yobazlardan uzak dursunNe alakası var ? Adamla bu konuyu konuşmamış olsalar; öğrenirse benden ayrılır demezdi. Yalanla mı devam etsin ilişkisine ?
Bi arkadaşım vardı sevgilisiyle beraber olduktan sonra ayrıldılar kız güzel sürekli isteyenleri oluyordu ailesi birine tamam demiş verdiler bu korku yüzünden evden kaçıp kadın sığınma evine gitmişti bi süre orda kaldıktan sonra eve dönüp dikim yaptırdı öyle evlendi burda yadırgıyorlar ama kimse karşılaşmamış heralde etrafta çok var böyleBizim toplumda kadın olmak inanılmaz zor ya birini seversin bişey yaşarsın ons bişey olmaz gider hayatını yaşar hatta evlenir ama sen onun acısını yaşar sırf. Bu yüzden bıçak altına yatar yetmez evlenince de kayınvalide baskısı koca baskısı
Bunları malzemesinden asacaksın ibret olsunlar. Ben de kanamadım eşim doğulu ama aklı başında bir insan, kanı görmeyince ikimiz de bocaladık aslında ama ilerleyemedi ki içeride, hatta canım acıdı durdurdum. Daha delil mi lazımdı,doktor kelimesi geçmedi bile. Yalnız bakir olmamasına rağmen bekaret onun için önemliydi. Bakireydim ama olmasam da söylemez başka yol bulurdum. Bunu da yalancılık olarak falan görmüyorum çünkü o safiyette insanı hakedecek saflıkta değiller. Öyle saça böyle tarak lazım. Şimdi ara ara konuştuğumuzda sokuyorum lafı, 'bakire olmasaydım ve sen bunun için benden ayrılmış olsaydın birlikte geçirdiğimiz bunca güzel yılı yaşayamayacaktın, yazık olmayacak mıydı' diye. Utanıyor, bakireydim ama o zihniyetin acısını ondan çıkarmayı da asla ihmal etmiyorum.Bu durumu bende yaşadım bakireydim kanama olmadı sadece kahverengi gibi akıntı oldu bakire olmadığımı düşündü görümcelerim hemsireydi onları aradı doktor arkadaşlarına sordular ilk gecem zordu ama kocamında kimseyle birlikteliği olmamıştı belliydi tecrübesizdi bazı erkekler bunu çok önemsiyor bilmeye hakları var
Kendısı bakir miymiş sordunuz mu ?Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Var var hem de gayet eğitimli sözde aklı başında olgun insanlar bile var içlerinde.Bu zamanda bakire arayan erkek var mi hlen? Bilmiyorumda benden onu isteyen kisinin de bakir olmasi önemli o zaman
Burdakiler okusunlar işte kimse bunları bilmiyormuş gibi yadırgıyolar böyle insanlar çok bundan sonrada böyle gidecekBunları malzemesinden asacaksın ibret olsunlar. Ben de kanamadım eşim doğulu ama aklı başında bir insan, kanı görmeyince ikimiz de bocaladık aslında ama ilerleyemedi ki içeride, hatta canım acıdı durdurdum. Daha delil mi lazımdı,doktor kelimesi geçmedi bile. Yalnız bakir olmamasına rağmen bekaret onun için önemliydi. Bakireydim ama olmasam da söylemez başka yol bulurdum. Bunu da yalancılık olarak falan görmüyorum çünkü o safiyette insanı hakedecek saflıkta değiller. Öyle saça böyle tarak lazım. Şimdi ara ara konuştuğumuzda sokuyorum lafı, 'bakire olmasaydım ve sen bunun için benden ayrılmış olsaydın birlikte geçirdiğimiz bunca güzel yılı yaşayamayacaktın, yazık olmayacak mıydı' diye. Utanıyor, bakireydim ama o zihniyetin acısını ondan çıkarmayı da asla ihmal etmiyorum.
Burdakiler böyle şeylerin olduğunu bilmiyormuş gibi yadirgiyorlar böyle insanlar çok olmaya da devam edecek ve dediğin gibi o safiyette insanı hakedecek saflıkta değillerBunları malzemesinden asacaksın ibret olsunlar. Ben de kanamadım eşim doğulu ama aklı başında bir insan, kanı görmeyince ikimiz de bocaladık aslında ama ilerleyemedi ki içeride, hatta canım acıdı durdurdum. Daha delil mi lazımdı,doktor kelimesi geçmedi bile. Yalnız bakir olmamasına rağmen bekaret onun için önemliydi. Bakireydim ama olmasam da söylemez başka yol bulurdum. Bunu da yalancılık olarak falan görmüyorum çünkü o safiyette insanı hakedecek saflıkta değiller. Öyle saça böyle tarak lazım. Şimdi ara ara konuştuğumuzda sokuyorum lafı, 'bakire olmasaydım ve sen bunun için benden ayrılmış olsaydın birlikte geçirdiğimiz bunca güzel yılı yaşayamayacaktın, yazık olmayacak mıydı' diye. Utanıyor, bakireydim ama o zihniyetin acısını ondan çıkarmayı da asla ihmal etmiyorum.
Ne kadar aşağılayıcı bir hareketBu durumu bende yaşadım bakireydim kanama olmadı sadece kahverengi gibi akıntı oldu bakire olmadığımı düşündü görümcelerim hemsireydi onları aradı doktor arkadaşlarına sordular ilk gecem zordu ama kocamında kimseyle birlikteliği olmamıştı belliydi tecrübesizdi bazı erkekler bunu çok önemsiyor bilmeye hakları var
Daha düzgün bir Türkçeye davet ediyorum siziDoğru konuşmak lazım Türk erkekleri bu işi yapanlara o. Gözüyle bakıyor bu böyle ben doğru olanı dedim o gözle bakmayanlar zaten alfa olanlar onlar da, az ama cahil ve bu konularda bilgisi olmayan erkek bu u bekleyecdktşr Bi arkadaşımın ilk gece ilişkisinde kan gelmemiş kızın sarı esnwktş adam inanmamış doktora götürmüş düşünün
Yorumların devamını okursanız bunu yazdım cahildim ve şuan ki aklım olsa buna asla izin vermezdimNe kadar aşağılayıcı bir hareket
Koca ınanmıyor , hemsıre kız kardeşlerine soruyor , kız kardeşler doktora soruyor
Siz bunu nasıl kabul ettiniz ya nasıl bir dünyanız var inanamıyorum
Yorumların devamını okumaya gerek duymadım , böyle bir olay yaşanmış mı yaşanmış ,Yorumların devamını okursanız bunu yazdım cahildim ve şuan ki aklım olsa buna asla izin vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?