- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
- Konu Sahibi duzelicezins
Demek ki esnek. Neyi dert ediyorsun ki?Bende de olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki esnek. Neyi dert ediyorsun ki?Bende de olmadı
Doğru konuşmak lazım Türk erkekleri bu işi yapanlara o. Gözüyle bakıyor bu böyle ben doğru olanı dedim o gözle bakmayanlar zaten alfa olanlar onlar da, az ama cahil ve bu konularda bilgisi olmayan erkek bu u bekleyecdktşr Bi arkadaşımın ilk gece ilişkisinde kan gelmemiş kızın sarı esnwktş adam inanmamış doktora götürmüş düşününSizin gibiler çıkmasın, kadını erkeği .
Eee tabii.Bence ciddi bir ilişki olmadığı sürece söylenmemeli erkekler hemen farklı algılayabiliyor herkesle bir şeyler yaşadığına dair veya cinsel olarak suistimal etmeye çalışabiliyor
Bu benim bakış açım değil çoğu Türk erkeğinin bakış açısıEvet maalesef arkadaş ağır saçmalamış. İğrenç bir bakış açısı
valla sizin çevreniz de epey kalitesizmiş kusura bakmayın ama. Arkadaş ortamımdaki hiçbir erkekte ne böyle birşey duydum, ne gördüm. Belli bir yaş üzerinde en azından benim çevrem yok bakire yok bakire değil aklına bile gelimiyor, değil yargılamak.Doğru konuşmak lazım Türk erkekleri bu işi yapanlara o. Gözüyle bakıyor bu böyle ben doğru olanı dedim o gözle bakmayanlar zaten alfa olanlar onlar da, az ama cahil ve bu konularda bilgisi olmayan erkek bu u bekleyecdktşr Bi arkadaşımın ilk gece ilişkisinde kan gelmemiş kızın sarı esnwktş adam inanmamış doktora götürmüş düşünün
Bana atar yapacağınıza böyle düşünen erkeklere yapın atarınızı ben onların bakış açısını anlattım Doğulu her erkeğin alış açısı böyle değil mi yalan mıEvet maalesef arkadaş ağır saçmalamış. İğrenç bir bakış açısı
Hak veriyorum maalesef böyle düşünüyorlar o yüzden söylesen kimse inanmaz yanjDoğru konuşmak lazım Türk erkekleri bu işi yapanlara o. Gözüyle bakıyor bu böyle ben doğru olanı dedim o gözle bakmayanlar zaten alfa olanlar onlar da, az ama cahil ve bu konularda bilgisi olmayan erkek bu u bekleyecdktşr Bi arkadaşımın ilk gece ilişkisinde kan gelmemiş kızın sarı esnwktş adam inanmamış doktora götürmüş düşünün
İş eblilîk konusuna gelse hepsi aynı düşünür çünki ailemi kabul etmez mantığı var erkeklerdevalla sizin çevreniz de epey kalitesizmiş kusura bakmayın ama. Arkadaş ortamımdaki hiçbir erkekte ne böyle birşey duydum, ne gördüm. Belli bir yaş üzerinde en azından benim çevrem yok bakire yok bakire değil aklına bile gelimiyor, değil yargılamak.
bakire değilim ancak o öyle istiyor
Bir düşünün neden böyle bişey yaşayan çoğu kişi zar diktiriyor toplumun bu baskısı yüzünden ama bu da karşıdaki insanı kandırmak ha şu da var o işi yapmayıp orasını burasını elletenler çok mu namuslu aynı ama erkek deliğe bakıyor bizim toplumda kim ne derse, desin böyleİş eblilîk konusuna gelse hepsi aynı düşünür çünki ailemi kabul etmez mantığı var erkeklerde
Size soylemiyordurvalla sizin çevreniz de epey kalitesizmiş kusura bakmayın ama. Arkadaş ortamımdaki hiçbir erkekte ne böyle birşey duydum, ne gördüm. Belli bir yaş üzerinde en azından benim çevrem yok bakire yok bakire değil aklına bile gelimiyor, değil yargılamak.
Bizim toplumda kadınların çoğunun o kadar eziyete rağmen boşanamana, sebeblerinddn biri de bu boşanırdım bida birini bulamam karşı tarafın ailesi bebi istemez Bi de çocukluyum falan filan kadına değer yok bizim toplumda bu yüzden de böyle saçma sapan sorunlaels upraşılıyırBir düşünün neden böyle bişey yaşayan çoğu kişi zar diktiriyor toplumun bu baskısı yüzünden ama bu da karşıdaki insanı kandırmak ha şu da var o işi yapmayıp orasını burasını elletenler çok mu namuslu aynı ama erkek deliğe bakıyor bizim toplumda kim ne derse, desin böyle
Çok da umurumuzdaydı Türk erkeğinin ne düşündüğü, umrunda olana acıyorum, en iyisi anacı bunların. Çoğu da çulsuz. Bunlar için oranı buranı diktirmeye değmez. Kadın buldularsa şükür etsinler.Doğru konuşmak lazım Türk erkekleri bu işi yapanlara o. Gözüyle bakıyor bu böyle ben doğru olanı dedim o gözle bakmayanlar zaten alfa olanlar onlar da, az ama cahil ve bu konularda bilgisi olmayan erkek bu u bekleyecdktşr Bi arkadaşımın ilk gece ilişkisinde kan gelmemiş kızın sarı esnwktş adam inanmamış doktora götürmüş düşünün
Bence de öyle aklı şeyinde olan zaten orayla ilgilenir ne bekliyoruz kiÇok da umurumuzdaydı Türk erkeğinin ne düşündüğü, umrunda olana acıyorum, en iyisi anacı bunların. Çoğu da çulsuz. Bunlar için oranı buranı diktirmeye değmez. Kadın buldularsa şükür etsinler.