Bir erkek geçmişimizi doğru olarak bilmeli mi?

Sizin gibiler çıkmasın, kadını erkeği .
Doğru konuşmak lazım Türk erkekleri bu işi yapanlara o. Gözüyle bakıyor bu böyle ben doğru olanı dedim o gözle bakmayanlar zaten alfa olanlar onlar da, az ama cahil ve bu konularda bilgisi olmayan erkek bu u bekleyecdktşr Bi arkadaşımın ilk gece ilişkisinde kan gelmemiş kızın sarı esnwktş adam inanmamış doktora götürmüş düşünün

Doğru konuşmak lazım Türk erkekleri bu işi yapanlara o. Gözüyle bakıyor bu böyle ben doğru olanı dedim o gözle bakmayanlar zaten alfa olanlar onlar da, az ama cahil ve bu konularda bilgisi olmayan erkek bu u bekleyecdktşr Bi arkadaşımın ilk gece ilişkisinde kan gelmemiş kızın sarı esnwktş adam inanmamış doktora götürmüş düşünün
valla sizin çevreniz de epey kalitesizmiş kusura bakmayın ama. Arkadaş ortamımdaki hiçbir erkekte ne böyle birşey duydum, ne gördüm. Belli bir yaş üzerinde en azından benim çevrem yok bakire yok bakire değil aklına bile gelimiyor, değil yargılamak.

Hak veriyorum maalesef böyle düşünüyorlar o yüzden söylesen kimse inanmaz yanj

valla sizin çevreniz de epey kalitesizmiş kusura bakmayın ama. Arkadaş ortamımdaki hiçbir erkekte ne böyle birşey duydum, ne gördüm. Belli bir yaş üzerinde en azından benim çevrem yok bakire yok bakire değil aklına bile gelimiyor, değil yargılamak.
İş eblilîk konusuna gelse hepsi aynı düşünür çünki ailemi kabul etmez mantığı var erkeklerde

İş eblilîk konusuna gelse hepsi aynı düşünür çünki ailemi kabul etmez mantığı var erkeklerde
Bir düşünün neden böyle bişey yaşayan çoğu kişi zar diktiriyor toplumun bu baskısı yüzünden ama bu da karşıdaki insanı kandırmak ha şu da var o işi yapmayıp orasını burasını elletenler çok mu namuslu aynı ama erkek deliğe bakıyor bizim toplumda kim ne derse, desin böyle

Ben anlatmadım geçmişimi şimdiki sevgilime anlatmak zorunda değilim çetele mi tutacağız? Sevgilinizle cinsel ilişki yaşarsanız anlar zaten o bana bu konuyu açmadı açsaydı daha önce ilişkim oldu derdim. Onun için sorun mu değil mi beni ilgilendirmez sorun eden biri olsa da benim hayatımda olamaz.

Size soylemiyordur

Bir düşünün neden böyle bişey yaşayan çoğu kişi zar diktiriyor toplumun bu baskısı yüzünden ama bu da karşıdaki insanı kandırmak ha şu da var o işi yapmayıp orasını burasını elletenler çok mu namuslu aynı ama erkek deliğe bakıyor bizim toplumda kim ne derse, desin böyle
Bizim toplumda kadınların çoğunun o kadar eziyete rağmen boşanamana, sebeblerinddn biri de bu boşanırdım bida birini bulamam karşı tarafın ailesi bebi istemez Bi de çocukluyum falan filan kadına değer yok bizim toplumda bu yüzden de böyle saçma sapan sorunlaels upraşılıyır

Erkek de bakireyse ve kendisi de evlilige kadar beklemek istiyorsa söylenmeli. Yok erkek de iliskiler yasamissa anlatmaya gerek yok. Kaldi ki bana göre eski iliskilerin de mahremiyeti korunmaya devam edilmeli.

Her şeyi bilmesine gerek yok adı üstünde geçmiş bitmiş ama bu konuda sormuş madem yalan söylemek doğru değil. Buna takılan biriyle olmamalısınız o zaman. Söyleseniz hayatınız boyunca yüzünüze vurabilir söylemeseniz insan kandırmak olur. Ayrıca erkek arkadaşınız daha önce kimseyle birlikte olmamış mı da sizden bunu bekliyor?

Çok da umurumuzdaydı Türk erkeğinin ne düşündüğü, umrunda olana acıyorum, en iyisi anacı bunların. Çoğu da çulsuz. Bunlar için oranı buranı diktirmeye değmez. Kadın buldularsa şükür etsinler.

Back
X