- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Lüks marka takıntısı yoktur belki de... Acaba şöyle mi düşündünüz? Olur da evlenirsek bu varlıkla adamla beni de kıyafet almaya LCW ye mi götürür? Bundan korktunuz, kafanıza daha çok bu takıldı gibi geldi bana.Şöyle ki ben erkek olsam kız arkadaşımla görüşeceğim zaman şık bir pantolon gömlek giyerim. Yani lcw den alınmış düz koyu renk pamuklu tişört giymem mesela. Temizdi ama cok yenide değildi. Durumu olmasa gerçekten bir şey demem ama alabilecekken almaması acaba cimriliğinden mi diye aklıma geldi sormak istedim.
Ne güzel anlatıp akıl vermişsiniz teşekkür ederim. Belki de öyledir, ben severim uğraşmayı kitlesin ya :))Beceremiyor olabilir.
Mesela esim kaliteli marka giyinir ama uyum konusunda beceremez.
Ne neyle gider
Nasil kombinlenir
Renk uyumu hic cakmaz.
Evlenmeden oncede bakiyordum herseyi marka ama alakasizdi tarzi.
Nisanliyken basladik alisverise suan ben ne alirsam onu giyiyor.
Bana soruyor.
Kravatini bile ben secerim her gun ben kombinlerim.
Ne alirsam, hazirlarsam giyer.
Bazilari beceremiyor o isleri.
Misal yazin kot alicaz ona.
Bakiyo eviriyo ceviriyo gittim hemen aldim elime bedenine kesim sekline baktim al hemen bunu dedim
1 tanede kendi secti benim sectigim tam oldu daha cok sevdi.
Takim elbise giyiyor hafta ici isi geregi bana gosterir alirken sorar renk konusunda, kesim konusunda ben secerim.
Dipnot: cok alistirincada hep sana kitliyorlar zor oluyor.
Yorum için teşekkür ederim umarım öyledir :)Bir magazada ona pahali bir tisort begen
Bak bu cok guzel sana cok yakisir de tepkisini gor
Benim esim giyime iyi para verirdi fakat ben aldiklarini begenmezdim
Artik aliscerise yalniz gondermiyorum
Benim begendiklerimi aliyor bazen tarzinin cok disina cikiyor fakat kendiside cok begeniyor
Belkide sadece tavsiyeye ihtiyaci vardir
Değiştirirsin benimkinin benden önceki zamanda bi düğünde resmi var o gömleği dedem giyiyodu şimdi bensiz çorap almazİlerde evlendiğimizde tarzını değiştirebilirmiyim acaba :)
Hahah süper ya :)) umarım öyle olur :))Değiştirirsin benimkinin benden önceki zamanda bi düğünde resmi var o gömleği dedem giyiyodu şimdi bensiz çorap almaz
Yani öyle olur bilmiyodur anlamıyodur kombinlemek bile önemli cimri olsa eski giyer pis giyer anlarsınHahah süper ya :)) umarım öyle olur :))
Haklısınız aslında pis değil eskide değil ama ben çok özenirim dikkat ederim ondan da öyle bişi bekledim sanırım :) bide düşündüm acaba parasına kıyamıyor mu diye :)Yani öyle olur bilmiyodur anlamıyodur kombinlemek bile önemli cimri olsa eski giyer pis giyer anlarsın
Maddiyatının yukarda iyi olduğunu yazmıştım baya topa tutuldum ama :)) o zaman tek seçenek kaldı zevk-i yok :))Ya parasi yoktur ya zevki
Belki kiyafete para harcamayi sevmiodur baska seye harciosr o da olabilir..Maddiyatının yukarda iyi olduğunu yazmıştım baya topa tutuldum ama :)) o zaman tek seçenek kaldı zevk-i yok :))
Haklısınız teşekkürler :)Belki kiyafete para harcamayi sevmiodur baska seye harciosr o da olabilir..
Yok ya bence bilmiyo ne alacağını sen de lendime bişey alcam gel beraber gidelim de orda ona da bişeyler beğen alın giysin yada sen hediye al verHaklısınız aslında pis değil eskide değil ama ben çok özenirim dikkat ederim ondan da öyle bişi bekledim sanırım :) bide düşündüm acaba parasına kıyamıyor mu diye :)
Zevk meselesi veya takmiyordur giyime evet bazi erkekleri kiyafet giyim konusunda değistirebilirsin cunki eş karsindakinin tarzina daha cok ayak uydurmaya calişirİlerde evlendiğimizde tarzını değiştirebilirmiyim acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?