Bir erkek giyinmeyi bilmiyorsa

Durumlari cok cok iyi olan bir cift var, akrabamiz. Ama ne zaman gorsem ustlerinde o kadarda cok pahali olmayan ve surekli gordugum seyler. Onem vermiyorlar kiyafete sadece. Ya da tarzlari o, ya da kendilerince yeteri kadar onemi veriyordur.

Bir adami belli bi yastan sonra degistirmek cok zor.

Çok çok dikkat etmesin elbet ama sonuçta kız arkadaşının yanına geliyor biraz özense :)) ama farklı ve haklı bir bakış açısı teşekkür ederim:)
Rica ederim.iyi biriyse hic bakma kiyafetine.benim esim ögrencilikten beri parayı hep kitaba vermis.ev kütüphane gibi.üstüme bisey almazdim diyor.baktim iyi biri evlendim.evlendikten sonra alisverise ciktik.benim zevkime gore baya bi kiyafet aldik.eski kiyafetkerini de olmadigi icin topladim verdim.yani zor bisey degil.yeterki adam zor olmasın.
Benim bi akrabamin oglu vardi.ustune basina cok bakardi.daha bekarken bile annesine tüm tisörtlerini ütületirdi.katlayinca ortada bi cizgi oluyor ya onu görünce kiyameti koparirdi.simdi simdi diyorum ki onunla evlenecek kız yandi diye.pilav isterdi ama tane olcak.ama onüne gelmeden 15 dakika once pismis olacak.yoksa yemez.zıkkımın kökünü ye diyesi var insanin.
Hicbiseyi sorun etmeyen insanlarla evlenin kizlar.ilerde goreceksiniz rahatlik ne kadar önemli bisey.

Çok haklısınız yni erkekler sonra müdahale edince kızmıyo dimi :) gerçi benim konuştuğum kişide çok uyumlu ılımlı birisi sanırım bende öyle yapacağım :)

yok canım sen karış ama dışardan birinin karışması sinir bozucu.
Yoksa alışveriş yapınca bende şunu al bunu al derim. Ama illa şöyle ol demem
Evet bende fikir veririm ama illa şu olucak demem oda uyumlu birisi aslında kabul eder büyük ihtimalle :)

Kesinlikle katılıyorum sana .

Çok güzel yorum yapmışsınız örnek vererek. Demek ki olabiliyor. Yani bu adam da 32 yasında ama inş değiştirebilirim :)

Gerçekten tanıdığım kadarıyla çok iyi birisi. Ama ben çok önem veriyorum kendimde ve karşımdakinde o yüzden böyle düşündüm sanırım. Ilımlı olumlu olgun birisi ve bana hiçbir şeyde kesinlikle müdahale etmiyor. Yada inadı veya direttiği konular yok kendi halinde öylece :) akrabanız çok zor birisiymiş gerçekten Allah karşısına çıkacak kıza sabır versin. :)

Öyle tabi tabi canim.mümkünse hic evlenmesin bizimki.yazık kıza.
Sende bu adami kacırma.bi erkekte en onemli sey huydur.ne güzellik ne para nede giyim.
Yasadiklarim gordüklerim bana bu çikarımları yaptirdi.
Allah mutlu mesut etsin.gerisi boş.

Zevksiz olduğunu gösterebilir, malum bir kadın şarkıcımız var üzerinde kocaman kocaman marka yazan kıyafetleri eksik olmuyor ama çok rüküş. Üniversitede bir arkadaşım tam burslu okuyordu, maddi durumu o kadar iyi değildi ama o kadar güzel giyinirdi ki. Onu onla kombin ederdi, 5-10 liralık kıyafetler alırdı ama yakıştırırdı kombinleri. Bazen benden kıyafet veriyordum kendime yakıştırmadıklarımı ya da dar/bol gelenleri beğendiklerini seç al diye, yemin ederim o kadar güzel kombinliyordu ki geri alasım geliyordu kıyafetleri ehehe şaka tabi. Yani çok parayla zevkli olmak doğru orantılı değil.

Şimdi ki kızlar da aslında huy güzelliğine bakıyor eskidendi o havalı huysuz erkeklerin popülerliği :) bunlar değişebilir şeyler tabi giyim felan ama huy çok zor çok teşekkür ederim yorumunuz Benim için çok önemli oldu. Allah sağlık sıhhatle bebişinize kavuştursun inş :)

Haklısınız aslında paradan ziyade yakıştırmakla alakalı.. ama şöyle bir gerçekte var ki erkek giyiminde kalite kendini kesinlikle belli ediyor. Çünkü onların seçimi kısıtlı..

Haklısınız aslında paradan ziyade yakıştırmakla alakalı.. ama şöyle bir gerçekte var ki erkek giyiminde kalite kendini kesinlikle belli ediyor. Çünkü onların seçimi kısıtlı..

Erkek arkadaşınız mı bu bahsettiğiniz kişi? Beraber alışverişe çıkmayı teklif edebilirsiniz, benim erkek arkadaşım da bazen kendine uyduramıyor kıyafet beni de çağırıyor alışverişe birlikte alıyoruz.

Evet erkek arkadaşım ama henüz çok yeni 2 aylık :) bende böyle istiyorum aslında ama suan öyle bir teklifle gidemiyorum çünkü belki adam almıyor belki cimri emin olamadım tam olarak. Karışma hakkını bulamadım kendimde :/

T
Tsk ederim canim.
Sende bilincli bi kizsın.huyun ne kadar önemli oldugunu bi adim atmadan once farketmek çok önemli.
Rabbim yolunuzu bahtinizi acik etsin:)

Şöyle yapabilirsiniz. Hediye alırsınız ona yakışabileceğini düşündüğünüz kıyafetleri. Baktınız beğendi, giyiyor falan ondan sonra alışverişe çıkmayı teklif edersiniz. Kendime de bakacağım sana da bakalım falan diye. Orada geri planda kalıyor eli cebine gitmiyorsa cimri olabilir. Ama cimri olması her konuda kendini gösterir, size de cömert davranmaz, yediğiniz içtiğiniz yerlerde de eli cebine gitmez mesela. Kıyafete fazla para harcamayı sevmeyen biri de olabilir ya da zevki yoktur, yönlendirilmeye ihtiyacı vardır. 2 aylık ilişki, zamanla anlarsınız.

Genelde konularda yorumlarınızı görüyorum aşırı mantıklı cevaplar veriyorsunuz bana da yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :)
Yemek içmek gezmek konusunda hiç kısmıyor cimri diyerek haksızlık ettim sanırım. Ama dediğiniz gibi yapacağım bir hediye alacağım. Yönlendirilmeye de ihtiyacı var gibi :) ona bir bayan elinin değmesi şart :)

Hayır yanlış anlamışsınız çok absürd şekilde giyinmiyor ama yine de hoşuma gitmiyor mesela tişört yerine gömlek giyebilir o anlamda söyledim.

İş yerinde ne giyiyor? Isyerinde gomlek vs klasik giyiniyorsa gunluk hayatinda daha rahat olmak isteyebilir neyi kasiyorsunuz bu kadar? Benim eşimde çok iyi kazaniyor ama klasik giyimi işe giderken giyer. Günlük kiyafetleri çok sadedir nadiren klasik giyer. Hatta zibilyon tane siyah düz tişortü vardir hep onlari giyer, jean giyer.

Marka giyinir ama üzerinde logosunun görünmesini istemez yada cok minik bir logo varsa alir. Bazen logosu çok göze batiyor diye almaz bazi kiyafetleri. Reklam tebalasi gibi gezemem der. Herkes sizin gibi gösterişçi olmak zorunda değil.

Giyinmeyi seven gosteriscidir demiyorum bu arada bende giyinmeyi severim yerine göre ama kalkip "esimin parasi var, parasi oldugunu giyimiyle bilmem neyiyle belli etsin eşim" diye kastirmadim hiç. Koca adam ne giymek istiyorsa onu giyer. Özellikle gelip bana yardim ol demedikce mudahale etmem.

Uyumsuz ve komik giyinmedigi surece bu kasmayi anlamiyorum ben. Kimin ne oldugunu bilen biliyor zaten etrafta. Tanimayanlarda parasi oldugunu anlasin diyorsan bilemicimmm . :) Ama giyinmeyle olmuyor o sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…