estağfurullah ne kusuru, o lafları duyunca benim de yüzüne karşı öyle demek geldi içimden ama anlar belki kırıldığımı yine de yüzümden diye dememiştim anlamadı. ne güzel bi ilişkiniz varmış, maşallah. benim de en büyük isteğim hep öyle birisini bulmaktı ama şans mı diyeyim ne diyeyim böyle birine aşık oldum
üstüne gitmedim deminden beri mesaj atıyor. hiçbirisine de cevap vermek içimden gelmedi açıkçası. gerçi hala aynı şeyi söylüyor "güzel değilsin aşkım ben bunu söyledim ben de yakışıklı birisi değilim kara, göbekli, kısa boyluyum ki" demeye başladı. ama hala öküzlük modunda da devam ediyor.
hem senin güzel olmadığını söylüyor, hem de sen tepkı gösterınce sinirlenip telını kapatıyor
gerçekten sevmeyen bir insanın tavırları bunlar.
bak bazen askla bitmiyor hayat.mantiginida beraberinde yürütebildigin biriyle birlestirmek gerek hayati. cünkü birgün ask gidicek.yerini sevgiye, huzura ve güvene birakacak.sana güven vermek yerine senin özgüvenini yerinden sarsip yerle bir etmeye calisan ve bunu yaparak egosunu tatmin edip kendine hint kumasi süsü vermeye calisan birine ask gittikten sonra güven duyamazsin.evinde ihtiyacin olucak huzuru ise hic bulamazsin cünkü özgüvenin kalmiycagi icin belki sebepsiz kiskancliklar duyup kendi kendini hasta edeceksin.Ask güzel bir duygu ama sadece mantiginla birlesirse.biliyorum böyle birini bulmak zor gibi gelicek belki sana simdi.bende öyle oldugunu düsünüyordum.ama aynen söyle oldu.esimle tanistim bir plajda 3.günün sabahi bana evlenme teklif etti.ayni günün aksami yüzük taktik tam 3.ayimizda evlendik. dogru kisi karsina ciktiginda inan bana kafanda hic acabalar belkiler olmuyor.isik hiziyla mutlu sona kosuyorsun resmen.bu yüzden evlilik kararini tekrar gözden gecirmen gerektigine inaniyorum.cok mu karsitim ya :26:
herkes seni çirkin bulsa bir tek kocan güzel bulsa bu insana yetiyor arkadaşım. o yüzden seni gerçekten beğenen biriyle evli olmak, sana her baktığında hayranlık duyması, bunu onun gözlerinde görmek çok önemli. yoksa mutlu olmazsın, hatta bir süre sonra sen de kendini beğenmezsin. evlilik her ne kadar iç güzelliği için yapılsa da insan, içini beğendiği kişinin dışını da sevmeli. yani gönül sevdiğini güzel görmeli. durum bana biraz garip geldi.
diyorum ya dünyada gözüne güzel görünmek istediğim tek insanın böyle düşünmesi çok kötü. başkalarının ne düşündüğü hiç önemli değil ama o söyleyince olmuyor işte. birisini güzel bulup bulmamak da insanın elinde olan bişey değil ama gözüne güzel görünmeyen birisiyle evlenip evlenmemek elinde. hal böyle olunca da anlam veremedim, madem öyle niye beni seçtin diye
İlk olarak şunu söyleyeyim seni tanımıyorum ama bence sen oldukça güzel bir kızsın.
Peki sevgilin neden böyle söylüyor dersen iki durum var:
1. Bu zamana kadar çıktığı kızları şımartmış, iltifat etmiş, onlar da çok havalanıp sonra bunu beğenmemiştir bu da artık öyle yapmayacağım diye bir karar alıp seni ezmeye çalışıyor, güzel değilsin deyip senin kafanda acabalar oluşturmak istiyor ki böylece seni şımartmış olmayacak.
2. Bence yine söylüyorum sen güzel bir kızsın ama olur ya belki onun kriterlerine uygun değilsin ama huyun, suyun çok hoşuna gidiyor bu zamana kadar da güzelle de çıktık noldu sanki en azından huyu iyi diye düşünüp seninle görüşüyor da olabilir.
Bi erkek ya da kadın sevdiğine "çirkinsin ama seni seviyorum" demez.. Böyle bir sıfatı yakıştıramaz bence insan sevdiğine..
Ama senin derdin bu değil sanırım illa sana "güzelsin" demesini istiyorsun, buna takmış durumdasın.. Bundan önce düşünmen gereken başka şeyler olmalıydı diye düşünüyorum..
"güzelsin" dememesine takılmadım aslında, öyle anlaşıldı çok vurgulayınca sanırım. ondan onay beklediğim için o tarz laflar etmemiştim zaten ben güzelim dye iddiası olan birisi de değilim, öylesine ettiğim bi güzele ne yakışmaz lafına bi anda o tarz bi tepki vermesi zoruma gitti ve şaka yaptığımın da farkındaydı. senin de söylediğin gibi insan çirkinsin ama seni seviyorum demez, o yüzden çirkin bulduğu birisiyle de ömür geçirmek zor bi fikir gibi geldi bana ve bu zorluğa katlanmak istemesinin nedenini merak ettim. bugün bunu gün içinde sürekli tekrarladığı için ve üzüldüğümü dile getirince çok büyük tepki verdiği için buna taktım, yoksa bu işin kafama taktığım en küçük kısmı.
üstüne gitmedim deminden beri mesaj atıyor. hiçbirisine de cevap vermek içimden gelmedi açıkçası. gerçi hala aynı şeyi söylüyor "güzel değilsin aşkım ben bunu söyledim ben de yakışıklı birisi değilim kara, göbekli, kısa boyluyum ki" demeye başladı. ama hala öküzlük modunda da devam ediyor.
ya mesele kim kimden güzel ya da yakışıklı diye bi kıyas meselesi değil, herkesin önemsediği şeyer farklı tabiki. yanlış anlamadım sizi. benim takıldığım nokta da o kısım değil zaten. sadece bu kadar çok dile getirmesi ve kırıldığımı bildiği halde e bide yalan mı söyleseydim deyip umursamaması benim en çok zoruma giden. hani madem o kadar çok beğenmiyo sırf başka şeyler için de bu kadar beğenmediği, sürekli çirkinliğinden dem vurduğu birisiyle de ömrünü geçirmek istemesi tuhaf geldi. kaldı ki aynı evin içinde birbirinin daha ne çirkin hallerini göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?