- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
9 aydır süren bi ilişkim var her fırsatta sürekli evlenmek istediğini dile getiren de bir sevgilim var. ben tarihi geciktirmek istedikçe o acele ediyor üstelik. ama birkaç haftadır sürekli dış görünüşüme takmış durumda. bir kıyafet denediğimde şakayla karışık "güzele ne yakışmaz" demiştim verdiği cevap direkt olarak "sen güzel değilsin ki" oldu ve gayet ciddiydi. o ne demek öyle dediğimde "sen kendini güzel mi sanıyodun ki" dedibuna benzer muhabbetler birkaç defa daha oldu. üzüldüğümü belli ediyorum ama verdiği cevaplar yine benzer: "e hayatım güzel bi kız değilsin ama napayım, yalan mı söyleyeyim." onun dışındaki diğer insanlara göre gayet güzelim ama o beğenmiyormuş. ben de anlamıyorum insan beğenmediği biriyle neden birlikte olur, üstüne bir de evlilik düşünür diye. en son bugün konusu açıldı yine, tartıştık. üstelik beni suçu çıkardı bir de "alınmadım demiştin ben de açık açık söylemiştim o yüzden" dedi az önce söyledim kızdı azarladı, telefonunu kapatmış bir de şimdi bu konuyu konuşmak istemediği için. benim için dış güzellik önemli değil diyor, ama ilişkimizden önce bi dönem arkadaşlığımız olmuştu o zamanki hallerinden biliyorum, güzel bir kız görünce dibi düşen cinsten bir adam. bilmiyorum ama düşünceleri ve az önceki tavrı çok üzdü beni. anlam veremiyorum da yazıp rahatlamak istedim, bir de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. dünyada gözüne güzel görünmek istediğim tek adamın hakkımda böyle düşünmesi yıktı beni alttan almak istemiyorum, ama almazsam da uzun bi süre küs kalacağımızdan adım gibi eminim. kafam karıştı iyice. sizce nasıl tepki vermeliyim?
ben de bazı arkadaşlar gibi başka bir sebepten öyle söylediğini düşünmüştüm ama
bu mesaja da bakılırsa gerçekten seni güzel bulmuyor
işte bu sebeple
evlenince çok sıkıntı çekersin bu meseleden
evlenince bekar gibi olunmuyor
uykudan kalktığın, hasta olduğun hallerini görücek
ve seni sürekli kırıcak bu sözleri
bak örnek vereyim
bazen eşim bana benim karım çok güzel ya diyor
o dedikten sonra holde geçerken aynada kendimi görüyorum
bu adam beni nasıl görüyor acaba diyorum
bazen o kadar perişan halde oluyorum ki ben kendimi beğenmiyorum o derece
ama insan kendini çok çok mutlu hissediyor bu sözleri duyunca
özgüveni tazeleniyor, eşine olan güzel duyguları besleniyor
ama özenli bir halim de beğenmediğini söylese
derim ki bu adam beni sevmiyor
yani demem o ki insan güzel olmayan biriyle evlenebilir ama
güzel bulmadığı biriyle evlenmemeli
yemeğimi yapsın, iyi anne olsun, kahrımı çeksin diyorsa
o adama başka kapıya denir
"yani demem o ki insan güzel olmayan biriyle evlenebilir ama
güzel bulmadığı biriyle evlenmemeli"
ne güzel söylemişsin benim de tam olarak ona anlatmak istediğim bu ama anlamıyor. zaten güzel buluyorum diyor ama akşamki mesajlardan da hiç öyle anlaşılmıyor. gerçekten öyle bi düşüncesi yoksa evlenmeyelim zaten, o evlilik istesek de yürüyemez ki.
Benimkide bana güzel değilsin ama çirkinde değilsin normalsin diyor.sonra ama seninle evlendiğim için çok mutluyum diyor.
Dengesiz odunum benim. Bana beni neden sevdiğini söylemiyorsun diyorum erkek adam öyle her zaman söylemez diyor gerçektende arada sırada aniden söylüyor çok mutlu oluyorum.
insanlar çeşit çeşit tabi ama bence bunu kasıtlı olarak yapıyor olabilir. kendi egolarını tatmin etmek için. seni küçümseyerek ilişkide söz söyleyen taraf olmanın bir yolu bu. bu onun genel karakteri de olabilir. bu konuda üzüldüğünü belli etmek yerine son derece kendinden emin beğenilen bir insan olduğunu söyleyeceksin. önce sen emin olacaksın bundan. hatta biraz kendini beğenmiş tavırlar takınırsan işe yarar diye düşünüyorum.
seni haketmiyorum diyen adam kesinlikle arkandan kızacağın üzüleceğin işler karıştıryo demektir bitanem erkekler vijdan azabıyla böyle konuşur seni üzmek istemem ama
ya herşey açık değilmi sen kendindemisin neyine kafan karışıyo anlamadım küs kalırsan kal sana değer veren adam böyle şeyler söylermi hiç ukala kendini beğenmişin teki bide sen bununla evlilik düşünüyosun hayret yani haddini bildir sende birz9 aydır süren bi ilişkim var her fırsatta sürekli evlenmek istediğini dile getiren de bir sevgilim var. ben tarihi geciktirmek istedikçe o acele ediyor üstelik. ama birkaç haftadır sürekli dış görünüşüme takmış durumda. bir kıyafet denediğimde şakayla karışık "güzele ne yakışmaz" demiştim verdiği cevap direkt olarak "sen güzel değilsin ki" oldu ve gayet ciddiydi. o ne demek öyle dediğimde "sen kendini güzel mi sanıyodun ki" dedibuna benzer muhabbetler birkaç defa daha oldu. üzüldüğümü belli ediyorum ama verdiği cevaplar yine benzer: "e hayatım güzel bi kız değilsin ama napayım, yalan mı söyleyeyim." onun dışındaki diğer insanlara göre gayet güzelim ama o beğenmiyormuş. ben de anlamıyorum insan beğenmediği biriyle neden birlikte olur, üstüne bir de evlilik düşünür diye. en son bugün konusu açıldı yine, tartıştık. üstelik beni suçu çıkardı bir de "alınmadım demiştin ben de açık açık söylemiştim o yüzden" dedi az önce söyledim kızdı azarladı, telefonunu kapatmış bir de şimdi bu konuyu konuşmak istemediği için. benim için dış güzellik önemli değil diyor, ama ilişkimizden önce bi dönem arkadaşlığımız olmuştu o zamanki hallerinden biliyorum, güzel bir kız görünce dibi düşen cinsten bir adam. bilmiyorum ama düşünceleri ve az önceki tavrı çok üzdü beni. anlam veremiyorum da yazıp rahatlamak istedim, bir de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. dünyada gözüne güzel görünmek istediğim tek adamın hakkımda böyle düşünmesi yıktı beni alttan almak istemiyorum, ama almazsam da uzun bi süre küs kalacağımızdan adım gibi eminim. kafam karıştı iyice. sizce nasıl tepki vermeliyim?
çok basit erkeklerde iyi hisstemek istiyor , kendilerine iyi hissettiren kadınlar onlar için çok önemli . Güzellik bu noktada genel geçer bir kural değil .
Ama bence sevgilin bilerek yapıyor senin canını acıtmak istiyor . İnan acıtmasa bu kadar kıymetli olmaz . Malesef dürtü bu şekilde . Tamamıyle mükemmel olsa yada sen ona tam manasıyla sahip olsan kıymetsizleşecek oda bunun farkında ve malesef bu yüzden kalbini bilerek kırıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?