- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Sadece telefon. Ve sanırım 7 ay içinde 4 veya 5 haftasonu yanına geldi. Görüştüler. Ama bayağı uzun zaman oldu. Arkadaşım şimdiye kadar gerçek yüzünü göstermez miydi diyor? Kafası karışık yani.Ayri sehirlerde olduklaei icin nadir gorusuyorlar muhtemelen. Onda da kavga gurultu cikaracak degil ya adam. Ama soylenenler dogrudur. Arkadasinin evlee niueti varsa bu adamla, hakkinda soylenenleri dikkate alsin. O yuzunu kiza gostermiyor cunku zaten cok az gorusuyorlar.
Öyle olsa şimdiye kadar gerçek yüzünü göstermezmiydi diyor. Çok ilgili ve alakalı. Sürekli konuşuyorlar telefonda.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz..
Aslında aşık olduğu için ilişkiyi kabul etti yoksa hayatta görüşmezdi. Ama yine de içini kurcalayan, kendini korkutan bişi var. Çocuk lise öğretmeni. Öğrencileri bile çok sert sürekli bizi azarlıyor diyormuş.7 ayda kaç kere kaç saat görüştüler ki sanki. O zamanlarda nazik davranmış olabilir. Böyle kötü anı sanı olan biriyle uzun mesafe ilişkisi yasamak cesaret isi. Aşık da değil belliki hiç gerek yok
Kız şu an görüşüyor yani ilişkileri resmi artık. Ama uzak ilişki. Yine de nişan olmadan önce emin olmak istiyor.Kafa karışıksa bu iş bugün bitmezse yarın biter ...
Bir de çok kişiye sormuş hep de aynı cevapları almış madem bir uygulamaya gitmeyecekti neden bu kadar deşmiş ki ?
Özel değilse neden terkettiğinizi söyleyebilir misiniz?Benim bir erkek arkadaşım da toplum tarafından hoş karşılanmayan, madde kullanan, kavga anında annesinin bile üstüne yürüyen biriydi. Ama benim yanımda kedi yavrusu gibiydi. Asla sesini yukseltmez, elim kapiya çarpsa üzülür, yokuslarda sırtında taşır, şiirler şarkılar , her saniye iltifatlar...
Maske demiyorum kesinlikle ama bana karşı hep aşırı özenli ve nazikti. İçini bir bana açtığı için böyle olduğunu düşünürdüm. Yıllar geçti terkettim , yine aynı-nazik kibar ağlak haline devam etti. Ta kii başkasıyla ve mutlu olduğumu ogrenene kadar!
Sonrasindaysa Aileme benim özel hayatımı ve yeni sevgilimi anlatan mesaj atmalar, yeni sevgilime ulaşmalar...
Yani diyeceğim o ki bir insan kötüyse elbet kötü yönünü gösterecektir. Ama bugün ama yarın.
O yüzden yol yakınken yol vermesi çok daha isabetli bir karar olur.
Eyvallah emin olmak istemek herkesin hakkı ama kaç kişiye sorduysa hep kötü cevaplar almış .. sizce de nişanlanıp nişan atması mı gerekiyor gerçek yüzü görmesi için ????Kız şu an görüşüyor yani ilişkileri resmi artık. Ama uzak ilişki. Yine de nişan olmadan önce emin olmak istiyor.
Arkadaşıma çok iyi ve nazik ama. Kendi eski ilişkilerini anlattığında hep kızları suçlamış. O bana umut verdi, şu bana şöyle davrandı, bu böyle yaptı şeklinde. Mazlumu oynamış yani. Arkadaşım da inanıyor aslında ama sanırım içinde ufak da olsa bir şüphe var.Demekki maske takıyor...
Tüm bu olumsuzluklara rağmen devam mı edecek?
Sanki hiç erkek kalmamışçasına!!!
Göstermez tabi.Öyle olsa şimdiye kadar gerçek yüzünü göstermezmiydi diyor. Çok ilgili ve alakalı. Sürekli konuşuyorlar telefonda.
Ben diyorum ki belki de arkadaşımı çok seviyor ve ona çok farklı davranır belki de ideal eş olur. Sevdiklerine farklı davranıyordur belki.Eyvallah emin olmak istemek herkesin hakkı ama kaç kişiye sorduysa hep kötü cevaplar almış .. sizce de nişanlanıp nişan atması mı gerekiyor gerçek yüzü görmesi için ????
Arkadaşıma çok iyi ve nazik ama. Kendi eski ilişkilerini anlattığında hep kızları suçlamış. O bana umut verdi, şu bana şöyle davrandı, bu böyle yaptı şeklinde. Mazlumu oynamış yani. Arkadaşım da inanıyor aslında ama sanırım içinde ufak da olsa bir şüphe var.
Sanmıyorum kendini suçlamaz herhalde.Ben şöyleyim,ben böyleyim
Şu kıza şunu yaptım, bu kıza bunu yaptımda ondan bitti ilişkilerim der mi peki?
Konu arkadaşınızın dimi ? Neden bu ısrar onu anlayamıyorum !!!Ben diyorum ki belki de arkadaşımı çok seviyor ve ona çok farklı davranır belki de ideal eş olur. Sevdiklerine farklı davranıyordur belki.
Sanmıyorum kendini suçlamaz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?