Bir erkek hoşlandığı bir kıza bambaşka davranıyorsa bu iyi bir şey mi yoksa sonradan acısı çıkar mı?

Özel değilse neden terkettiğinizi söyleyebilir misiniz?
Olmayacak ilişkileri inatla sürdüren bir insan değilim . Karşıdaki kişi ile evlenme ihtimalinden korktuğum için ayrıldım çünkü sorumsuz biriydi. Doğmamış bebelerime daha sağlıklı (madde/sigara kullanmayan), daha sorumlulik sahibi, daha iyi bir baba bulmam gerektiğini düşündüm
KK'daki kadınlara da tavsiyemdir. Evlilik kararı almadan önce 'boyle bir babam olsun ister miydim?' diye sorsunlar. Bence bu da onemli bir annelik gorevi^^

Konu arkadaşınızın dimi ? Neden bu ısrar onu anlayamıyorum !!!

Bu adam kaç kere nişan yapmış , demek ki onları da sevmiş zamanında !!!!
Konu arkadaşımın. Benim hikayemi biliyorsunuz zaten eski mesajlarımdan. Bilmiyorum bence arkadaşımın da kafası karışık ama belli ki aşık da olmuş. Ondan geri adım da atmak istemiyor. Size fikir danışalım dedik.

Öyle olsa şimdiye kadar gerçek yüzünü göstermezmiydi diyor. Çok ilgili ve alakalı. Sürekli konuşuyorlar telefonda.
Göstermezdi, insanlar aynı eve girmeden birbirlerini tam anlamıyla tanıyamazlar.
Çok merak ediyorsa tersine gitsin bi test etsin. Zaten o kadar vukuatlıysa kendini gizlemez. Sinirlenince kontrolü kaybedip kendine dönüşür.

Olabilir mantıklı.

Birçok erkek nasıl birisi olduğuna dair sinyaller veriyor ama kadınlar görmek istemiyor çoğu zaman, bile bile lades diyorlar.
Bazıları kendini gizlemeyi başarıyor ya da karakterini açığa vuracak bir durum henüz yaşanmamış oluyor.

Benim de çok eski bir ilişkimde erkek arkadaşım çok çok iyi bir insandı. İlk 8-9 ay hiç tartışmamıştık bile, üzerime titrerdi, çok aşıktık, en ufak şüphe uyandırmıyordu bende karakterine dair. Ne zaman saçma bir sebepten ilk tartışmamızı yaşadık, adamın içinden canavar çıktı.

Ondan sonraki hiçbir ilişkimde ilk tartışmaya kadar ciddi gözle bakmadım. Kamusal alanda, evde, telefonda vs mutlaka tartışırım, karşımdakinin tepkilerine ve vücut diline bakarım.
Çünkü her ilişkide er ya da geç tartışma olur. Sinir anında karşındakinin neye dönüştüğünü, sınırlarını bilmek önemli. Hiç kavga etmediğim adamla evlenmem.

Arkadaşınız hiç olumlu bir şey duymamış. Hiç tartışma da olmamıştır bu kadar uzun aralıklarla görüşünce. Ayrılmayacaksa da şimdiden evlilik düşünmesin derim.

Yani bir ömür geçireceksek illa ki ufak tartışmalar olacak, belki büyük kavgalar da olacak. Adamın tartışırken neye dönüştüğünü evlenmeden önce görmek lazım
benim anladığım kadarıyla adamına göre davranıyor. Yani kızları hiç sevmiyormuş. Birine demiş ki bu kızların hepsi entrikacı. Ayrıca lise öğretmeni. Öğrencileri korkularından yanına gidemiyorlarmış. Sürekli bağırıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…