Bir erkek karısına neden sırtını döner ek uyur

Bazı insanlar bunalıyor öyle sarmaş dolaş yatmaktan ya da yanında birinin yatmasından,eşin de o tarz sanırım.

Size sarilmamasinin yaninda bence daha bir cok sorun var. Anladigim kadariyla kizinizda varmis,yahu anlamiyorum daha 20 yasinda evli olmak birde ustune cocugunuz olmasi niye yani ne aceleniz var hayat kacmiyor emin olun. İlla sarilarak uyumak sart degil belki herkesin dedigi gibi adam sevmiyordur dipdibe uyumayi ama sizin sorunlariniz bambaska bence. Ve seven insan sevgisini bir sekilde gosterir diye dusunuyorum yatmadan once bir kere opse iyi geceler dese bile bu size yeter belliki adam bunlari bile yapmiyor. Pesin hukum vermek istemiyorum bunu yargilamakta bana dusmez ama sadece fikrimi soyleyecegim esiniz sizi sevmiyor. Bunu sadece bu konudan degil onceki konunuzdada gordugum kadariyla. Arkadasim hadi bu yasta evlendin,ama bu cocuk acelesi neden anlayamiyorum ben bunu. Olan kiziniza olmaz insallah. Allah sonunuzu hayir etsin insallah.

Bence de sorun sadece sırtını dönüp yatması değil ki her şey normal olsa bunu umursamazdın senin bambaşka sorunların var bu sadece buZdağının görünen kısmı.. Bence sen orda sevgisiz kalıyorsun

Bende sırtımı dönüp uyurum, o tarafa daha rahat benim için
Alışkanlıktı ama şimdi bi de kızım var beşiği benim tarafımda, rahatlık hak getire

Ben bi konu okumuştum aldatılmış mıydı neydi
Yine de nefesini içime çekerek yatardım sensiz naparım diye bişeyler yazmıştı kendimden şüpheye düşmüştüm, nefes içe mi çekilmeli yoksa rahatsız mı olunmalı diye

Görücü usulü isteyerek ama fazla sevmez

valla ne diyelim, bu gorucu usullerinde cok iyi sonuc veren evlilikler de oluyor hani nisanlilik doneminde esler birbirine isiniyor asik oluyorlar , ama bazende bir taraf birseyler hissetmeye basiyor diger taraf ise iste eli yuzu duzgun ailesi aileme uygun falan filan gibi mantikli seylere dayanarak yola cikip evleniyorlar. Eh erkeklerin temelinde cok incelik romantilik olmadigini varsayarsak, birde cok birsey hissetmeden aileler uygun gordu diye evlenildiyse boyle sizinki gibi sonuclar ortaya cikabilir.

Aman siddet kavga saygisizlik olmasinda, eger evliliginiz yeniyse belki esiniz zamanla size alisir aranizdaki bag guclenir.

Semra-e Başka birinin konusuna yazdığınız mesaj
Sarilmamasindan daha çok takılmaniz gereken şeyler var
Kusura bakmayın ama eşiniz sizi sevmiyor sadece evli

Jessey siz ben çok yaşayacaksınız aynı şeye takılmışız tam onu yazıyordum ben de...
konu sahibi,eşiniz eski sevgilisiyle konuşuyormuş,buna takılmanız gerekmez miydi ?

Kocanız eski kız arkadaşı ile mesajlaşıp konuşuyor, 24 yaşında kız kardeşi ile birlikte uyuyor. Siz neden bana sarılmıyor diye dert ediniyorsunuz.

Ne alaka yaaaaa bende asla yüzyüze ya da sarmaş dolaş uyuyamam. Bunu abartacak ne var anlamıyorm adamı rahat bırakk

Benim eşim arkadaşlarım anem falan helsi boyle sarılıp nir öpmee durumdalar sürekli.
Eee ama ben sevmiyorum. Kalbimin atısları hızlanıor bunalıyorum.herkes sevmek zorunda degil yani.
Ay hele ki yazın terler insan.
Beni boyle kabul ettiler
Uzatılacal bir durum degil bence

Igrenc.
Birinin nefesini ice cekmek nedir ya... Sevgi olcutu olarak bunlara kaldiysak...
:)

malesef herkez pinokyo gibi odundan insana dönemiyor bazıları odun kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…