• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkek,Kız Arkadaşının Giyimine Ne Derece Karışabilmeli?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Bir Erkek,Kız Arkadaşının Giyimine Ne Derece Karışabilmeli?

karışmamalı........................................................................

sizi bişi diyimiiii benim kıyafetime tamamen karışıyo hayatımdaki insan

Açıkçası ben bana karışılmasından çok hoşlanmayan biriyim.Sonuçta ben 26 yaşına gelmiş nerde nasıl giyinileceğini bilen bir bayanım.Erkeğin karışması bana çok tuhaf geliyor bizim aklımız yokmuş gibi.Allahtan sözlüm de kesinlikle karışmayan biri.Ama nedir ki tabi fikirlerini söylerler buna bir şey demiyorum ama karışmak farklı fikir söylemek farklı.Ben sadece fikir söylemeleri taraftarıyım.Zaten insan sevdiğinin fikirlerine önem verir "ben bunu pek beğenmedim" dediğinde içi rahat onu giyemez ve büyük ihtimal değiştirir.O yüzden karışmaya gerek yok.Fikir belirtsinler yeter..Seviyorsam fikirlerine önem de veririm.

Maalesef kıskanç bir adam kocem...
Flört dönemimizde karışmasına izin vermiyordum.
Ama evlenince biraz yumuşadım.
Göğüs dekoltesinden, belimin ya da göbeğimin açılmasından
çok rahatsız olur. Bende bunlara dikkat ederim.
Ama abartmasına izin vermem...
Bazen pantolonlarımın dar olmasına takılır, bazen elbisemin tüm
hatlarımı çıkarmasına... Yani ona göre hatlarımı çıkarıyor, bana göre yok öyle birşey....
Ama bunlara o takılsada ben müsaade etmiyorum.
İkimizin için orta bir yol buldum. Onu bozmamaya çalışıyorum.

Evlenince birşey diyemem ölçülü olduğu sürece tabiii ama sevgili iken müdahelelerine izin verilmemeli bence....

karışmalı.....
niye mi beni kıskandığınıbelli etmeli , bana neyin yakışıp yakışmadığını söylemeli....
ben ona karışıyorsam oda karışmalı.....

bence eğer bayan giyinme tarzını abartıyorsa kesinlikle karışmalı..hiçbir erkek yanında kendini teşhir eden bir bayanla gezmek istemez..benim nişanlılık döneminde ve evlilik hayatımız boyunca hiç karışmadı çünkü fırsat vermedim çünkü nerede ne giyeceğimi,nasıl giyineceğimi ben bilirim..ama dediğim gibi erkekler yanındaki bayan için çevreden gelen tacizlere dayanamaz..sonuç ya karakolda biter yada düzelmiyorsa ayrılıkla biter...insan gerçekten sevdiğine karışır..sevmediğiyse zaten hoşuna bile gider açık saçık giyinmesi diye düşünüyorum ben...

............................................

Son düzenleme:
Kıyafetime karışılmasından hiç hoşlanmam ben..:kızgın:
Hee "yakışmış yakışmamış ya da maviyi değil kırmızı alalım" demesini anlayabilirim.Açık saçık olduğumda bana sataşmasınından da, kendi kendine söylemesinden de, kıskançlıktan trip atmasından da hoşlanırımnaniknanik
Ama istediğini yaptırmaya çalışması,baskı yapması beni hiç mutlu etmez. İnada bile bindirebilirim
30 yaşımdayım,nerede ne giyeceğimi bilemeyeceksem ne işim var onun yanında?:mymeka:
Ki bugüne kadar kendi anam babam karışmamış bana:dilcikar:

Lalem ağzımdan almışta yazmışsın..
Hiç kimsenin giydiklerime karışmasından hoşlanmam ve izin vermem.
Beni büyüten bugüne getiren annem babam bana karışmamışsa , feriştahı gelse karıştırmam.
Yalnız şu var , sadece eş ve sevgili karışması ( karışmak demek bile itici geliyor bu arada) dışında eğer resmi bir davete katılacaksam resmi giyinirim , iş ortamında istenen tarzda giyinirim bu konularda hassas davranmalı insan , karışmak olarak algılanmamalı toplum kuralı olarak algılanmalı..
İş fikir vermek , öneride bulunmaktan çıkıp karışmaya dönerse bende inatlaşırım eşimle..
Her erkek gibi eşiminde içinde sakladığı gizli bir maçoluk olmasına rağmen , her zaman ortaya çıkarmıyor bu kişiliğini :) bu konuda anlayışlı ve saygılıdır.Zaten böyle olmasaydı onunla evlenmez hatta flört falan da etmezdim büyük konuşmayım ama..

Kıyafetime karışılmasından hiç hoşlanmam ben..:kızgın:
Hee "yakışmış yakışmamış ya da maviyi değil kırmızı alalım" demesini anlayabilirim.Açık saçık olduğumda bana sataşmasınından da, kendi kendine söylemesinden de, kıskançlıktan trip atmasından da hoşlanırımnaniknanik
Ama istediğini yaptırmaya çalışması,baskı yapması beni hiç mutlu etmez. İnada bile bindirebilirim
30 yaşımdayım,nerede ne giyeceğimi bilemeyeceksem ne işim var onun yanında?:mymeka:
Ki bugüne kadar kendi anam babam karışmamış bana:dilcikar:

ah bunları benim kocama bi anlatabilsem :oklava:
bi çağ atlamış olurduk herhalde yok anlamıyor anacım anlamıyor
sadece sunu söylücem denize gittiniz herkes bikinili ve üssüz güneşleniyor
sizinkide öyle bi ortamda siz güneşlenirken üstünüzü havluyla örtüyor
ne diyeyim ben kocama çok gerilerden geliyor çok

Karışmamalı...
Alışverişe çıktıysak, cnm beyazsın zaten, beyazı değil de siyahı al, sana daha çok yakışıyor diyebilir.
Bu da zaten karışmak değil fikir vermektir sanırım.

Kolsuz giydiğimde bilinçli olarakjeyyar iç çamaşırımın askıları düşünce toplamıyordum ilk yazımızda, test etmek içinjeyyar Baktım ki omuzumdan sarılıyor bana, çaktırmadan askıları tişörtün omuz yerlerine yerleştiriyor, ama tek kelime etmiyor. İşte demiştim bu adam sevilmez de ne yapılır.:asigim: Neyse ki testi çabuk geçtiydi de, ben de hiç adetim olmadığı şekilde yani askılarım görünür şekilde gezmeyi bırakmıştım:utangac:

Çok açık olduğunu düşündüğünde tepkisini dile getirebilir sonuçta sevgilisiyim kıskanır elbet..gerçi hiç de öyle çok açık giyinmem ben..ne giyeceğimi gayet iyi bilirim ve de giyimime karışmasından nefret ederim o da bilir bunu giyme dese bile umursamam giyerim sonuçta ben kendimi güzel hissetmeliyim o kıyafetin içinde..Onun kıskançlığı da çok dikkat çekici olup da diğer erkeklerin bana bakması..Valla açık giyinmediğim sürece hiiiç umrumda değil kim bakarsa baksın ben güzel giyinmeyi seviyorum :dilcikar:

karışmak derken fikrini söleyebilir tabiki ama ben rahatsızlık yaratacak bi kıyafeti zaten kendim giymeyeceğim için bi sorun olmaz.erkek arkadaşım hep söyler sen nerde ve nasıl giyinmesi gerektiğini çok ii biliyosun herşeyi dozunda yapıyosun diye o yüzden bi sorun olmuyoo.ama onun düşünceleride benim için çok önemli rahatsız olduğu noktayı bilmek isterim.bende ona söyleyeceğim gibi

kesinlikle karışamaz. izin vermem yani, büyük konuşmak gibi olmasın ama...

birincisi; benim bi ailem var ve hayatımdaki insan onlar kadar burnunu sokamaz işime.

ikincisi; beni ilk tanıdığı zaman da böyle giyiniyordum, şimdiden sonra değiştirmeye kalkmak neden_? nerde yani olduğu gibi kabul etmek.

üçüncüsü de; ben zaten kapalıyım :roflol: gerçi olmasaydım da nişanlım byle şeyleri sorun edecek biri değil, açık olsaydım bile giyinmesini biliyorum değil mi sonuçta!! ne doğru ne yanlış kendim ayırt edebiliyorum çok şükür, çocuk değiliz yani (:

Valla benim sevgilim bal gibi de karisiyor(du) giyimime..
Bel,gögüs catali ve göbegin acilmasindan nefret eder..
Ben de dogrusu önceden fazla dikkat etmiyordum böyle seylere,ama simdi bazi hanimlarda görüyorum da yerine göre gercekten o acik yerler dikkat cekiyor..
Dolayisiyla ben de cok dikkat etmeye basladim..

kadın ne kadar tavız verırse o kadar karısır erkek..:kahve:
bu tamamen kadının elınde..tatlicadiarzu

Ben karışmasına izin vermem çünkü karışacağı boyutta bi açık kıyafet giymiyorum.Onun sevmediği şeyler belli dekolte,mini etek,belinin görünmesi vs. zaten bunlara bende dikkat ettiğim için bu konuda bi sorunumuz olmuyor

bana karışıo sevgilim bazen aşırı derecede abartsada zoruma gitmio.kıskanıo beni ne yapsınn : ) bende karışırım ee tabi onun açık giyinme gibi bişeyi söz konusu diil ama yakışmış veya yakışmamış giyme derimm.bizz böyleyizz yani ;)

Back
X