• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek konuştuğu bir kızı en yakınına nie söylemez???

Nazar değer diye dememiştir :D şaka bir yana netleşmeden söyleyince benimde işlerim bozuluyor belki öyle birşeydir. Yada onlarda adını koymamıştır.

Konu sahibi çocuktan hoşlanıyor.
Normalde konuştuğu kızları hep söylemiş,ama bu seferkini söylememiş.O da sebebini merak ediyor acaba onun için önemli de o yüzden mi söylemiyor diye.
hah teşekkür ederim :)

konu sahibine cevabım ise;
net bir şeyler hissetmiyorsa bahsetme gereği duymamış olabilir.
diğer ihtimal ise bu zamana kadar bu kadar yoğun hisler beslemediyse ve bu ilişkisinde daha yoğunsa bahsetmek istememiş olabilir.
iki ihtimal de olabilir ama sen daha iyi tanırsın. ayrımı sen bul...

tanıdığınız biri olduğu için kim olduğunu söylemek istememiş olabilir, bir de öylesine takıldığı biri olduğunda da söylemeyebiliyorlar. Benim bi arkadaşım da normalde herşeyini paylaşırken tanıdığım bi kızla çıkmaya başlamışlardı ve ben kızdan öğrenmiştim, garipsemiştim. bi kaç ay sonra ayrıldılar. Zaten aşk acısı çekiyodu kız da kendinden hoşlanıyor diye takıldı. Bana söylememe sebebini de kızı sevmediğini bildiğim için kızacağımı bildiğinden benden gizlediğini düşünüyorum. Kız da öyle geçici heveste olduğu için karışmadım. Geçti gitti. Ama arkadaştan hoşlanıyorsanız uzaklaşın ya da söyleyin , öyle hayat geçmez

tanıdığınız biri olduğu için kim olduğunu söylemek istememiş olabilir, bir de öylesine takıldığı biri olduğunda da söylemeyebiliyorlar. Benim bi arkadaşım da normalde herşeyini paylaşırken tanıdığım bi kızla çıkmaya başlamışlardı ve ben kızdan öğrenmiştim, garipsemiştim. bi kaç ay sonra ayrıldılar. Zaten aşk acısı çekiyodu kız da kendinden hoşlanıyor diye takıldı. Bana söylememe sebebini de kızı sevmediğini bildiğim için kızacağımı bildiğinden benden gizlediğini düşünüyorum. Kız da öyle geçici heveste olduğu için karışmadım. Geçti gitti. Ama arkadaştan hoşlanıyorsanız uzaklaşın ya da söyleyin , öyle hayat geçmez
Tşkler acı çekecem ona durdukça gsliba

Demekki en yakını degilmissin. Iste bu yüzden bir kizla erkek kanka olamaz diyorum. Mutlaka taraflardan biri bi süre sonra yan gözle bakıyor. Bu okudugum kaçıncı konu kankasina asik olan.

Back
X