- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
O seni abla olarak görüyor abla sevmiyor seni sana ne onun konuştuğu kızdan tavrını anladı onu beğendiğini sana demiyor artık bir şey üzgünüm dilancım başka kankalara artıkGaliba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O seni abla olarak görüyor abla sevmiyor seni sana ne onun konuştuğu kızdan tavrını anladı onu beğendiğini sana demiyor artık bir şey üzgünüm dilancım başka kankalara artıkGaliba
O gözle bakmıyor ama o bana herşeyini söyler bu sefer konuştuğum biri var ama kim diye sordum söylemedi normalde ben sormadan söylerGaliba
sadece konuşuyorlarsa neden söylesin ki..
tam net mi anlatamadın bilmiyorum ama liseli gibi.
KötüsünO seni abla olarak görüyor abla sevmiyor seni sana ne onun konuştuğu kızdan tavrını anladı onu beğendiğini sana demiyor artık bir şey üzgünüm dilancım başka kankalara artık![]()
Ben doğruyu diyorum adam sana abla demiş kankasınız sen peşinden koşuyorsun kızı sana dese ne yapacaksın ara mı açacaksın yapamayacağınız şeylere bulaşmayınKötüsün
Anlamadınız beni normalde konuştuğu kızların hepsini söyler bu sefer söylemedi
hah teşekkür ederim :)Konu sahibi çocuktan hoşlanıyor.
Normalde konuştuğu kızları hep söylemiş,ama bu seferkini söylememiş.O da sebebini merak ediyor acaba onun için önemli de o yüzden mi söylemiyor diye.
Tşkler acı çekecem ona durdukça gslibatanıdığınız biri olduğu için kim olduğunu söylemek istememiş olabilir, bir de öylesine takıldığı biri olduğunda da söylemeyebiliyorlar. Benim bi arkadaşım da normalde herşeyini paylaşırken tanıdığım bi kızla çıkmaya başlamışlardı ve ben kızdan öğrenmiştim, garipsemiştim. bi kaç ay sonra ayrıldılar. Zaten aşk acısı çekiyodu kız da kendinden hoşlanıyor diye takıldı. Bana söylememe sebebini de kızı sevmediğini bildiğim için kızacağımı bildiğinden benden gizlediğini düşünüyorum. Kız da öyle geçici heveste olduğu için karışmadım. Geçti gitti. Ama arkadaştan hoşlanıyorsanız uzaklaşın ya da söyleyin , öyle hayat geçmez
Yakın durdukçaTşkler acı çekecem ona durdukça gsliba
Ya yine söylüyordu bana bununla konuşuyorum dieciddi değildir belki