Bir erkek nasıl kıvama getirilir?

Çevrende gördüğün eşi/sevgilisi için pervane olan erkekler zaten kendini karşısındakinin mutluluğuna adamış oluyor. Sonradan olmuyorlar yani. Sen sanıyorsun ki kadınlar şekillendiriyor adamları. Ama zaten adam buna meyilliyse ve karşısındaki kadını da doğru kadın olarak görüyorsa yapıyor.
niyeyse etrafimdaki herkes mutluluk sarhoşu ben de dert babasıyım :D acaba bende mi sorun var diyorum.

Hiç ugrasamam. . Ben kıvama getirdiktenn sonra ne anlamı kaldı onun ?? Hazir kıvama gelmisler varken boşver uğraşma derim ..
kimsenin alnında kıvamı tam tutmuş romantik erkek yazmiyor ki. insan birini seviyor alışıyor bi bakıyor ki o insan odun ilgisiz biri. ve alıştığı insanı kıvama getirme yollari arıyor.

Size uygun olmayan birini kendinize uygun hale getirmeye çalışmayın. Gidin size uygun olanını bulun.
Zaten size uygun olmayan birine nasıl aşık olabiliyorsunuz onu da hiç anlamıyorum ya neyse. İnsan ayakkabı, elbise seçerken bile daha hassas davranıyor.

kimsenin alnında kıvamı tam tutmuş romantik erkek yazmiyor ki. insan birini seviyor alışıyor bi bakıyor ki o insan odun ilgisiz biri. ve alıştığı insanı kıvama getirme yollari arıyor.
Ee o insani seviyorsan alisiyorsan demekki her yönüyle kabul etmişsin sevmissin alismissin ne diye kıvam arıyorsunki ? çünkü sen öyle sevdin alıştın o adama..

Size uygun olmayan birini kendinize uygun hale getirmeye çalışmayın. Gidin size uygun olanını bulun.
Zaten size uygun olmayan birine nasıl aşık olabiliyorsunuz onu da hiç anlamıyorum ya neyse. İnsan ayakkabı, elbise seçerken bile daha hassas davranıyor.
size uygun değildir üzgünüz diye alnında yazmiyor. tanıdığım ve şimdiki insan arasında dağlar kadar fark var.

Bir de istediğin kadar kıvama getir evlenince bozulabiliyor. Öylesi de var yani. Evlilik öncesi ilgi manyağı erkek evlendikten sonra bambaşka biri oluyor. Çözümü ben bulamadım bulan üstüme atsın çaresini :deli:

Bir insanın içinde yoksa bir taktik uygularsın iki taktik uygularsın ama sonra yine aynı olur. Onun için beklentini azalt ya da istediğin gibi biri ile beraber ol

Back
X