- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 18
- 28
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
EvetÖnceki konu ile bağlantılı mı?
Güzel olsaydi kabul ederdik. Simdi gelirse belkide daha gitmeyecek sartlari zor olduğu icin oda sevmiyorGittiği yer güzel olsaydi senin adini anmayacakti bile.
Ben bosvermeni tavsiye ediyorum. Önüne bak, daha akli basinda insanlar cikacaktir karsina.
Zaten evlenince hakkaride yaşamak cok zor olurdu senin için eve kapanip kalacaksin. Sosyal arkadaslarin olmayacak, olursa bir iki komşu
Bundan bir önceki öpmeli yemeli sevmeli konuyu açtığınıza göre sizin bu çocuğu süründürme gibi bir niyetiniz yok benceSevgilim memleketine taşındığı icin ayrilmistik bilen bilir konu açmıştım. Gitmesi gerekiyordu isi ve evi orda oldugu için ve hic gelmicekti. Ve gitti. Ben uzaktan yapamam dedim çünkü hic gelmicekti ve hakkariye gitmemi isticekti evlenince. Oda bitirecegimi anladi uzak davrandı ayrildik. Bugün yazdi bana alisamadim buraya dedi sartlar cok kotuymus elektirk net yokmus gelicem geri dedi. Bende gelirsen beni unut dedim. Seni hayatımda istiyorum adi konulmus bir şekilde dedi. Onceden de sıkıntılarımız olmuştu iki kere ayrilmistik. Sizce ne yapmam lazım
Kabul edicem ama hemen tamam demek istemiyorum sürünsün akillansin istiyorum hemen elde edemiceni anlasin istiyorumBu süründürme isteği nerden geliyor ? Hayır yani illa bi bedel mi ödetmen gerek kabul edeceksin çocuğu tekrar besbelli.
Ayrılıp barışınca olmuyor ilk baştan hata yapmışsın bence ama hemen evet deme biraz süründür seni basite almış takmamış kafasına göre ayrıl barış yapıyor bakarsın durulama göre ama ben olsam çokta takmamSevgilim memleketine taşındığı icin ayrilmistik bilen bilir konu açmıştım. Gitmesi gerekiyordu isi ve evi orda oldugu için ve hic gelmicekti. Ve gitti. Ben uzaktan yapamam dedim çünkü hic gelmicekti ve hakkariye gitmemi isticekti evlenince. Oda bitirecegimi anladi uzak davrandı ayrildik. Bugün yazdi bana alisamadim buraya dedi sartlar cok kotuymus elektirk net yokmus gelicem geri dedi. Bende gelirsen beni unut dedim. Seni hayatımda istiyorum adi konulmus bir şekilde dedi. Onceden de sıkıntılarımız olmuştu iki kere ayrilmistik. Sizce ne yapmam lazım
Onlar beraberken yasanan seylerdi suan farklı konuBundan bir önceki öpmeli yemeli sevmeli konuyu açtığınıza göre sizin bu çocuğu süründürme gibi bir niyetiniz yok bence
Eski konunu yeni okudum, kesinlikle sana uygun değil.Güzel olsaydi kabul ederdik. Simdi gelirse belkide daha gitmeyecek sartlari zor olduğu icin oda sevmiyor
Nerde hata yapmışımAyrılıp barışınca olmuyor ilk baştan hata yapmışsın bence ama hemen evet deme biraz süründür seni basite almış takmamış kafasına göre ayrıl barış yapıyor bakarsın durulama göre ama ben olsam çokta takmam
Sürününce akillanacagi kanısına nerden vardin?Kabul edicem ama hemen tamam demek istemiyorum sürünsün akillansin istiyorum hemen elde edemiceni anlasin istiyorum
NedenEski konunu yeni okudum, kesinlikle sana uygun değil.
Ayyy komediBundan bir önceki öpmeli yemeli sevmeli konuyu açtığınıza göre sizin bu çocuğu süründürme gibi bir niyetiniz yok bence
Çocuk seninle cinsellik icin görüşüyor diye bir cikarimda bulundum. Sen daha duygusalsin.
Sana şöyle söyleyim yiğenim de senin gibi 3 4 kez ayrılıp barıştı ilk ayrılmalarıda çocuğun eski sevgilisi yüzünden dedi Bi şekilde affwttirdi ben söylemiştim ondan Bi b*k olmaz diye daha sonra askere gitti orda da 15 yaşındaki kızla konuşmuş yiğenim yakalamış seni nerenden yemeye başlayım diue mesaj görmüşNerde hata yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?