Bir erkek nasil süründürülur

Meralmeryemm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
357
76
18
28
Sevgilim memleketine taşındığı icin ayrilmistik bilen bilir konu açmıştım. Gitmesi gerekiyordu isi ve evi orda oldugu için ve hic gelmicekti. Ve gitti. Ben uzaktan yapamam dedim çünkü hic gelmicekti ve hakkariye gitmemi isticekti evlenince. Oda bitirecegimi anladi uzak davrandı ayrildik. Bugün yazdi bana alisamadim buraya dedi sartlar cok kotuymus elektirk net yokmus gelicem geri dedi. Bende gelirsen beni unut dedim. Seni hayatımda istiyorum adi konulmus bir şekilde dedi. Onceden de sıkıntılarımız olmuştu iki kere ayrilmistik. Sizce ne yapmam lazım

Gittiği yer güzel olsaydi senin adini anmayacakti bile.
Ben bosvermeni tavsiye ediyorum. Önüne bak, daha akli basinda insanlar cikacaktir karsina.
Zaten evlenince hakkaride yaşamak cok zor olurdu senin için eve kapanip kalacaksin. Sosyal arkadaslarin olmayacak, olursa bir iki komşu

Güzel olsaydi kabul ederdik. Simdi gelirse belkide daha gitmeyecek sartlari zor olduğu icin oda sevmiyor

Bundan bir önceki öpmeli yemeli sevmeli konuyu açtığınıza göre sizin bu çocuğu süründürme gibi bir niyetiniz yok bence

Ne yapman gerektiği cok açık ama yine de sen bilirsin surundurmeye lüzum yok bitmiş herkes yoluna bakmali bence

Ayrılıp barışınca olmuyor ilk baştan hata yapmışsın bence ama hemen evet deme biraz süründür seni basite almış takmamış kafasına göre ayrıl barış yapıyor bakarsın durulama göre ama ben olsam çokta takmam

Seninki ayagına celme takılıp yere dusurdukten sonra anca kollarından cekerek surundurulur.

Adam giderken uzaklığı hisset dıyıp uzak davranmış akabinde ayrılmıştı senden.
Simdı kuyrugu sıkıstırmıs, vakit gecırmek ıcın insan arıyor hepsi o.
Sen asık oldugunu dusunup surundurecegını sanıyorsun.
Sonunda gene o terk edecek haberin olsun.

Birlikte yaşamaya meyletmis insanların böyle ego savaşlarına girmesini, karılarını kocalarını sevgililerini 'kopek etme' sevdasını, burnu sürtme fantezisini hic anlamadım ve anlamayacağım..
Yanınıza yakistirdiginiz,ileride çocuklarınızın babası olarak görmeyi istediğiniz adam mı 'burnu sürtecek' olan
Ömür dedigin uzun bir yol, onun hatalarında siz burnunu sürtün,gün olup sizin hatanız olduğunda o dümeni ele almaya çalışsın sizin burnuzu sürtsün.
İlişki mi bu? Yaptığı şeyi hazmedemiyorsan devam etme.
Bu kadar basit . Ha, unutabilecegin birşeyse gönlünü alması için fırsat tanı. Bakalım neler vadedecek

Nerde hata yapmışım
Sana şöyle söyleyim yiğenim de senin gibi 3 4 kez ayrılıp barıştı ilk ayrılmalarıda çocuğun eski sevgilisi yüzünden dedi Bi şekilde affwttirdi ben söylemiştim ondan Bi b*k olmaz diye daha sonra askere gitti orda da 15 yaşındaki kızla konuşmuş yiğenim yakalamış seni nerenden yemeye başlayım diue mesaj görmüş

Daha önceleri de yiğenim ayrılmak istedi annesini aradı çocuk senin kızın orsp diye Bi ton olaylar

Karakterli insanlar da var bu dünyada bazı kızlar bunu Bi anlayamadınız yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…