- 14 Ağustos 2018
- 20.994
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.434
- 598
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
zaten laçkası çıkmış 3 kere ayrılmışsınız toplam, o adı konulmuş şey olunca seni oraya sürükliycek, orayı beğenseydi umrunda olmıycaktın şu an sadece bi tercihsin onun için daha sayayım yani ne gerek var kabul etmeye.bir milyon tane sorundan konu açacaksın ben bile tahmin edebiliyorum.erkek mi kalmadı memlekette engelle bitsin gitsin.Kabul edicem ama hemen tamam demek istemiyorum sürünsün akillansin istiyorum hemen elde edemiceni anlasin istiyorum
Sevmese adini koymak ister mi sen düşün. Gelirse daha gitmeyecek yapamıyor kendi de orda çünkü. Niye tercih olayim başka kiz mi yokzaten laçkası çıkmış 3 kere ayrılmışsınız toplam, o adı konulmuş şey olunca seni oraya sürükliycek, orayı beğenseydi umrunda olmıycaktın şu an sadece bi tercihsin onun için daha sayayım yani ne gerek var kabul etmeye.bir milyon tane sorundan konu açacaksın ben bile tahmin edebiliyorum.erkek mi kalmadı memlekette engelle bitsin gitsin.
ille taktım affedicem diyosan da süründürme falan boş işler, bir kere yaparsın diğerinde heh nasılsa sonunda affediyo der takmaz ve her haltı yer.
Bilmiyorum hiç denk gelmedim konular arasında o kadar çok uçurum var ki nasıl yorumlayacağımı bilemedimAyyy komediyok bu kız açınca 3 konu birden acıyor geçende böyle yapti
aynen kesin aşkından ölüyo bence deSevmese adini koymak ister mi sen düşün. Gelirse daha gitmeyecek yapamıyor kendi de orda çünkü. Niye tercih olayim başka kiz mi yok
Senin gibi türlü dengesizliklerini çeken başkasını bulamamış demek ki. Herkes de kollarını açıp onu beklemiyor ya.Sevmese adini koymak ister mi sen düşün. Gelirse daha gitmeyecek yapamıyor kendi de orda çünkü. Niye tercih olayim başka kiz mi yok
Terk edecek olan da istemeye gelirim dermi. Ablam dediki eğer ciddiyse gerçekten nabzını yokla istemeye gelsin gelmesse anlarsın dediSeninki ayagına celme takılıp yere dusurdukten sonra anca kollarından cekerek surundurulur.
Adam giderken uzaklığı hisset dıyıp uzak davranmış akabinde ayrılmıştı senden.
Simdı kuyrugu sıkıstırmıs, vakit gecırmek ıcın insan arıyor hepsi o.
Sen asık oldugunu dusunup surundurecegını sanıyorsun.
Sonunda gene o terk edecek haberin olsun.
Siz konuyu burdan silince aşağıda alıntılayanlardan da gitmiyor. Yani konu yine duruyor. Sileceğiniz konuyu neden açarsınız
Hah işte sırf bunu demek için farklı farklı başlıklarla aynı konuyu açıyorsunuz. Siz bu düşünce yapısı, bu farkındasızlıkla daha çok konu açarsınız. Bir kere böyle bir nedenden ayrılan hiç mutlu olanı görmedim. Allah yardımcınız olsun...Kabul edicem ama hemen tamam demek istemiyorum sürünsün akillansin istiyorum hemen elde edemiceni anlasin istiyorum
Seni terk etti ve sadece şartlar kötü diye geri dönecek senin için dönmüyor yani envai standı zaten sorunlarınız varmış ki ayrılık Barış mısınız bu kaçıncı ayrılık bence beni eğer ararsan bir kere ayrıldıktan sonra bir ilişki daha eskisi gibi olmuyor ve illaki bir gün ayrılık oluyor ben kendimden biliyorum...Sevgilim memleketine taşındığı icin ayrilmistik bilen bilir konu açmıştım. Gitmesi gerekiyordu isi ve evi orda oldugu için ve hic gelmicekti. Ve gitti. Ben uzaktan yapamam dedim çünkü hic gelmicekti ve hakkariye gitmemi isticekti evlenince. Oda bitirecegimi anladi uzak davrandı ayrildik. Bugün yazdi bana alisamadim buraya dedi sartlar cok kotuymus elektirk net yokmus gelicem geri dedi. Bende gelirsen beni unut dedim. Seni hayatımda istiyorum adi konulmus bir şekilde dedi. Onceden de sıkıntılarımız olmuştu iki kere ayrilmistik. Sizce ne yapmam lazım
Madem bu kadar basitti neden seni kaybetmeyi göze alarak gitti ozaman. Adamın umrunda değilsin kusura bakmada. Sende hala süründürme derdindesin. Sürünmez o merak etme. 2 gün sonrada başka bir şey için tekrar bırakır seni.Sevgilim memleketine taşındığı icin ayrilmistik bilen bilir konu açmıştım. Gitmesi gerekiyordu isi ve evi orda oldugu için ve hic gelmicekti. Ve gitti. Ben uzaktan yapamam dedim çünkü hic gelmicekti ve hakkariye gitmemi isticekti evlenince. Oda bitirecegimi anladi uzak davrandı ayrildik. Bugün yazdi bana alisamadim buraya dedi sartlar cok kotuymus elektirk net yokmus gelicem geri dedi. Bende gelirsen beni unut dedim. Seni hayatımda istiyorum adi konulmus bir şekilde dedi. Onceden de sıkıntılarımız olmuştu iki kere ayrilmistik. Sizce ne yapmam lazım
Ha vakit almış ha hemen kabul etmişsiniz ne farkeder? Gelecek seferki terkedilişiniz de 1 hafta değil 2 hafta bekler nasıl olsa yine kabul edeceksinizKabul edicem ama hemen tamam demek istemiyorum sürünsün akillansin istiyorum hemen elde edemiceni anlasin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?