Bir erkek nasil süründürülur

Kabul edicem ama hemen tamam demek istemiyorum sürünsün akillansin istiyorum hemen elde edemiceni anlasin istiyorum
zaten laçkası çıkmış 3 kere ayrılmışsınız toplam, o adı konulmuş şey olunca seni oraya sürükliycek, orayı beğenseydi umrunda olmıycaktın şu an sadece bi tercihsin onun için daha sayayım yani ne gerek var kabul etmeye.bir milyon tane sorundan konu açacaksın ben bile tahmin edebiliyorum.erkek mi kalmadı memlekette engelle bitsin gitsin.
ille taktım affedicem diyosan da süründürme falan boş işler, bir kere yaparsın diğerinde heh nasılsa sonunda affediyo der takmaz ve her haltı yer.

Sevmese adini koymak ister mi sen düşün. Gelirse daha gitmeyecek yapamıyor kendi de orda çünkü. Niye tercih olayim başka kiz mi yok

Ayyy komedi yok bu kız açınca 3 konu birden acıyor geçende böyle yapti
Bilmiyorum hiç denk gelmedim konular arasında o kadar çok uçurum var ki nasıl yorumlayacağımı bilemedim Bir insan nasıl hem olmayacağını dile getirip hem süründürmek isteyip hemde mesafeli şeyler yaşamak ister ki Bak yine beynim alev aldı konu sahibi umarım doğrusuna karar verir ne diyelim

Sevmese adini koymak ister mi sen düşün. Gelirse daha gitmeyecek yapamıyor kendi de orda çünkü. Niye tercih olayim başka kiz mi yok
Senin gibi türlü dengesizliklerini çeken başkasını bulamamış demek ki. Herkes de kollarını açıp onu beklemiyor ya.
Elektrik, internet hiçbir şey olmayan sıkıcı bir yerde yokluktan sana sarmış.
Ee bir de sürekli cinsellik konusu açtığına göre demek birşeyler yaşandı ya da yaşanmak üzere, adam kokuyu almış neden sana sarmasın ki, bu durumda tam da aranan kansın.
Ben olsam benden bikere soğuyup giden ve şartlar kötü olunca beni aklına getirip dönmek isteyenin sevgisine inanmazdım ama senin gayet şans vereceğine yemin edebilirim de ispatlayamam.

Terk edecek olan da istemeye gelirim dermi. Ablam dediki eğer ciddiyse gerçekten nabzını yokla istemeye gelsin gelmesse anlarsın dedi

Kendi rahat yaşayacak diye seni ve ilişkisini bir kalemde silip; yoluna bakan adamla devam etme niyetin olduğuna göre sürünen eninde sonunda sen olursun, boşa aksiyon arama bence. Erkek seni sebep ne olursa olsun birkez bıraktıysa işine gelince seni gene bırakır. Zira sana aşık değil olsa zaten seni bırakıp gitmezdi. Hayatta hiç kimse için b planı olmanı tavsiye etmem.
Not: erkekler basit canlılardır, kendi sıkıntıya girmemek için ortada bırakıp terk ettiği kız, o süreçte ne kadar efor sarfederse sarfetsin sonunda onu affedip ilişkiye devam ederse alacağı mesaj basittir. Ne yaparsam yapayım bu kız beni bırakmaz. Bu nedenledir ki birkez aldatıldığında affeden kadınlarda hep ikinci defa gene aldatılır. Yani sevgiliniz en ufak bir sıkıntıda sizi ortada bırakır haberiniz olsun. Çok sevdiğimbir laf vardır. Bir insanın bir defa canımı yakmasına izin verirsem bu benim hatamdır;ancak aynı insana ikinci kez aynı imkanı verirsem bu benim salaklığımdır demişler. Kimseye kendinizi salak yerine koydurmayın.

Kabul edicem ama hemen tamam demek istemiyorum sürünsün akillansin istiyorum hemen elde edemiceni anlasin istiyorum
Hah işte sırf bunu demek için farklı farklı başlıklarla aynı konuyu açıyorsunuz. Siz bu düşünce yapısı, bu farkındasızlıkla daha çok konu açarsınız. Bir kere böyle bir nedenden ayrılan hiç mutlu olanı görmedim. Allah yardımcınız olsun...

Ne mi yapman lazım hemen soyleyim onun mesajlarına cevap vermemen hatta engellemen ve onu unutman yokmuş gibi davranman lazım. Zaten sağlam temelli bir ilişkiniz olsaydı suan boyle bir durumda olmazdın yani..

Seni terk etti ve sadece şartlar kötü diye geri dönecek senin için dönmüyor yani envai standı zaten sorunlarınız varmış ki ayrılık Barış mısınız bu kaçıncı ayrılık bence beni eğer ararsan bir kere ayrıldıktan sonra bir ilişki daha eskisi gibi olmuyor ve illaki bir gün ayrılık oluyor ben kendimden biliyorum...

Madem bu kadar basitti neden seni kaybetmeyi göze alarak gitti ozaman. Adamın umrunda değilsin kusura bakmada. Sende hala süründürme derdindesin. Sürünmez o merak etme. 2 gün sonrada başka bir şey için tekrar bırakır seni.

Ha vakit almış
Ha vakit almış ha hemen kabul etmişsiniz ne farkeder? Gelecek seferki terkedilişiniz de 1 hafta değil 2 hafta bekler nasıl olsa yine kabul edeceksiniz Erkekler düz mantık çalışır elde ediyor nasıl olsa vakit bol sizde üzüldüğünüzle kalırsınız.Azıcık gurur azıcıkta akıl lütfen !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…