• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek ne ister bilmiyormusum :(

"evliliğimizden beklediğini bulamadın mı, bu düşüncelerine sebep olan nedir, benim bu konuda yapabileceğim bir şey var mı ya da ne yapmamı istersin?"
Bu sorulari yazan arkadaştan alıntı yapamadım çünkü mesajı kaybettim . Bunlar için teşekkürler evliliğimi bu sorularla yönlendireceğim. Ayrıca diğer arkadaşlara da -mantik çerçevesinde benim derdiml ilgilenenlerden bahsediyorum.- düşünceleri saygıları için sonsuz teşekkürler.. tek tek cevap veremiyorum .
Eşin biraz kaçamak dövüşüyor sorsan bile tam bir cevap alamayacağını düşünüyorum.Hatta senin eşin tarzı erkeklerin evde biri dursun başkalarıylada muhabbettim olsun erkeği olduğunu düşünüyorum bu bir karakter özelliği çözümü yok gibi.Zaten böyle tiplerin hayatının kadını falanda yoktur anın kadını vardır.

O başlıktaki o yorum benim de en beğendiğim yorumdu. Sözlüğü kullansam bende beğenirdim. Bence fazla büyütüyorsunuz başka bir anlam çıkarmaya zorlamışsınız ama erkekler düzdür bu kadar düşünmez siz de düşünmeyin

Merhabalar yaklaşık 2 yıldır evliyim ama eşimle hep sorunlarımız var dün "evli bir erkeğin hayatının kadınını bulması" ile ilgili bi sözlükte geçen biseyi beğenmiş eşim ondan sonra tartışmaya başladık, beğendiği şey ektedir. Daha sonra bana " bi erkek ne istiyor bilmiyorsun, sadece kendi isteklerine göre yasiyorsun" falan gibi şeyler söyledi. Suçunu bastırmaya çalışıyor farkındayım ama bu konuyu konuşalım falan dedi. Konuşayım ama ne ister ne söylemem lazım bilmiyorum..
Bide bu yazılanda bisey yokmuş abartıyor musum, sözlüklerde başlık değil içerik okunurmus doğru mu bu ?

Guncelleme: anlamadığını söyleyen arkadaşlar için
iona Esposito .!.:
konu sahibi çokta haksız değil arkadaşlar. ben iyi paragraf yorumlarım üniversite sınavında türkçe bölümünden full çekmiştim.
başlarda rahatsız edici bi yazı değil gibi görünüyor ama yorumlayınca öyle değil. yani kısmen masum kısmen değil.
başlığı geçiyorum adam başlığı beğenmemiş.
beğendiği içeriğe bakın
"evlendikten sonra da arayış içerisinde olanların karşılaşacağı bir durumdur sadece.
o yüzden hiç bir kadınla o anlamı çıkartacak kadar uzun bir diyaloğa girmemek en doğru iştir."

tamam şu noktada güzel bişey, evlendikten sonra arayışa girmeyin diyor, kadınlarla uzun diyaloglara girmeyin, evlendikten sonra başka kadınlarla uzun muhabbetler etmeyin, başka kadınları iyi tanıyacak seviyeye gelmeyin diyor. tamam burası çok güzel.

ama şurda rahatsız edici bi kısım var, bi yandan da diyor ki eğer ki evlendikten sonra başka bi kadınla uzun muhabbetler ederseniz onu tanıdıkça sevebilirsiniz ve aslında hayatınızın kadınının ruh eşinizin o olduğunu anlarsınız, ama evli olduğunuz için bu durum sıkıntı olur diyor. ve adam da bunu beğenmiş, yani başka bi kadınla muhabbet ederse onu tanırsa belki o kişi hayatının kadını ruh eşi çıkacak? bu demek oluyor ki eşini hayatının kadını olarak görmüyor.

yani öyle bi içerik ki, masumluğu çok tartışmalı.
Beğendiği yazıda sorun yok ama başlığa neden girdi diyorsun değil mi yanlış anlamadım.

Eşin biraz kaçamak dövüşüyor sorsan bile tam bir cevap alamayacağını düşünüyorum.Hatta senin eşin tarzı erkeklerin evde biri dursun başkalarıylada muhabbettim olsun erkeği olduğunu düşünüyorum bu bir karakter özelliği çözümü yok gibi.Zaten böyle tiplerin hayatının kadını falanda yoktur anın kadını vardır.
Aha şekil A.1 eski kocam olacak sapık 😬

Bence fazla büyütülmüş bi konu.
Ekşideki saçma sapan başlıkları hepimiz okuyoruz ve bence beğendiği entry kötü yorumlanabilecek bi entry değil.
Evliliğinizde başka sorunlar yoksa bu kafaya takılacak bir şey değil bence..

Guzum konuşarak olmaz bu işler bak erkekleri evlilik içinde huzurda ve rutinde tutmanın yolu belli:

1)Bol yemek yemelerini sağlamak ki içlerindeki boşluğu doldurmasa da hissetmelerini engeller.

2)Kırmızı gecelik giymek. Yani bir erkek daha ne isteyebilir? Hanımı kırmızı geceliğini giyecek ve bol frikik vererek evin içinde gezecek, böylece sürekli belden aşağı uyarılacak ki düşünmeyecek.

3)Çay... Çay çok önemli, bol bol çayı çekirdeği dayayacaksın. Çekirdek legal bir uyuşturucudur bunu bilmeyen hanım da yani olamaz... Çekirdek paketini dökün eşinizin önüne, sürekli çitlemeye başlayacak kopamayacak, bu süreçte bir de diziye başlatacaksın çaktırmadan; tamamdır koltuğa görünmez zincirlerle bağlarsın adamı biter işi.

4)Biraz risklidir çünkü pubg gibi ortamlardan kadınlarla tanışıp kaçan kocalar filan oluyor ama siz de oyuna dahil olup başını çok boş bırakmazsanız bu da çekirdek etkisi yaratabilen bir şey; online savaş oyunları, gidin arada "Aslan kocam" diye tezahürat edin derken adam oldu mu bağımlı? Hah koltukta oturuyorsa sorun yok. Tabi ara ara kırmızı gecelik operasyonuyla da kontrol altında tutulması gerekiyor, mazallah tam koparsa zebahlara kadar oynar, cinsel hayat biter. Dikkat. Kırmızı gecelikle 30 dkda bir frikik, oyun esnasında.

5)Bu süreçte kilo aldıkça her şeyi de giyemeyecektir, işte tam da bu sırada alış-verişe çıkaracak "Ayy şahaneee ayyy yakışıklımm off" diyerek şu gömleklerden aldıracaksınız:
Eki Görüntüle 2650170
Bu doğal bir kadınsavardır ve kocanızı korur.

6)Çocuk yapacaksınız, çocuk yoksa bile "Ailemiz büyüyebilir, aile arabası, piknik mangal aile huzur" filan bunları tekrar ede ede arabayı değiştirteceksiniz. Doblo iyidir, arkasına piknik tüp filan da yerleştirdiniz mi erkeğin beynine "Evliyim" sinyali daha yoğun gidecektir.

7)Bunların hiçbiri işe yaramaz koca uyanırsa, işte ondan sonra konuşmaya çalışabilirsiniz ki o sırada da çekirdek açın ortaya. Çekirdek çitlerken dinleme ve kafa sallama moduna almaları daha kolay oluyor.

8)Dinleme moduna geçince yine bir çay demleyin, dizi açın. Tamam, sorun çözülmüştür.

Bu döngü "Altın evlilik döngüsü" olarak bilinir, çay-çekirdek-göbek-kırmızı gecelik bunlar şarttır.
Ahahahahahahha Haykırdımmmmm yaaaa Allah iyiliğinizi Versin :KK70: :KK70: :KK70:
Hele o gömlek 👔 😅😅😅

Guzum konuşarak olmaz bu işler bak erkekleri evlilik içinde huzurda ve rutinde tutmanın yolu belli:

1)Bol yemek yemelerini sağlamak ki içlerindeki boşluğu doldurmasa da hissetmelerini engeller.

2)Kırmızı gecelik giymek. Yani bir erkek daha ne isteyebilir? Hanımı kırmızı geceliğini giyecek ve bol frikik vererek evin içinde gezecek, böylece sürekli belden aşağı uyarılacak ki düşünmeyecek.

3)Çay... Çay çok önemli, bol bol çayı çekirdeği dayayacaksın. Çekirdek legal bir uyuşturucudur bunu bilmeyen hanım da yani olamaz... Çekirdek paketini dökün eşinizin önüne, sürekli çitlemeye başlayacak kopamayacak, bu süreçte bir de diziye başlatacaksın çaktırmadan; tamamdır koltuğa görünmez zincirlerle bağlarsın adamı biter işi.

4)Biraz risklidir çünkü pubg gibi ortamlardan kadınlarla tanışıp kaçan kocalar filan oluyor ama siz de oyuna dahil olup başını çok boş bırakmazsanız bu da çekirdek etkisi yaratabilen bir şey; online savaş oyunları, gidin arada "Aslan kocam" diye tezahürat edin derken adam oldu mu bağımlı? Hah koltukta oturuyorsa sorun yok. Tabi ara ara kırmızı gecelik operasyonuyla da kontrol altında tutulması gerekiyor, mazallah tam koparsa zebahlara kadar oynar, cinsel hayat biter. Dikkat. Kırmızı gecelikle 30 dkda bir frikik, oyun esnasında.

5)Bu süreçte kilo aldıkça her şeyi de giyemeyecektir, işte tam da bu sırada alış-verişe çıkaracak "Ayy şahaneee ayyy yakışıklımm off" diyerek şu gömleklerden aldıracaksınız:
Eki Görüntüle 2650170
Bu doğal bir kadınsavardır ve kocanızı korur.

6)Çocuk yapacaksınız, çocuk yoksa bile "Ailemiz büyüyebilir, aile arabası, piknik mangal aile huzur" filan bunları tekrar ede ede arabayı değiştirteceksiniz. Doblo iyidir, arkasına piknik tüp filan da yerleştirdiniz mi erkeğin beynine "Evliyim" sinyali daha yoğun gidecektir.

7)Bunların hiçbiri işe yaramaz koca uyanırsa, işte ondan sonra konuşmaya çalışabilirsiniz ki o sırada da çekirdek açın ortaya. Çekirdek çitlerken dinleme ve kafa sallama moduna almaları daha kolay oluyor.

8)Dinleme moduna geçince yine bir çay demleyin, dizi açın. Tamam, sorun çözülmüştür.

Bu döngü "Altın evlilik döngüsü" olarak bilinir, çay-çekirdek-göbek-kırmızı gecelik bunlar şarttır.
Ama aklıma şey geldi yaprak dökümünde Fikret’le evlenen adam Tahsin..😀😀 3 çocuğu vardı diğeri yoldaydı arabası dobloydu gömleği de bundandı ama karıyı da aldattı 🤣🤣

Ama aklıma şey geldi yaprak dökümünde Fikret’le evlenen adam Tahsin..😀😀 3 çocuğu vardı diğeri yoldaydı arabası dobloydu gömleği de bundandı ama karıyı da aldattı 🤣🤣

Fikretle Tahsin çekirdek çitleyip dizi izliyor muydu? Hea?
Çekirdeksizlikten aldattı Tahsin.

Haklısın bacım Çekirdek önemli bi ayrıntı bak çekirdek yiyemediği için oluşan boşluğu fıstık yemeyle doldurdu :KK70:

Mesela dizide Ali Rıza Bey hiç aldattı mı? Hayır.
Sahneyi biraz daha yaklaştırdığınızda ve doğru anda durdurduğunuzda sebebini görürsünüz:
alirza.webp

Hayriye Hanım alttan çekirdek uzatıyor, bakın. 2 snde geçiyor sahne, görememişsinizdir.

Mesela dizide Ali Rıza Bey hiç aldattı mı? Hayır.
Sahneyi biraz daha yaklaştırdığınızda ve doğru anda durdurduğunuzda sebebini görürsünüz:
Eki Görüntüle 2650216

Hayriye Hanım alttan çekirdek uzatıyor, bakın. 2 snde geçiyor sahne, görememişsinizdir.
Üzgünüm... 64.bölümde Ali Rıza Hayriyeden önceki aşkıyla görüşüyor :D

Üzgünüm... 64.bölümde Ali Rıza Hayriyeden önceki aşkıyla görüşüyor :KK70:

Cıks aldatmıyor, evli bir erkağm ben diye mesajlar verip kaçıyor. Naifliğinden o kadar yoldan gelmiş aramış taramış uğraşmış kadını kırmayayım diye azcık muhabbet edip evine, çay ve çekirdeğine dönüyor. Ben de izledim.

Back
X